1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: Şimdi Onlar Düşünsün ! / Hull City Premier Ligte

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    3.ile aramızda 1 puan var hocam aynen dediğin gibi. Takımın genel sorunu gol atamamak hocam. Kanattan yükleniyorum yok, ortadan yükleniyorum yok, arapaslarıyla besliyorum yine yok. Bir iki tane oyuncunun omuzlarında bütün takımın gol yükü. Ayrıca stoper almak gerek para yok. Devre arasında Hürriyet,Kamara ve Erkan Zengin'i satmayı düşünüyorum. Umarım satabilirim...
    sürekli formasyon degistirme..1-2 galibiyet moralleri yukarı ceker ve uyumu artırır geriside corap sökügü gibi gelir..taktik ve oyuncu kalitesi bi yana oyunculkarı kullanabilmek son derece önemli yani moralleri falan iyiyse durdurulamaz oluyorlar takımla ilgilen basını kullan

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    sürekli formasyon degistirme..1-2 galibiyet moralleri yukarı ceker ve uyumu artırır geriside corap sökügü gibi gelir..taktik ve oyuncu kalitesi bi yana oyunculkarı kullanabilmek son derece önemli yani moralleri falan iyiyse durdurulamaz oluyorlar takımla ilgilen basını kullan
    Takım toplantısı yapmıştım, onun meyvelerini topluyor gibiyim. Formasyonu sabitledik hocam o iş değişmez büyük ihtimalle artık. Moraller alttaki maçtan sonra tavan yaptı hafiften. Devre arası 2-3 oyuncu gönderip yerlerine İskandinav pazarından oyuncu bakmayı planlıyorum, bakalım istediklerim olacak m

ESKİŞEHİR TOPARLANIYOR

Bir ara aldığı seri mağlubiyetlerle tepetaklak giden Eskişehirspor, son haftalardaki güzel formunu sürdürdü. Önce Kartalspor'u Türkiye Kupasında saf dışı bırakan ekip, ardından ligde Kayserispor'u deplasmanda 2-0 ile geçti ve kendisini bir anda 4.sırada buldu. Alberto Bueno ise son haftalarda attığı goller ile adından sıkça söz ettirir oldu.

İŞTE O MAÇLAR

Mesaj Yetkileri