Sayfa 401 / 480 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451 ... SonSon
12,001 ile 12,030 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligtv haberine göre Beşiktaş'ın ilgilendiği oyuncular.
    Adebayor-Serdar Gürler-Sezer Öztürk-Erdem Özgenç-Tolga Zengin

Forma satışlarını arttırmak için Adebayor transferi hedefleniyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Düşürmek için de Sezer düşünülüyor heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mario Malco değil Mario Maloca'dır doğrusu. Araştırmak isteyen Beşiktaş'lılar için söylüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Adebayor'un bize gelmek isteyeceğini sanmıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Adebayor Tottenham da kaç para alıyo bir bakın isterseniz ayrıca Tottenhamda zaten forvet sıkıntısı var senenin yarısını bale dembele önlü arkalı oynadılar

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Adebayor Tottenham da kaç para alıyo bir bakın isterseniz ayrıca Tottenhamda zaten forvet sıkıntısı var senenin yarısını bale dembele önlü arkalı oynadılar
    Tottenham yetkilisi konuşmuş ve konuya açıklık getirilmiştir. Beşiktaş yönetimine duyrulur...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Tottenham yetkilisi konuşmuş ve konuya açıklık getirilmiştir. Beşiktaş yönetimine duyrulur...
    redknapp adebayoru alabilmek için adebayor maaşında fedakarlık yapmak zorunda demişti ki o takım tottenham bi bak bütçesine vs. adebayorda indiremem demişti man city zorla göndermeseydi ayrılmazdı adebayor beşiktaş adebayorun maaşını karşılayamaz forvet sıkıntısı olan tottenhamda satmaz kolay kolay daha geçen sene aldı

not : ingilterede tuttuğum takım tottenham doğal olarak haberlerini vs. takip ediyorum (tüm takımların ediyorum gerçide ) adamların kendi demeçlerine takımın durumlarına vs. bakarak değerlendiriyorum sizin gibi duyumculara körü körüne inanmıyorum
    Last edited by Facx : 28.Haziran.2013 at 12:34

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Halil'in sözleşmesi fesh edilmiş Trabzonspor Transfer Haberlerinde gördüm , alsak fena olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

umarım halil i almayız hic istemiyorum..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Geçen sene yedekten girip skor değiştirecek adam bulamıyorduk , ondan önceki sezonda hatırlarsınız Edu gibi birisi vardı ondan birşeyler bekliyorduk Halil Beşiktaş seviyesinde sağlam bir Rotasyon oyuncusu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Slaven Bilic İstanbul'da

''Merhaba'' diye başladı ''En büyük Beşiktaş'' diye bitirdi konuşmasını
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Slaven Bilic İstanbul'da

''Merhaba'' diye başladı ''En büyük Beşiktaş'' diye bitirdi konuşmasını
    Yakışır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Halil'in sözleşmesi fesh edilmiş Trabzonspor Transfer Haberlerinde gördüm , alsak fena olmaz.
    Dalga mı geçiyorsun? Enkaz futbolcu ile ne işimiz olur?
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Mario Malco değil Mario Maloca'dır doğrusu. Araştırmak isteyen Beşiktaş'lılar için söylüyorum.
    Ben çoğu kişinin bildiğini düşünüyorum.

Fm'de çok sağlam bir savunmacı kendisi Fenerbahçe'ye 2 kere almıştım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

mario maloco nun fm den ekran alıntısını koyabilir misiniz acaba??

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dalga mı geçiyorsun? Enkaz futbolcu ile ne işimiz olur?
    Rotasyona bonservisli transfer yapacak değiliz ya , bedava oyuncu Süper Lig için ideal bir oyuncu ben alınmasından yanayım. Maks. maaşıda 1M olur zaten. Eskiden Holosko Ernst gibi adamlardı yedeklerimiz şimdi Ernst gibi bir oyuncumuz yok Holoskoda as oynuyor zaten.Halil ideal bir yedek oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Rotasyona bonservisli transfer yapacak değiliz ya , bedava oyuncu Süper Lig için ideal bir oyuncu ben alınmasından yanayım. Maks. maaşıda 1M olur zaten. Eskiden Holosko Ernst gibi adamlardı yedeklerimiz şimdi Ernst gibi bir oyuncumuz yok Holoskoda as oynuyor zaten.Halil ideal bir yedek oyuncu.
    Yok yahu ben o adamı yedeğin yedeğinde bile istemem. Alt yapıdan girsin daha iyi
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk Tosun'u almışız sanırım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Cenk Tosun bizlik bir forvet gelirse iyi bir gol ortalaması yakalayabilir. Neyse ki saçma sapan yerli oyuncuları almak yerine artık potansiyeli olan yerlilere yöneliyoruz. Halil, Sezer bu adamların hiç gereği yok. Kaldı ki kadroda bu oyuncuların mevkilerinde oynayan oyuncular var.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cenk gelirse Almeida'yı yollayalım , zaten son sezonu sözleşme imzalarsak + ücret ödememiz gerekiyor diye biliyorum Almeida gitsin yerine İlk 11de Cenk-Pektemek oynar yedekte de Dentinho bekler . Defansa hiç takviye yapılmayacak mı acaba ?

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

pedro franco yazılıyor ancak ne derece dogru bilmiyorum..

ayrıca oyundan su mario maloca isimli oyuncunun profilini paylasabilecek bir arkadas var mı??

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    pedro franco yazılıyor ancak ne derece dogru bilmiyorum..

ayrıca oyundan su mario maloca isimli oyuncunun profilini paylasabilecek bir arkadas var mı??
    Buyrun

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maloca falan bize uymaz. Hırvatlardan isteyeceğim tek futbolcu Vedran Corluka. Hem stoper hem sağ bek.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Facx View Post
    redknapp adebayoru alabilmek için adebayor maaşında fedakarlık yapmak zorunda demişti ki o takım tottenham bi bak bütçesine vs. adebayorda indiremem demişti man city zorla göndermeseydi ayrılmazdı adebayor beşiktaş adebayorun maaşını karşılayamaz forvet sıkıntısı olan tottenhamda satmaz kolay kolay daha geçen sene aldı

not : ingilterede tuttuğum takım tottenham doğal olarak haberlerini vs. takip ediyorum (tüm takımların ediyorum gerçide ) adamların kendi demeçlerine takımın durumlarına vs. bakarak değerlendiriyorum sizin gibi duyumculara körü körüne inanmıyorum
    Burada kendi kendini çürütüyorsun. İngiltere'deki takımları haberlerden takip edebiliyorsun; o halde duyumları, dedikoduları, birtakım gelişmeleri de bu haberlerin içinden alıyorsun. Beni duyumcu olarak niteleyebilmen için; "Adebayor'u aldık", veyahut "süper transfer" gibi bir şey yazmam gerekir. Ben sadece senin tutumunla ilgili bir yorum yaptım. Adebayor transferi henüz spekülasyonken bile Tottenhamlı damarın tutmuş vaziyette açıklama yapma gereği duyan sen mi dolduruşa geldin, yoksa ben mi?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Burada kendi kendini çürütüyorsun. İngiltere'deki takımları haberlerden takip edebiliyorsun; o halde duyumları, dedikoduları, birtakım gelişmeleri de bu haberlerin içinden alıyorsun. Beni duyumcu olarak niteleyebilmen için; "Adebayor'u aldık", veyahut "süper transfer" gibi bir şey yazmam gerekir. Ben sadece senin tutumunla ilgili bir yorum yaptım. Adebayor transferi henüz spekülasyonken bile Tottenhamlı damarın tutmuş vaziyette açıklama yapma gereği duyan sen mi dolduruşa geldin, yoksa ben mi?
    Farkındaysan ben Tottenhamla alakalı konuşurken direk kesin yargılarla konuştum adamların kendi açıklamaları, Tottenham ın elindeki forvet sıkıntısından bahsettim 2 forveti var tottenham ın sene içerisinde ikiside sakatlandı forvetsiz kaldı takım 3. forvet almaya çalışıyor 1 yıldır da (as olarak damio ) bunu yaparken eldeki en iyi forvetini neden satsın (11 için yetersiz ama altenatif olarak çok iyi) ? Kaldıki Adebayor paraya çok önem veren biri bunu kiralık oynarken ki demeçlerinden ve bonservisinin alınışının süresinden biliyoruz paraya bu kadar önem veren ve çok kazanan biri istediği para verilmediği tadirde gelmez Beşiktaş ta mevcut durumda vermez hiç bir oyuncuya o kadar para vermez mevcut durum içerisinde umarım anlayabilmişsindir

Dipnot : körü körüne inanmıyorum yazdım hiçbir duyumcuya inanmıyorum demedim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Pedro yatti galiba la ligadanda istiyenleri varmsi oyuncu ispanyayi istiyormus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@ntvspor
    SON DAKİKA: BEŞİKTAŞ | Beşiktaş, Kolombiyalı defans oyuncusu Pedro Franco ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Franco 5 yıllık sözleşmeyi imzaladı. Önder Özen effect

Çok iyi oldu bu transfer..

Mesaj Yetkileri