Sayfa 408 / 480 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458 ... SonSon
12,211 ile 12,240 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Evet Selçuk İnan 5 tane futbolcu eder.
    Beleş mal baldan tatlıdır misali. Ceyhun, engin. Burağı ayarttınız birde. yok Rusya ya gidicem feLan takımını kandırıp, Galatasaray almıştı. Geçin efenim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Yahu gelecek yıL sadece Ligde olacak bir takım neden kalite arttıracak transferler yapsın. Gelecek yıl Avrupa da yokuz. Geçen yıl mevcut transferlerin olmadığı kadro ile üçüncü olmuş bir takım bu yılda pek ala bu başarı yineleyebilir. UEFA dan ceza yememiş olsak, şimdi Tolga da Adebayor ya da Ronaldinho da Beşiktaş ta olacaktı. Başkan zaten açık açık söylüyor.

Kalite derken Beşiktaş'ın,Galatasaray yada Fenerbahçe ile yarışacak bir kadro kalitesinin olduğunu düşünmüyorum.
    Ligte yarışacak ama geçen sezonki gibi bir yere kadar gelir sonrası tıkanır.Fernandes ile bir yere kadar.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kalite herşey olsaydı, Her kaliteli takım şampiyon olsaydı vs vs. Gelecek yıl planlaması gayet mantıklı yapılıyor. Bu takım sadece ligde var olacak. Alınan oyuncular ile biraz itelenerek, Şampiyonluğa da oynanabilir. Ligde kaldı ki siz sadece kendinizi görüyorsunuz, ama bir çok takım çok iyi kadrolar kurdular ve ligde sadece 3-5 tane değil 10-12 tane mücadele edilmesi gereken takım var. Yeni yabacı kuralı ve Beşiktaş ın oluşturduğu yerli rotasyonu ligde mücadele etmek için gayet te yeterli. Avrupa da olmayan bir takımın macera aramasına gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Beleş mal baldan tatlıdır misali. Ceyhun, engin. Burağı ayarttınız birde. yok Rusya ya gidicem feLan takımını kandırıp, Galatasaray almıştı. Geçin efenim.
    Ceyhun ve Engin'e para verdik,Burak Yılmaz'da 5 milyon euroya serbest kalıyor maddesi vardı,istediğin şeyi söyle 5 milyonu verdikten sonra kimse ağzını açamaz,açsa bile önemi olmaz.Lokomotiv Moskova'mı ? Yoksa Galatasaray mı ? Fatih Terim mi ? Komik olmayın kıyaslaması bile olamaz.

Sadece Selçuk'u bedava aldık.Sizde Egemen Korkmaz'ı aldınız bedavaya,kimse çıkıp bir şey dedi mi ?

Geçin efenim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalite herşey olsaydı, Her kaliteli takım şampiyon olsaydı vs vs. Gelecek yıl planlaması gayet mantıklı yapılıyor. Bu takım sadece ligde var olacak. Alınan oyuncular ile biraz itelenerek, Şampiyonluğa da oynanabilir. Ligde kaldı ki siz sadece kendinizi görüyorsunuz, ama bir çok takım çok iyi kadrolar kurdular ve ligde sadece 3-5 tane değil 10-12 tane mücadele edilmesi gereken takım var. Yeni yabacı kuralı ve Beşiktaş ın oluşturduğu yerli rotasyonu ligde mücadele etmek için gayet te yeterli. Avrupa da olmayan bir takımın macera aramasına gerek yok.
    En nihayetinde Eneramo'lar,kulüplerinde yedek kalmış pek fazla şans bulamayan oyuncuların Beşiktaş'a transfer olması rakip olarak işime gelir.

Neyse Beşiktaş taraftarı olarak sen memnunsan banada pek fazla söz düşmez.Sadece fikrimi söylerim gerisi Beşiktaş taraftarının düşüneceği konu.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

söz düsmezse hala neyin yorumunu yapıyorsunuz??
    arkadasa katılıyorum avrupada olmayacagız cok yüksek para harcamaya gerek yok. tolga demekki bizi istemedi bizi istemis olsaydı teklif arasında 500bin fark var bu sorun olmazdı biz iyi bir teklif yapmısız sonucta yeterli 2.5m fazlası bizim icin zrar olur. herkes yedek sezer icin laf söylemis ancak bizde onn oynadıgı pozisyonda bir yedegimiz yok o yzden bn iyi bir transfer olarak görüyorum sezeri onun yerinde oynayan bir oyuncu göremiyorum türk olarak o fiyatta alınacak ayrıca kalitesiz bir oyuncuda degil.. eneramo ne zaman ydek kalmıs onu anlayamadım ayrıca yedek kalmıs oyuncuları bu kadar önemsememek lazım fatih terim gelmeden önce semih kaya nın GS de oynadıgını göremedik ama oynatan bir hoca geldi mi iyi cıkabilir. ben bilic ten umutluyum..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Şampiyonlar liginde şampiyonluğa oynayan takımları varken arkadaşların böyle konuşması normal.

Ayrıca hala engin ve ceygun için, para verdik, Burağı da ayartmadık demiyorlar mı. Vay arkadaş.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ceyhun ve Engin'e para verdik,Burak Yılmaz'da 5 milyon euroya serbest kalıyor maddesi vardı,istediğin şeyi söyle 5 milyonu verdikten sonra kimse ağzını açamaz,açsa bile önemi olmaz.Lokomotiv Moskova'mı ? Yoksa Galatasaray mı ? Fatih Terim mi ? Komik olmayın kıyaslaması bile olamaz.

Sadece Selçuk'u bedava aldık.Sizde Egemen Korkmaz'ı aldınız bedavaya,kimse çıkıp bir şey dedi mi ?

Geçin efenim.
    Gizliden bi para falan mı verdi Gs şu iki oyuncuya? Ben kaçırdım da.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar liginde şampiyonluğa oynayan takımları varken arkadaşların böyle konuşması normal.

Ayrıca hala engin ve ceygun için, para verdik, Burağı da ayartmadık demiyorlar mı. Vay arkadaş.
    Bakın demediğimiz şeyleri ima edip sanki takımımızı o seviye de görüyormuşuz gibi davranmayın.

Hadi hepsini yaptık diyelim (ki Engin'in bonservisine para verdik,Anadolu'da oynayan herhangi bir topçuyu da ayartmaya ihtiyacımız yok) sana ne ? Sen napacan ? Seni ilgilendiriyor mu ? Bonservisleri senin elindeydi de senden mi aldık ? Neyin tribindesin sen ? Senin gibi olmayan taraftarının var olduğunu bildiğim için Beşiktaş hakkında gram laf etmiyorum,sende biraz saygılı ol , nefret hiç bir zaman iyi değil,insana yarardan çok zarar getirir.Bundan sonra sana cevap vermeyeceğim kendi hayali dünyanda kendi fantezilerinle yaşamaya devam edebilirsin.İyi akşamlar.

@Trabzonspor

Pardon yanlış hatırlıyormuşum,Ceyhun'a para vermemişiz.

Engin'e 1,1m euro vermişiz.

Bakın demediğimiz şeyleri ima edip sanki takımımızı o seviye de görüyormuşuz gibi davranmayın.

Hadi hepsini yaptık diyelim (ki Engin'in bonservisine para verdik,Anadolu'da oynayan herhangi bir topçuyu da ayartmaya ihtiyacımız yok) sana ne ? Sen napacan ? Seni ilgilendiriyor mu ? Bonservisleri senin elindeydi de senden mi aldık ? Neyin tribindesin sen ? Senin gibi olmayan taraftarının var olduğunu bildiğim için Beşiktaş hakkında gram laf etmiyorum,sende biraz saygılı ol , nefret hiç bir zaman iyi değil,insana yarardan çok zarar getirir.Bundan sonra sana cevap vermeyeceğim kendi hayali dünyanda kendi fantezilerinle yaşamaya devam edebilirsin.İyi akşamlar.

@Trabzonspor

Beşiktaş hakkında ne diyebilirsin ki sen? Al bak bütün taraftar böyle ben de öyleyim hadi bir şey söyle. Hadi...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Beşiktaş hakkında ne diyebilirsin ki sen? Al bak bütün taraftar böyle ben de öyleyim hadi bir şey söyle. Hadi...
    Beşiktaş'a saygı duyuyorum hocam seni zaten kaale almıyorum.Sende ki Galatasaray nefretini bilmeyen yok.

Engin bedavaya geldi haklısınız

http://www.galatasaray.org/futbol/fu...aber/10870.php

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hilbert gitti kesnlikle en kısa sürede sağlam bir sağ bek bulmalıyız yoksa gene işimiz zor toramanı oraya kaydırmayı felan düşünüyorsa aman düşüncede kalsın sadece.

Beşiktaş'a saygı duyuyorum hocam seni zaten kaale almıyorum.Sende ki Galatasaray nefretini bilmeyen yok.
    Ohh bee öğrenmenize sevindim. Bendeki nefretin çok nedeni var ama sana şunu söyleyeyim başlıca nedenlerinden birisin. Ulan Beşiktaş Transfer Haber konusunu ne hale getirdin. Beni cevap vermeye sevk eden bir dilin var. Lanet olsun sana cevap vermekle geçirdiğim şu dakikalara silin bu mesajı da hepsini silin. Transfer haberi olmayan hepsini silin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ohh bee öğrenmenize sevindim. Bendeki nefretin çok nedeni var ama sana şunu söyleyeyim başlıca nedenlerinden birisin. Ulan Beşiktaş Transfer Haber konusunu ne hale getirdin. Beni cevap vermeye sevk eden bir dilin var. Lanet olsun sana cevap vermekle geçirdiğim şu dakikalara silin bu mesajı da hepsini silin. Transfer haberi olmayan hepsini silin.
    Tartıştığım arkadaş Trabzon Tolga'ya 3 istedi diye Galatasaray'a salladı,banane sizin transferlerinizden.Ben kimseye durup durduk yerde sallayan birisi olmadım hiç bir zaman.Olana da karşı çıktım.Senin gibi bir insanla muhattap olmamam gerekir,çünkü kinin,nefretin doruk noktalara ulaşmış.Sana iyi ramazanlar dilerim,dilerim bu nefretinden bir an önce kurtulursun,spor gibi kıytırık bir konuda bu kadar nefretle doluysan normal konularda yapacaklarından korkuyorum.

Tartıştığım arkadaş Trabzon Tolga'ya 3 istedi diye Galatasaray'a salladı,banane sizin transferlerinizden.Ben kimseye durup durduk yerde sallayan birisi olmadım hiç bir zaman.Olana da karşı çıktım.Senin gibi bir insanla muhattap olmamam gerekir,çünkü kinin,nefretin doruk noktalara ulaşmış.Sana iyi ramazanlar dilerim,dilerim bu nefretinden bir an önce kurtulursun,spor gibi kıytırık bir konuda bu kadar nefretle doluysan normal konularda yapacaklarından korkuyorum.
    Dayanamadığım tek şey ver varsa 'Sporda Haksızlık'. Tabi bunda Beşiktaşlı olmamın büyük etkisi var. Sana göre agresifim ama inanmayacaksın bu dediğime ben aslında sakinim hem de bayaa sakinim. Söylediğim gibi dayanamadığım bir anda parladığım tek konu 'Spor' diyebilirim. Sana da iyi ramazanlar millet oruçlu zaten forumda çok kafa ütüleme, tamam?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yahu Galatasaray 2 senedir yaptıklarıyla herkesin ağzının payını veriyor bu da insanların zoruna gidiyor.
    Sanki Selçuk İnan Fener'i Yada Beşiktaş ı seçse yok kardeşim sen bedava geliyorsun biz seni almayız dicekti bu takımlar. Güldürmeyin. At gözlüklerinizi atın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlaşılan bazı kesimlerde yaptığımız transferler onlarda kompleks yaratmış.Trabzon'a 3 milyon euro verip alamadık demiyorlarda işi Galatasaray'a getiriyorlar.Keşke Tolga'nın sözleşmesi seneye bitseydi onuda alırdık.Yerli sağlam kaleci pek bulunmuyorda.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dayanamadığım tek şey ver varsa 'Sporda Haksızlık'. Tabi bunda Beşiktaşlı olmamın büyük etkisi var. Sana göre agresifim ama inanmayacaksın bu dediğime ben aslında sakinim hem de bayaa sakinim. Söylediğim gibi dayanamadığım bir anda parladığım tek konu 'Spor' diyebilirim. Sana da iyi ramazanlar millet oruçlu zaten forumda çok kafa ütüleme, tamam?
    Çuvaldızı biraz da kendine batırsan hiç fena olmaz.Burada mesajları baştan okusan daha iyi olur,bir kelimeye dayanarak pat diye araya girdin.

Kimsenin kafasını ütülemem ben,tartışmak istemeyen söyler,üstelemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tolga'nın ederi Türkiye şartlarında en az 4.5 - 5 milyon euro'dur. Trabzonspor 3 milyon'a vermeyi kabul etmişken almamak BJK için büyük hata bence, umarım Cenk'e güvenmeye devam edersiniz.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

@Trabzonspor

Lütfen beni bundan sonra hayal dünyam ve fantezilerim iLe başbara bırak, ne oLur...

Yahu hala bıdı bıdı yazıyorsun. Geçen yıllarda Dünya medya sizinle alay etti, şimdi biz söyleyince mi zorunuza gidiyor. Trabzonsporu sömürdünüz yahu. Adamlarda 5 tane adam aldınız bedavaya birde hala mırıldanıyorsun. Enteresan.
    Ayartmak dediğin oyuncunun aklına girersin iyi oynayan oyuncu takımına satın beni satın beni der performansı da düşer oynamaz sorun çıkarır. Engin Trabzon'da istenmeyen adamdı Şenol güneş hem maç içi hem özel hayattan dolayı kadro dışı bırakmıştı Engin de bir ton sorun çıkarmıştı. Hatta o dönemde büyük çoğunluk burun kıvırıyordu onun transferine Trabzon'da kadro dışıydı sonradan iyi performans gösterince kıymete bindi.

Ceyhun'un sözleşmesi bitti dünyada her transfer sezonunda binlerce gördüğümüz olay oldu sözleşmesi biten oyuncu gitmek istediği kulüple sözleşme imzaladı.

Selçuk'un sözleşmesi bitti dünyada her transfer sezonunda binlerce gördüğümüz olay oldu sözleşmesi biten oyuncu gitmek istediği kulüple sözleşme imzaladı.

Burak'ın sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi vardı. Bu ne demek Trabzonspor kontrat imzaladığında 5 milyon euro getirene Burak isterse Burak'ı satarım arkadaş demek. Bu anlaşmayı silah zoruyla mı dayattık Trabzonspor'a imzalayın diye? Serbest kalma bedeliyle transfer de her transfer sezonunda binlerce kez gördüğümüz şey.

Hangisi ayartma bunların? Aldığımız oyuncular lig bitmeden kulüplerine sorun çıkarmayan hatta şampiyonluk mücadelesinde hatta Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinin ve UEFA'nın şike olduğunu iddia ettiği sezonda son haftaya kadar mücadelelerini aslan gibi devam ettirdiler ve Trabzonspor'un oralara gelmesinde Şenol Güneş'le birlikte en önemli paya sahip oyunculardı. Sezon içinde hiçbiri transferden dolayı sorun çıkartmadı hepsi normal oyununu oynadı transfer sezonu gelince de sözleşmeleri bitti ya da serbest kalma bedelini ödedik.

Bunlar ayartmaysa kapatalım dükkanları gidelim arkadaş dünyada transfer olmasın o zaman.

Naptık oyuncuya sakat ayağı yap oynama bizim maçta mı dedik? Oyuncuya at mı hediye ettik? Transfer öncesi para mı verdik?

Ayrıca UEFA da Fenerle Beşiktaş'ın ezeli düşmanı yıllardır sabah akşam kafa patlatıyordu ulan napsak etsek de bu takımları batıralım mı diyor zannediyorsun? UEFA'nın bizim ligi ya da bizim takımlarımızı önemsediğini pek sanmıyorum. Hatta belli başlı takımlar hariç umurlarında olduğunu sanmıyorum. Çarkı döndürecek temel takımlar var onun yanındakiler kim olursa olsun yine çark dönmeye devam ediyor.

Şu an kimse şike var ya da kesinlikle şike yok diyemez ancak tahmin olur bu. UEFA da organizasyonunu riske atmamak açısından bir karar vermek zorunda, yargıtayı bekleyemez.

Eğer objektif ve UEFA açısından bakarsak kesin bir yargıya varmamız güç, eğer men edersek takımlar aklanırsa haklarını yemiş oluruz, men etmezsek ve suçlu çıkarlarsa bu sefer yerine katılacak takımların hakkını yemiş oluruz ayrıca UEFA'nın bu konudaki deyimi "kirlenmek" ama biz her türlü bir tarafa haksızlık olacak diyelim. UEFA koşulları değerlendirdiğinde; kendi ülkesinin anayasa mahkemesi suçlu bulmuş, ortada bazı tapeler,konuşmalar var. TFF'nin sanki halı altına gizlercesine, kılıf bulmaya çalışırcasına hareketleri var. Yıldırım Demirören'in TFF başına getirilme sebeplerini kendilerince tahmin etmeye çalışıyorlar ki sürekli bu süreci idare etmekten ceza almayı engellemekten bahsediyor. Şike sahaya yansımamış tarzı sebepler söyleniyor. Hadi TFF'ye göreceli bakış açısı diyelim ama bence UEFA da bu şekilde düşünüyor, bizzat takımın teknik direktörü yıllardır Türk Futbolunun içinde olan Aykut Kocaman'ın Türk futbolunda hız sınırı aşılmış ama radar bir takıma tutulmuş, asıl dert orada gibi bir lafı var. Daha bunun gibi detaylar falan var da neyse konuyu dağıtmadan UEFA karar vermek zorunda özellikle ve temel neden mahkeme kararı. E hal böyle olunca tabii ki men etme yolunu tercih ederler. Çünkü eğer daha sonradan aklanırsa takımlar e ben o zaman karar vermek zorundaydım devletinizin anayasa mahkemesine güvendim onlar yanlışsa ben napayım tarzı bir tavır takınıp işten sıyrılacak. Objektif bakınca ihtimaller men etme kararından yana duruyor bence. Siz nasıl bir karar bekliyordunuz ki? Burada hakkı yenme ihtimali olan sadece 2 takım yok 4 takım var ve her şekilde 2 takımın hakkı yenecek, insiyatif alıp karar vermek zorundalar anayasa mahkeme kararı(doğruluğu kesinleşmemiş olsa da) gibi büyük bir etmen ve TFF'nin bu süreçteki davranışları varken nasıl bir karar bekliyordunuz ki?

Konuyu dağıttığım için herkesten özür dilerim. Beşiktaş bence doğru bir yapılanmaya gitti. Özellikle MAF üçlüsü ve Amokachi döneminden 2010'lara kadar sempatim olan bir kulüp. Önder Özen doğru kişi mi bilemiyorum ama Bilic'in doğru kişi olduğuna inanıyorum. Transferlerin çoğu şimdilik eğer Bilic'le önceden anlaşılmamışsa ve Bilic Türkiye Ligi üzerinde çalışmadıysa Önder Özen'in yaptırdğı transferler gibi duruyor. Asıl Bilic transferleri için tahkim ve CAS bekleniyor sanırım. Bilic'e yeterli sabrı gösterebilirsek(yani bir mucize olursa ) Beşiktaş'ı daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyorum.

Nesil
    2003

Bence de iyi hamleler yapiyor Besiktas.

Sezer yedek kulubesinde olup oyuna girerek duran top kullanabilecek, ve ozellikle rakip kapandiginda sutlariyla katki saglayabilecek bir oyuncu.

Gokhan Tore dikine giden, ozellikle genis alanda rakibi zorlayabilecek bir oyuncu.

Omer Sismanoglu kadroda bulundurmanin mantikli oldugu, sonradan girip enerji katan bir oyuncu.

Franco'nun ne oldugunu gorecegiz ama bana Onder Ozen yas tahtaya basmaz gibi geliyor. Zaten bu tip bir genc oyuncu icin su anda ne yaptigindan daha ogrenmeye ne kadar acik oldugu daha onemli.

Bence hala Besiktas'ta cozumlenmesi gereken bir mesele, savunmanin onunde hem supurecek, hem de hucum baslatacak oyuncunun belirsiz olmasi. Bunu Necip yapar mi? Ne kadar yapar cok emin degilim. Hala daha guclenmesi ve daha sakin oynamasi gerekli gibi geliyor bana.

Almeida'nin biraz fazla sakatlik gecirdigini goz onunde bulundurursak, Eneramo da cok dogru bir tercih. Artik Almeida olmadigi zaman Besiktas'in oyun plani tamamen degismek zorunda olmayacak. Gecen sezon alternatifsiz oldugu icin (Batuhan sag olsun) orada zaman zaman Mustafa, zaman zaman Holosko oynamak zorunda kalmis ve Besiktas'in oyunu tamamen degismisti.

Tabii kaleye Tolga olursa, beklere yabanci oyuncu transfer etme sansi da dogacak. Bence butun bir sezon Cenk'e guvenmek oldukca zor. Ama yedek beklemesi de onun gelismesinin onunde cok buyuk bir engel. FM arastirmasi icin bir ufak analiz yapmistim. Dunyanin en iyi 50 kalecisi (FM'e gore) hep 18-19 yasindan itibaren bir takimda surekli her sezon 28-30 mac oynamis ve tecrube kazanmis. 23-24 yasina gelene kadar toplamda 150-200 mac arasinda oynamis kaleciler. Cenk bunlarin gerisinde kaldi simdiye kadar. Acigi kapatmasi icin de artik hic yedek kalmamasi gerekli. Tecrube, bir kaleci icin cok onemli cunku sahada olacaklari onceden sezme ve sonrasinda dogru kararlari verme sadece daha cok mac oynayarak kazaniliyor.

Bence bu sezon Besiktas'in iskeletini kurma, oturtma ve bir oyun planini iyi oynamayi becerme senesi. Gelecek sezon bu oyun planinin ustune koyma senesi olacak. Gerek oyunculara ikinci bir oyun planini ogretip oyunu cesitlendirerek, gerek kadroya katilacak farkli oyuncularla bu ikinci oyun planinin daha iyi islemesini saglayarak.

Bence bu sezon sampiyonluk supriz olur (en azindan su anki durum itibariyle) cunku hem Galatasaray hem de Fenerbahce'nin daha oturmus kadrolari ve oyun planlari var. Bu nedenle sezon sonunda hem Onder Ozen'i, hem de Bilic'i degerlendirirken kazanilan sampiyonluk, kupa veya puan sayisindan daha cok takima ve oyununa sezon basindan sonuna neler kattiklarina ve bunu gelistirme konusunda ne kadar isik verdiklerine bakmak gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş kadar kafanıza taş düşsün siz de kurtulun biz de kurtulalım. Bunca Beşiktaş taraftarı yapılan işlere bayılıyor olmasa da geçmiş senelere göre daha bir nizamlı intizamlı olduğu için genel itibariyle memnunken yapılan işlerden , diğer takım taraftarları çıkıp vay efendim kadro zayıf vay efendim şampiyonluk mücadelesi veremez. Sakatlık belası olmasaydı geçen seneki sözde anadolu takımı kadrosuyla bile şampiyon oluyordu bu takım.

Tolga Zengin konusunun suyunu çıkaranlara söylüyorum. Beşiktaş Futbol A.Ş.'nin Tolga Zengin transferine ayırdığı para 2.500.000 euro imiş demekki. Neyin uzatmasını yapıyorsunuz hala? Ben bir alışverişe çıktığımda ayakkabıya ayırdığım para 100 LİRA İSE o doğrultuda bir şey alırım gidip aaa bu iyiymiş ya diye 150 lira vermem. Bu kadar basit.

Hayır Kader Keita gibi bir adamı sadece 100.000 dolar kar edebilmek için sattığınız günleri ne çabuk unuttunuz anlamış değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi kime söylüyorsun orasını bilemem ancak benim derdim eXcitinG nickli üyenin takımının parası yetmiyor diye Trabzon üzerinden Galatasaray'a saçma sapan bir atıfta bulunması.2016'da sözleşmesi biten Tolga için seneye bedavaya Galatasaray'a verirler diyor.Bedavaya 5 oyuncu aldınız diyor.Selçuk ve Ceyhun bedavaya geldi sadece.Bende şimdi çıkıp Egemen Korkmaz örneğini mi göstereyim ? Bedavaya oyuncu almak yeni bir şey mi ? Sözleşmesi biter,alırsın bu kadar basit.Kendi içinde istediğin şekilde düşünebilirsin ancak dışarıya saygısız bir biçimde yansıtmanın anlamı yok,hele hele her takımdan taraftarın olduğu bir forumda.

Yoksa banane Beşiktaş'ın transferlerinden isterseniz 1 lira teklif edin bonservisine,umurumda olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ya arkadasım Trabzon Galatasarayın paf takımı denmiyor mu? böyle bir söylem her yerde söyleniyor zaten ancak burda söyle bir durum var burası bir her taraftarın bulundugun bir forum her taraftarın da kendi takımını tuttugu bir konu baslıgı var ve burası beşiktaş bölümü burada yazan herseye cevap verme zorunlulugun mu var senin?? arkadasn bir sitemi olmus ancak sen buna cevap vermek zorunda degilsin senin bölümünde yazılmıs olsaydı eyw derdim ama burası beşiktaş konusu dikkatini cekerim..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    ya arkadasım Trabzon Galatasarayın paf takımı denmiyor mu? böyle bir söylem her yerde söyleniyor zaten ancak burda söyle bir durum var burası bir her taraftarın bulundugun bir forum her taraftarın da kendi takımını tuttugu bir konu baslıgı var ve burası beşiktaş bölümü burada yazan herseye cevap verme zorunlulugun mu var senin?? arkadasn bir sitemi olmus ancak sen buna cevap vermek zorunda degilsin senin bölümünde yazılmıs olsaydı eyw derdim ama burası beşiktaş konusu dikkatini cekerim..
    İşte abi o öyle olmuyor.Burası bir FM forumu ve herkesin her yerde yazmaya hakkı var.Ben Galatasaray sohbet alanında veya transfer alanında herhangi bir takımla ilgili ileri geri bir laf söylesem herkes cevap verebilir bana,sırf tuttuğum takımın konusu diye sadece tuttuğum takımın taraflarlarını ilgilendiren bir konu olmaz.Bu arada Türkiye'de Trabzonspor'a en çok bonservis bedeli ödeyen takım Galatasaray iken bu yakıştırmaları hoş bulmuyorum,bunu anlatmaya çalışıyorum.Trabzonspor çok mu isteyerek veriyor bize oyuncuları ? Engin disiplinsiz olduğundan gönderildi,Ceyhun ve Selçuk sözleşmesi bitti,uzatılmadı veya oyuncu istemedi,Burak'ta serbest kalma maddesi uygulandı.Sadri Şener'den yemediğimiz hakaret kalmadı.Bu kadar şey varken Trabzonspor sanki Galatasaray'a çok istekli veriyormuş gibi,Galatasaray'da kanuna aykırı bir şey yapıyormuş gibi belirtilmesi yakışmıyor.

Tolga Zengin'i alamadıysan alamadın niye başka kulüplere laf atma ihtiyacı duyuluyor ? Ben durup dururken tartışma çıkarmadım burada,tartışmayı pek seven bir insan da değilim ama saygısızlığa tahammülüm yok,kim olursa olsun,isterse kardeşim olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

ah be kardesim benim anlatmak istedigimi de sen anlamıyorsun sonucta beşiktaş konusu degil mi? herseye cevap vermek zorunda degilsin ki..
    tamam dersin konu kapanır sen sürekli birseyler yazdıgın icin konu bu sekilde uzuyor sonucta bizim sayfamız oldugu icin sürekli cvp yazma gereksinimi olur takımı icin burada arkadasların.
    ben senin sayfanda bir konuyu bu kadar uzatmam mesela anlatmak istedigim bu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    ah be kardesim benim anlatmak istedigimi de sen anlamıyorsun sonucta beşiktaş konusu degil mi? herseye cevap vermek zorunda degilsin ki..
    tamam dersin konu kapanır sen sürekli birseyler yazdıgın icin konu bu sekilde uzuyor sonucta bizim sayfamız oldugu icin sürekli cvp yazma gereksinimi olur takımı icin burada arkadasların.
    ben senin sayfanda bir konuyu bu kadar uzatmam mesela anlatmak istedigim bu
    Tamam abi,uzatmayacağım konuyu,bir daha bu tarz mesajlar gördüğümde daha soğukkanlı olmaya çalışacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Beşiktaş Ömer şişmanoğlu'na 1,7 verip Tolga'ya 3 vermediyse çok yazık. Keşke 3 verip direk alsak biz Tolga'yı.

Mesaj Yetkileri