Anket Sonuçlarını Görüntüle: Liam bu sene ne yapar?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)

2 14.29%
  • Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)

6 42.86%
  • İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)

5 35.71%
  • Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 173 sonuç

Konu: Norveç Premier Liginin Yeni Siması Bododan Şampiyonluk Şarkıları & 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler biraz orta şeker olmuş, içlerinden King Osaga gözüme çarptı direk. Onun dışında en azından Finne yi Malaga ya kaptırmamışsın, seneye biraz daha artar fiyatı ama alabilirsen rahat edersin. Birde bedavaya alabileceğin birçok oyuncu var, Norveç Premier iginde 17-18 yaşında.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Transferler biraz orta şeker olmuş, içlerinden King Osaga gözüme çarptı direk. Onun dışında en azından Finne yi Malaga ya kaptırmamışsın, seneye biraz daha artar fiyatı ama alabilirsen rahat edersin. Birde bedavaya alabileceğin birçok oyuncu var, Norveç Premier iginde 17-18 yaşında.
    Gerçekten çok oyuncu var ama benim taktiğimde kanat oyuncusu kullanmıyorum ilk sene alt liglerde o yüzden çok geniş bir yelpaze küçülmüş oluyo kale ve stoper mevkimdede hiçbir sıkıntım yok ortasahaya alternatif yapmaya çalıştım inşallahda olmuştur
    Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Olsun alt ligdesin şimdilik hedef üst lig ondan sonra yavaştan akarız transferlerde (=
    Hele bir üst lige çıkalım iskandinavya turuna çıkıcam transfer için

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

İlk maçımdan galibiyetle ayrılacağımı düşünüyordum ama hodd beni şaşırtmayı bildi kaleyi bulan sut çekememiz benim canımı çok sıkmıştı antremanlarda attığım fırçaları dün gibi hatırlarım iyi bir başlangıç olmamıştı peki ya sonu?

Mesaj Yetkileri