Hoşgeldin adam gibi adam ! Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.
Canım FEDA olsun sana !
Katılırsınız ya da katılmazsınız, orasını bilemem ama birkaç şey söylemek istiyorum.
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu kadar güçlü kadroları varken bizim yaptığımız transferlerin sadece kulübeyi güçlendirdiğini düşünüyorum. Serdar Kurtuluş ve Tolga Zengin'in dışında yapılan bütün transferler güven verici değil. Güven verici değil derken söylemek istediğim şey, bu oyunculara güvenerek sezona başlanmaz. Bana bu tablo korku veriyor önümüzdeki sene için. Bir sağ açık, bir sol bek ve ön libero kesinlikle şart. Hem de bu oyuncular as oynayacak kalitede ve şüphede olmaması gerekiyor. Kulüp bu oyuncuları ne zaman alacak çok merak içindeyim. Üstelik sağ açık için transfer gündemi bile yok. Koca bir sezon yine yalan olacak gibi.
Last edited by LaigLeNoiR : 26.Temmuz.2013 at 10:08 Reason: Onur değil Tolga :)
FM Gazetesi
Hilbert'in gönderilip yerine Serdar Kurtuluş'un alınması hiç akmadı.
Onur Kıvrak ?Geçen sene şampiyonluğa giderken o kadar çok sakatlık yaşadık ki, bu yüzden artık her bölgeye alternatif alınıyor. Yani geçen sene takım Almeida sakatlanana kadar iyiydi ama sakatlıklar üst üste geldikten sonra sıkıntı oldu. Çünkü yedek kulübesinde oyunu değiştirebilecek adam yoktu. Kanat oyuncularımızın alternatifi yoktu, Erkan Kaş kurtarıcı diye oyuna giriyordu o derece. İlk önce bu durumu yaşamamak için alternatif alındı, yerli kalitesi arttırıldı, çokta doğru yapıldı. Şimdi ilk 11 transferleri bekliyoruz. Asıl ilk 11 transferleri yapılmazsa yalan olur.
Canım FEDA olsun sana !
Kısmen katılıyorum.
Sezer, kulübe transferi.
Günay, ilerisi düşünülerek alındı ve iyi bir alternatif olur uzun maratonda.
Ömer, yerli olarak Mehmet Akyüz'den kat kat iyidir; ancak forma şansı bulması çok zor.
Franco'nun ben ilk 11'de şans bulacağına inanıyorum, acayip güven veriyor bana.
G.Töre, şu an için yetersiz; fakat düzelecektir. Alternatifi de Holosko olacak sanırım, kanat olarak; ama ben olsam Töre'yi yedekleyecek iyi bir sağ açık transferi yapardım. Varela ismi geçiyor, ama doğru ama yanlış, keşke doğru olsa.
Serdar, şartlar gereği alınabilecek en iyi yerli sağ bekti, çok iyi oldu.
Tolga transferini tartışmaya bile gerek yok zaten, o mükemmel oldu.
Defansif orta saha ve sol bek mutlaka alınacak, hatta sol bek kiralık olacak.
Almeida'nın gönderilip çok iyi bir forvetin alınması da şart. Eneramo ile uğraşılması bile saçmalık, fiyaskodan bile öte bu transfer, şartlar göz önüne alındığında.
Katılmadığım nokta ise şu: geçen sene kulübede adam bulunduramıyorduk oyuna sokacak. Bu sene ise, kadro daha geniş ve alternatifli olacağı için banko oynayan bazı futbolcular yedek bile kalamayabilecek duruma göre.
Bu arada, Onur değil; Tolga.![]()
Neyse işteAnladınız siz beni niye bozuyorsunuz canım
![]()
FM Gazetesi
Eneramo transferi ne durumda bilmiyorum ancak alınırsa, forvette banko oyuncu olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Harbiden ya sakat oyuncu ronaldınho bıle olsa ıstemıyoruz sakatlıklardan cekecegımızı cektık yeter artık.
Eğer ki Töre transferini gereksiz bulan varsa yanılıyor Quaresma'dan daha iyi oynar Sağ Kanatta,bonservisi de alınırsa Beşiktaşın 8-9 Yıl Sağ kanatı olur.![]()
---------------------------Cenk----------------------------
kurtuluş--------franco----------sivok------------------??
------------------Necip(veli)--------------------------
--------Oğuzhan--------Fernandes---------
--Töre-------------------------------------??
-----------Pektemek--------------
Görüldüğü üzere sol tarafımız yıllardır olduğu gibi sıkıntılı. Olcay'ı yazmak istemedim çünkü geçen sene ligde yaptığı sürpriz çıkışı ola ki bu sene avrupaya gidersek sürdüremez o potansiyeli görmüyorum şahsen. He gidemezsek ligde yine bankomuz olur o ayrı.
Tolga geldikten sonra, 1. kalecimiz o olacaktır. Sol beke kiralık bir transfer düşünülüyor. DMC mutlaka alınmalı ve alınacağını da düşünüyorum. Olcay ise, daha iyi bir kanat transferi olmazsa banko oynar. Forvete de transfer yapılır kanaatindeyim. Kısaca, kadronun yarısı belirsiz hâlâ.![]()
@sercandikmee
Beşiktaş,Tottenham kulübüne Adebayor İçin resmi teklifte bulundu..
BJK Bşk.F.Orman: Adebayor transferi Almeıda'ya bağlı. Oyuncu BJK'da kalmak istiyor ama şartlarımız belli. Önümüzdeki hafta netlik kazanacak
Last edited by Ralph : 26.Temmuz.2013 at 21:17
FM Gazetesi
Adebayor transferi gereksiz degil mi ? Almeida ve Pektemek varken ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Adebayor gereksiz olur mu hiç.Almeida olsa da, olmasa da alınabiliyorsa alınsa keşke. Ama Adebayor'un transferini şu şartlarda zor görüyorum. Ciddi bir kaynak yaratılmazsa eğer yönetimin alabileceğini sanmam. Sanki taraftarı oyalamak adına basın aracılığıyla maksatlı olarak çıkartılıyor bu haberler. Bana öyle geliyor.
Başkan, bugün verdiği röportajda Eneramo'yu aldık dedi, 'HAFTAYA' resmiyete dökülür artık.
Almeida ile sözleşme uzatmak istediklerini; fakat bu sözleşmenin kendi istekleri doğrultusunda olması gerektiğini belirtti. Almeida kalırsa, başka da forvet alınmaz; giderse, Adebayor için gerçekten umudum olur.
Fernandes ile de sözleşme uzatılacağını söyledi. Artık yapılsın şu sözleşme, yoksa çok zor, sıkıntılı günler bizi bekleyecek bu konuda.
Dipnot olarak, sol bek alınacağını belirtti. Bir tek defansif orta sahadan ses yok. O transfer de, çok önemli.
Sanırım Almeida dan 3-4 milyon Euro gelir elde ederek, Kalan 8 milyon Euro bütçe ile birleştirip, Adebayor için limitleri daha da zorlamayı düşüyorlar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Benim en cok istedigim bir gs taraftari olarak muhammed e sans verilmesi ve de patlama yapmasi hem tr futbolu kazanir hemde muhammed gibi yetenegi 3-4 sene sonra avrupanin elit takimlarinda goruruz insallah cunku muhammed de o yyetenek var ve bilic yeni bir modric kazandirmis olur dünya futboluna
Yuhhhh!! Şimdi dinledim. Almeida'nın sözleşmesi bittiğinde kulüpten ayrılırken 2.7 milyon Euro vermek zorundaymışız. Bu nasıl bir kontrattır? İnsaf!
FM Gazetesi
Tek ön Libero oynuyoruz zaten. 6-0-4 gibi saçma, sapan bir yabacı kuralı da varken ön libero yabancı transferi lüks gibi duruyor. Necip ve Veli iyi kötü götürecek orayı, artık Necip biraz daha sorumluluk alıp, bir türlü geçemediği bir üst kademeye geçmeli.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hangi ileri zekali insan böyle bir kontrat imzalar görülüyor ki tr futbolu futboldan anlamayan yöneticiler tarafindan yonetildigi sürece tr futbolu ilerlemez ve milyonlar boyle kaybolup gider gercekten bazen kendi kendime diyorum keske futbolcu olsaymisim diye.yazik cok yazik
Öyle bir hata yapmayacaklarını umuyorum ben. Toraman, Veli ve Necip var diye dmc alınmayacaksa, bir sezonu daha çöpe atarız. Zaten kaldık Almeida-Eneramo ikilisine, bari diğer bölgeyi kurtaralım. Hoş, Almeida'nın o sözleşmesi ve fona gidecek para da varken kalması saçmalık olur ya, sözleşme uzatmayı düşünüyorlarmış. Bence, direk satılsın ve gelen para transfer bütçesine kaynak olarak aktarılsın isterim.
Öyle bir hataya düşmezler umarım, gerçi beklenir ama. Necip o bölgede iyi ama bunun form düşüklüğü var, sakatlığı var. Olur yani futbol bu. Ayrıca bizim gibi büyük takımlar tek futbolcuya bel bağlamamalılar. Bir ön libero kesinlikle alınmalı, böylece forma rekabeti de artar.
Canım FEDA olsun sana !
Necip geçen senenin ilk devresinde sakatlanmasaydı gayet iyi iş görüyordu, sakatlıktan sonra fazla toparlıyamadı sizin aklınızda sakat necip kalmış ondan bu kadar kötülüyorsunuz çocuğu.Şuan bir önlibero transferi yapacağımızı düşünmüyorum şayet yaparsak resmen necibin önünü kesmiş oluruz zaten oraya oynuyabilecek Veli'de var ve yönetim söyledikleri ile ters düşer kanaatindeyim.Kendi Beşiktaşın çocukları gençler oynucak sözü vardı başkanın veya önder özenin, tabi bir transfer bir anlamdada önlibero için rekabeti sağlayabilirz sonuçta 3 kulvarda oynuyacağız.Bir transfer değilde, bir kiralık şöyle top kapabilen hızlı orayı toparlıyabilecek bir defansif ortasaha kiralık olarak işimizede yarıyabilir.
Eneramo transferinede gelicek olursak nasıl bu kadar risk alabiliyoruz aklım almıyor.Adam sakat olay TFF tarafından sakatlıkdan dolayı lisans verememe durumuna kadar yükselmişsen sen bu oyuncuyu takımda görmek istiyorsun ve geçen senenin bizi yakan tek durumu sakatlık olduğunu bilerek böyle bir transfere kalkışıyorsun.Ben şahsı olarak Eneramo transferi gerçekleşirse çok üzüleceğim onca forvet var hiç mi göremiyorlar umarım daha iyi bir sağlıklı bir forvet alırız.Sol kanat için eksik var demişsiniz şunu söylüyebilirim şuan takımda 3 banko oyuncu yazsak biri Sivok biri Fernandes biride Olcaydır.Olcayın geçen seneki performansı taktire şayandır gerçekten ve Olcay herkesin bildiği gibi çalışkan bir oyuncudur bu sene üzerine daha fazla koyacağını düşünüyorum.Olcay her türlü forma kapacaktır diye tahmin ediyorum.Umarım iyi bir forvet transferi ile sezona iyi bir başlangıc yaparız.
Ön libero ve sol bek kesinlikle lazım. Libero'da Necip'de oynar, Veli'de oynar ama daha tecrübeli, daha kaliteli bir isim lazım. O bölgenin sağlamlaşması lazım. Ne zaman ön liberomuz iyi oldu, o zaman şampiyon olduk işte. Guinti, Ernst dönemlerini unutmayalım. Tecrübeli ve kaliteli bir ön libero kesinlikle ama kesinlikle şart. Sol bek'de İsmail'in yetişmesi çok zor, Ersan, Süzen, Boral gibi devşirme beklerle olmaz. Kiralık bir sol bek olabilir ama oraya da kesinlikle tavsiye şart. Bu 2 bölgeye transfer yapılmazsa bu sene başarıyı falan unutun.
Canım FEDA olsun sana !