Ligtv haberine göre Beşiktaş'ın ilgilendiği oyuncular.
Adebayor-Serdar Gürler-Sezer Öztürk-Erdem Özgenç-Tolga Zengin
Forma satışlarını arttırmak için Adebayor transferi hedefleniyormuş.
Ligtv haberine göre Beşiktaş'ın ilgilendiği oyuncular.
Adebayor-Serdar Gürler-Sezer Öztürk-Erdem Özgenç-Tolga Zengin
Forma satışlarını arttırmak için Adebayor transferi hedefleniyormuş.
Düşürmek için de Sezer düşünülüyor heralde![]()
Mario Malco değil Mario Maloca'dır doğrusu. Araştırmak isteyen Beşiktaş'lılar için söylüyorum.
Adebayor'un bize gelmek isteyeceğini sanmıyorum.
Adebayor Tottenham da kaç para alıyo bir bakın istersenizayrıca Tottenhamda zaten forvet sıkıntısı var senenin yarısını bale dembele önlü arkalı oynadılar
![]()
redknapp adebayoru alabilmek için adebayor maaşında fedakarlık yapmak zorunda demişti ki o takım tottenham bi bak bütçesine vs. adebayorda indiremem demişti man city zorla göndermeseydi ayrılmazdı adebayor beşiktaş adebayorun maaşını karşılayamaz forvet sıkıntısı olan tottenhamda satmaz kolay kolay daha geçen sene aldı
not : ingilterede tuttuğum takım tottenham doğal olarak haberlerini vs. takip ediyorum (tüm takımların ediyorum gerçide ) adamların kendi demeçlerine takımın durumlarına vs. bakarak değerlendiriyorum sizin gibi duyumculara körü körüne inanmıyorum
Last edited by Facx : 28.Haziran.2013 at 12:34
Halil'in sözleşmesi fesh edilmiş Trabzonspor Transfer Haberlerinde gördüm , alsak fena olmaz.
umarım halil i almayız hic istemiyorum..
Geçen sene yedekten girip skor değiştirecek adam bulamıyorduk , ondan önceki sezonda hatırlarsınız Edu gibi birisi vardı ondan birşeyler bekliyorduk Halil Beşiktaş seviyesinde sağlam bir Rotasyon oyuncusu.
Slaven Bilic İstanbul'da
''Merhaba'' diye başladı ''En büyük Beşiktaş'' diye bitirdi konuşmasını![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
mario maloco nun fm den ekran alıntısını koyabilir misiniz acaba??
Rotasyona bonservisli transfer yapacak değiliz ya , bedava oyuncu Süper Lig için ideal bir oyuncu ben alınmasından yanayım. Maks. maaşıda 1M olur zaten. Eskiden Holosko Ernst gibi adamlardı yedeklerimiz şimdi Ernst gibi bir oyuncumuz yok Holoskoda as oynuyor zaten.Halil ideal bir yedek oyuncu.
Cenk Tosun'u almışız sanırım.
FM Gazetesi
Cenk Tosun bizlik bir forvet gelirse iyi bir gol ortalaması yakalayabilir. Neyse ki saçma sapan yerli oyuncuları almak yerine artık potansiyeli olan yerlilere yöneliyoruz. Halil, Sezer bu adamların hiç gereği yok. Kaldı ki kadroda bu oyuncuların mevkilerinde oynayan oyuncular var.
Cenk gelirse Almeida'yı yollayalım , zaten son sezonu sözleşme imzalarsak + ücret ödememiz gerekiyor diye biliyorum Almeida gitsin yerine İlk 11de Cenk-Pektemek oynar yedekte de Dentinho bekler . Defansa hiç takviye yapılmayacak mı acaba ?
pedro franco yazılıyor ancak ne derece dogru bilmiyorum..
ayrıca oyundan su mario maloca isimli oyuncunun profilini paylasabilecek bir arkadas var mı??
Maloca falan bize uymaz. Hırvatlardan isteyeceğim tek futbolcu Vedran Corluka. Hem stoper hem sağ bek.
Burada kendi kendini çürütüyorsun. İngiltere'deki takımları haberlerden takip edebiliyorsun; o halde duyumları, dedikoduları, birtakım gelişmeleri de bu haberlerin içinden alıyorsun. Beni duyumcu olarak niteleyebilmen için; "Adebayor'u aldık", veyahut "süper transfer" gibi bir şey yazmam gerekir. Ben sadece senin tutumunla ilgili bir yorum yaptım. Adebayor transferi henüz spekülasyonken bile Tottenhamlı damarın tutmuş vaziyette açıklama yapma gereği duyan sen mi dolduruşa geldin, yoksa ben mi?
Farkındaysan ben Tottenhamla alakalı konuşurken direk kesin yargılarla konuştum adamların kendi açıklamaları, Tottenham ın elindeki forvet sıkıntısından bahsettim 2 forveti var tottenham ın sene içerisinde ikiside sakatlandı forvetsiz kaldı takım 3. forvet almaya çalışıyor 1 yıldır da (as olarak damio ) bunu yaparken eldeki en iyi forvetini neden satsın (11 için yetersiz ama altenatif olarak çok iyi) ? Kaldıki Adebayor paraya çok önem veren biri bunu kiralık oynarken ki demeçlerinden ve bonservisinin alınışının süresinden biliyoruz paraya bu kadar önem veren ve çok kazanan biri istediği para verilmediği tadirde gelmez Beşiktaş ta mevcut durumda vermez hiç bir oyuncuya o kadar para vermez mevcut durum içerisinde umarım anlayabilmişsindir
Dipnot : körü körüne inanmıyorum yazdım hiçbir duyumcuya inanmıyorum demedim
Pedro yatti galiba la ligadanda istiyenleri varmsi oyuncu ispanyayi istiyormus
Franco 5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Önder Özen effect![]()
Çok iyi oldu bu transfer..