Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
Burada kendi kendini çürütüyorsun. İngiltere'deki takımları haberlerden takip edebiliyorsun; o halde duyumları, dedikoduları, birtakım gelişmeleri de bu haberlerin içinden alıyorsun. Beni duyumcu olarak niteleyebilmen için; "Adebayor'u aldık", veyahut "süper transfer" gibi bir şey yazmam gerekir. Ben sadece senin tutumunla ilgili bir yorum yaptım. Adebayor transferi henüz spekülasyonken bile Tottenhamlı damarın tutmuş vaziyette açıklama yapma gereği duyan sen mi dolduruşa geldin, yoksa ben mi?
Farkındaysan ben Tottenhamla alakalı konuşurken direk kesin yargılarla konuştum adamların kendi açıklamaları, Tottenham ın elindeki forvet sıkıntısından bahsettim 2 forveti var tottenham ın sene içerisinde ikiside sakatlandı forvetsiz kaldı takım 3. forvet almaya çalışıyor 1 yıldır da (as olarak damio ) bunu yaparken eldeki en iyi forvetini neden satsın (11 için yetersiz ama altenatif olarak çok iyi) ? Kaldıki Adebayor paraya çok önem veren biri bunu kiralık oynarken ki demeçlerinden ve bonservisinin alınışının süresinden biliyoruz paraya bu kadar önem veren ve çok kazanan biri istediği para verilmediği tadirde gelmez Beşiktaş ta mevcut durumda vermez hiç bir oyuncuya o kadar para vermez mevcut durum içerisinde umarım anlayabilmişsindir

Dipnot : körü körüne inanmıyorum yazdım hiçbir duyumcuya inanmıyorum demedim