Lokal düzeyde mücadele için yerinde transferler yapıyor Beşiktaş. Uefanın son kararı diğer transferlerin niteliğini belirler.
Lokal düzeyde mücadele için yerinde transferler yapıyor Beşiktaş. Uefanın son kararı diğer transferlerin niteliğini belirler.
...
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcu Sezer Öztürk'ün transferi için kendisi ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna gore Fenerbahçe Spor Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 1.500.000 Avro ödeme yapılacaktır.
Futbolcunun kendisine;
2013-2014 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret,
2014-2015 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret,
2015-2015 sezonu için 1.100.000 Avro garanti ücret ve 12.500 Avro maçbaşı ücret ödenecektir.
iyi oldu bu bir kamburdan kurtulduk en azından
Sezer Öztürk'ün Aykut Kocaman gittiğinde attığı tweetler yüzünden gönderildiğini düşünüyorum,diğer türlü Baroni,Selçuk gibi oyuncular dururken Sezer gibi belli bir seviye de oynayan oyuncuyu gödermek normal değildir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Demekki sözleşmesinde 1,500 e gider maddesi varmış.
Edit: yanlış yer![]()
Sezer beni utandırır umarım. Bu transferle ilgili tek söyleyeceğim bu.
Sezer ve Eneramo vasat transferler bence. Almeida sakatlığa meyilli olduğundan Eneramo forma şansı bulur da Sezer'in işi zor. Twitter'a hemen koymuş BJK armasını, 1-2 ay sonra yine yedek kalırsa göndermelere başlayacak mı bakalım.
Beşiktaş lig için yapıyor transferleri şuanlık.Sezer ve Eneramo Avrupa için yetersiz oyuncular çünkü.Ligde bolca şans bulurlar.Avrupa işi olursa sağlam transferler gelebilir.
Futbolcu Ömer Şişmanoğlu ile anlaşılmıştır. Buna gore oyuncuya;
-2013-14 sezonu için 850.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2014-15 sezonu için 700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2015-16 sezonu için 900.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret,
-2016-17 sezonu için 1.000.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücret ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=295228
Moucheye besiktasa gidicekmisin diye sormuslar oda hayir demis besiktas kayserinin istedigi rakamdan daha azini teklif etti demis
![]()
Tolga transferi Beşiktaş'ın 3 milyon euro vermemesinden dolayı olumsuz sonuçlanmış.
Tolgaya 3m veremiyorsan kapat subeyi birde ronaldinholardan bahsediliyordu goz boyamaca galiba hepsi
Kaptanımız Tolga Zengin’in Beşiktaş’a transferi konusunda iki kulüp arasında yapılan görüşmeler olumsuz olarak neticelenmiştir.
Kulübümüz, adı geçen futbolcumuzu 3 milyon Euro bedel karşılığı verebileceğini bildirilmiş olmasına rağmen, Beşiktaş Kulübü bu rakamın altında teklif vermiş ve bu bedeli bir hazırlık maçı oynayarak arttırma yolunu seçmiştir.
Yapılan tüm bu görüşmeler neticesinde Beşiktaş’ın oyuncumuzla alakalı kulübümüze yapmış olduğu transferi teklifi Yönetim Kurulumuz tarafından değerlendirilmiş ve olumsuz olarak sonuçlanmıştır.
Yapilan aciklama
Seneye Galatasaray`a bedava verirler ToLga Zengin`i.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tolga Zengin gibi bir kaleciye 3 milyon vermeyen yönetime bir şey demiyorsunuz bir de Galatasaray'a bedava verirler diye çirkin bir ithamda bulunuyorsunuz,oh ne ala memleket.Galatasaray'a bedava gelirse Tolga Zengin gelir Trabzon vermez.Bosman kuralı denen bir şeyden bir habersiniz sanırım veya bosman kuralı sizin için etik değil,hani herkesin ağzında ya etik kelimesi.
Ligtv haberlerine ayni yorumlar yapiliyor.
Sezer gibi rotasyon oyuncusuna 1.5 ver, Tolga gibi ilk 11'e dusundugun adama 3 vereme. 2.5+hazirlik maci teklif et
Ee adam seneye serbest kalıyor. Ben oLsam 500 bin bile vermem ToLgaya Beşiktaş ın yerinde oLsam. Trabzonspor aLışmış beleşe vermeye oyuncularını, para teklif edilince şaşırıyor sanırım.
Edit: Seneye kontratının bittiğini bilmiyordum ben. Ozaman iyi olmuş 3 verilmemesi.
FM Gazetesi
Olabilir siz de gidin yerine beleşe Tolga yı alın.
Seneye nasil serbest kaliyor onu cozemedimkontrat bilgilerine bi bakiver istersen yanlisin var.
Bizim de kalecimiz var. Bizde kalecisiz değiliz sanırım. Manav yamağı durmuyor kalede, Cenk diye MiLLi takıma yükselmiş bir adam var.
Yahu hala bıdı bıdı yazıyorsun. Geçen yıllarda Dünya medya sizinle alay etti, şimdi biz söyleyince mi zorunuza gidiyor. Trabzonsporu sömürdünüz yahu. Adamlarda 5 tane adam aldınız bedavaya birde hala mırıldanıyorsun. Enteresan.
Tolga Zengin'in sözleşmesi 2016'da bitiyor.
3 milyon euro verip Beşiktaş kalesini sağlama alabilirdi.Bence hata yaptılar.Tolga olsaydı en önemli transferini yaptı derdim.Şu ana kadarki Beşiktaş transferlerini ortalama buluyorum.Bir tek Pedro 11 çıkar.Onunda nasıl bir performans göstereceği muamma.Ben hala Beşiktaş'ın kaliteyi arttıracak transferlerin yapamadığını düşünüyorum.
Cenk ile bir sezon tamamlanmaz.Bende Cenk'i hep desteklerdim ancak bir zaman sonra büyük takım kalesini koruyacak kapasite olmadığını anladım.Cenk'i mesela koy Kayseri'de,Antalya'da kaleye oralarda çok iş görür.
Yahu gelecek yıL sadece Ligde olacak bir takım neden kalite arttıracak transferler yapsın. Gelecek yıl Avrupa da yokuz. Geçen yıl mevcut transferlerin olmadığı kadro ile üçüncü olmuş bir takım bu yılda pek ala bu başarı yineleyebilir. UEFA dan ceza yememiş olsak, şimdi Tolga da Adebayor ya da Ronaldinho da Beşiktaş ta olacaktı. Başkan zaten açık açık söylüyor.