Bielsa tam Beşiktaş'a uyacak bir hoca. Bize Luce gibi , Denizli gibi üçlü savunma ile oynatacak hoca lazımGerçi Denizli başlarda üçlü savunma oynatmıştı. Prosinecki'de olur ama tercihim Bielsa. Yerlilerden olacaksa bir tek Şifo derim.
Bielsa tam Beşiktaş'a uyacak bir hoca. Bize Luce gibi , Denizli gibi üçlü savunma ile oynatacak hoca lazımGerçi Denizli başlarda üçlü savunma oynatmıştı. Prosinecki'de olur ama tercihim Bielsa. Yerlilerden olacaksa bir tek Şifo derim.
Prosinecki'yi neden istemiyorsunuz ki. Adam Kayseri'yi küme düşme hattında iken aldı. Ligin sonunda Avrupa kupalarına katılmayı kıl payı kaçırdı. Oynattığı futbol öyle her Anadolu takımının oynadığı kontra atak futbolu da değil. Prosinecki geldikten sonra Kayseri gayet dengeli bir takım görüntüsündeydi. Tamam Serdal Adalı'nın başkanlığını isteyebilirsiniz ama sırf bu yüzden Fikret Ormanın hoca tercihini eleştirmeniz gaddarca. Prosinecki gayet iyi bir hoca. Bende derim ki Magath gelirse uymayabilir. Öyle yok düşünce farkı, biri iyi diğeri kötü gibisinden yorumlarsanız hafife almış olursunuz.
prosinecki hem turk futbolunu tanidi bence hemde basarili bir grafik cizdi kayseride oynattigi futbolda goze hos geliyor sahsen besiktasa uygun bir hoca.
Ligi tanıması büyük avantaj, potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Ya Bielsa ya da Prosinecki gelecek. Bielsa'nın gelmesini çok istiyorum, umarım o gelir.
Canım FEDA olsun sana !
Önder Özen'in açıklamaları aklıma geldi.
"Hoca konusunda tecrübeli olmalı,56-57 yaşını aşmış,uluslararası bir deneyimi olmalı dedi."
Şimdi bakıyorsun 44 yaşında bir Prosinecki.Tamamen Önder Özen'in açıklamalarına ters birisi.Tecrübeside yeterli değil.Kayseri'ye geldikten sonra iyi bir sezon geçirmesi bence Beşiktaş için yeterli değil.Kayseri'nin kadrosu iyi bir kadro sorun Şota'daydı.
Bu yüzden dakika bir gol bir Önder Özen için.Tabi gelirse.
Eyvallah.
Önder Özen'in açıklamarına ters düşen bir isim.Yoksa senin düz mantık gibi şampiyon yapabilir niye yapamasınAncak Beşiktaş'ta,Kayseri'de yaptığı çıkışı yapamazsa "tecrübesiz,büyük takım antrenörü" değil eleştirileri çok yapılır.
Bence Beşiktaş Önder Özen'in tarifine uyan daha iyi birisini getirebilir ve getirmelidirde.Prosinecki'nin yeterli olmadığını düşünüyorum.
Önder Özen'i dinlerken koyulaştırdığım yeri kaçırmışım yada başka bir demecinde vermiş olabilir.
Yinede "başarma potansiyeli olduğunu gösteren" kriterinede uygun olduğunu düşünmüyorum.En azından sadece Kayseri'de çıkış yakaladı diye Beşiktaş'ın hocalığını yapmaya yetmez.Kayseri'de tam bir sezonu geçirdikten sonra daha iyi fikir sahibi olabiliriz.
Jimmy Durmaz,Beşiktaş benimle ilgileniyor demiş.Gelirse yararlı olur diye düşünüyorum.
Fikret Orman'ı hafife almıyorum, direk vizyonunu eleştiriyorum. Bielsa, uluslararası deneyime sahip Alman bir çalıştırıcı vs. derken Prosinecki gelirse olmaz. Önder Özen'in açıklamalarına, yaptığı hoca tarifine de ters bir isimdir Prosinecki. Geçen seneki; Luce, M.Denizli, Van Gaal hamlelerinin üstüne Samet Aybaba'nın gelmesi gibi bir şey bu.
Ayrıca, Kayserispor ile Beşiktaş'ı kıyaslayamayız. Büyük takım ortamı ve baskısı çok önemli. Magath, belki aradığımız hoca değildir, bunu gelirse zaman gösterir; ama Prosinecki'ye tercih ederim. Orası bir gerçek.
Tecrübe, büyük takım baskısı diyorsanız o zaman Daum ismine de karşı çıkmazsınız o halde.
Daum da mı gündeme geldi? Biz, bahsi geçen isimler üzerinde tartışmıyor muyuz?
onder ozende cok yanlis dusunceye sahip bircogumuzun anlamadigi birsey var mourinho,klopp,terim,rijkaard,low,van gaal vesaire vesaire hepsi analarinin karnindan tecrubeli basarili hoca olacak diye dogmadi tecrube diyorsunuz eyvallah ama nice tecrubeli hocalar geldi geçti basarisizliklarini cogumuz biliyoruz bir adam ya iyi hocadir yada degildir liderlik vasfi varsa vardir yoksa yoktur yillar geçtikçe bir insan yaslaninca maalesef tecrubeli bu isin piri hoca sayilmiyor bana gore.
Gündemde olup olmaması önemli değil ki. Ben sadece bir örnek verdim. Diyelim ki Daum gündeme geldi. Daum Türkiye'de çalıştırdığı takımları hep kafaya oynattı. Yani tecrübe diyorsunuz Daum istediğiniz nitelikte hoca. Daum'u Beşiktaş'ın başında görmek ister misiniz mesela böyle sorayım.
Ben Ömer Şişmanoğlu'nu çok beğeniyorum. Antalyaspor'da fazla şans bulamadı fakat düzgün ilk 11'de oynarsa potansiyelli bir forvet bana göre. 1021 dakikada 14 gol atmış bu sezon. 90 dakika bazında hesaplarsak 11.3 maçta 14 gol gayet iyi bir istatistik.
Gençlere yöneliyoruz iyi ama birde şu Hakan Çalhanoğlunu biri çıkıp transfer etse ne güzel olur.
Holmeni almasinlar gerisi onemli degil.
Daum, bunların arasında istisna. Ona bakacak olursak, Yılmaz Vural da tecrübeli. Benim anlatmak istediğim şey, biz deneme tahtası değiliz. Tecrübenin yanında, başka şeyler de aranmalı muhakkak. Mesela, Bielsa ismine hiç kimse hayır demezdi. Daum ise, gündeme farklı konularla gelen ve son zamanlarda düşüşte olan bir isim. Onun gelmesini istemem, istediğiniz cevap buysa.
Holmen'e ben de karşıyım. Ömer ise, iyi bir yedek olur.
Yılmaz Vural örneğini veriyorsan o halde Samet Aybaba'da gayet tecrübeliydi.
Kariyerli bi Alman çalıştırıcı o olmazsa Prosinecki taraftarıyım. Felix Magath'ın ismi geçiyor o gelirse onun antreman teknikleriyle bizim sağlık ekibini bir arada düşünemiyorum.
fikret orman umarım secimi kazanır cünkü ben para ile saadet olacagını düsünmüyorum.
Prosinecki gelirse iyi olur diye düsünüyorum. bize uygun bir yapısı var..
Adalı, İlkay Gündoğan'ı işaret etti!
Başkan adaylarından Serdal Adalı, göreve gelmesi halinde 3 yıldız isme siyah beyazlı formayı giydireceğini söyledi.
Beşiktaş Kulübü’nün başkanlığına talip olan Serdal Adalı, dünya çapında üç yıldız vaadinde bulundu. Adalı, şampiyonluğun vazgeçilmez sloganları olduğunu belirterek, hedefi olan futbolculara yöneleceklerini kaydetti. Adalı, UEFA Disiplin Komitesi’ne verilmesine dairse camia olarak oyunu bozacaklarını söyledi.
‘BİR ALMAN MİLLİ’
Adalı, eşi Eren Adalı ile Mariott Otel Asya’da 3 bin kongre üyesi ve 83 dernek başkanına yönetici adaylarını tanıttığı toplantıda iddialı konuştu. Adalı, “İngiltere ve İspanya’da ünlü iki oyuncu ile görüştüm. Alman Milli Takımı’ndan Türk asıllı 1 oyuncuyla söz kestim. Bu oyuncular tamamen sponsor desteği ile gerçekleşecek. Emirates, stadımızın yapımı için teklifte bulundu” dedi.
'ŞAMPİYONLUK SÖZÜ'
Adalı, en önemli noktanın finansal durumun iyileştirilmesi olduğunu söyleyerek, “Beşiktaşımız için gerekli finansal içeriği sağlamak adına şahsi kefaletlerle sağladığımız kaynağı, usulüne uygun olarak yaratacağız. Güçlü yeni oyuncular, mevcut kadro ile zirveye oynayacağız. Ancak böyle şampiyonluk hedefiyle içimiz rahat yola çıkabiliriz” dedi. Adalı, Şan Ökten Futbol Vadisi projesini de hayata geçireceğini kaydetti.
ERDOĞAN ADALI'YI BEĞENDİ
BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Levent Erdoğan, başkan adaylarının listesini değerlendirdi. İçinde bulunduğu Orman yönetimine bayrak açan Erdoğan “Serdal Adalı iş dünyasının tanınmış isimlerini toplamış. Orman daha güçlü isimler alabilirdi” dedi.
'EN İYİ TARAFTAR BİZDE'
Siyah beyzalı kulüp ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Gökhan Töre, Beşiktaş’ın Türkiye’nin en iyi taraftarına sahip olduğunu belirterek elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde olacağını söyledi. Rubin Kazan’dan kiralanan genç futbolcu dün sağlık kontrolünden geçti. Gökhan Töre, “Beşiktaş’ın uzun süredir beni takip ettiğini biliyordum. Beklentilerin farkındayım. Taraftarımızı biliyorum. Türkiye’nin en iyi taraftarına sahibiz” diye konuştu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"