Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)
Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)
İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)
Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)
Tam bir dönüm noktasıydı bu maç startın bizden ne kadar ilerde olduğunu anladığım maçtı işleri zora sokmuş şampiyonluk şansımı ise imkansıza sürüklemiştim.Herşeyden önce umutları silmiştim.Bugün dahi kendime kızarım bu maçı nasıl kazanamadığım konusunda sene sonu anlayacaktım aslında neden kazanamadığımı...
İmkansızı başaranlar ancak tarihe geçer o tarihide senin yazacağına eminim.Felsefe bir yana pes etmek sana yakışmaz takipçiniz....
Start maçı kötü olmuş ama 2.olup üst lige çıkarsın diyorum.
Takipe devam diyordum içimden kaybedecekler eninde sonunda peki biz hazır olacakmıyız,olmalıyız bendeki hırs takımdada olmalı bir sene daha 2.ligde kaybedemezdim üst lige çıkmalıydım avrupada boy göstermeliydim.Hedefler büyüktü zaman boldu.O zamanda biliyordum birşeyler olacağını kelimeleri yazarken bile duygulanıyorum iyiki pes etmemişim diyorum
İşleri zora sokmakta kendime has bir yeteneğim vardı.Elime fırsat geçmiş start yine berabere kalmıştı elime geçen fırsatı değerlendirsem şampiyonluk içten bile değildi.Ama tecrübesizliğimizin kurbanı oluyordum.Telafisi olmayan hatalar olabilirdi bunlar.Playoffa kalırsam şansımı çok zora sokmuş olacaktım.Acaba sonuç ne olacaktı?Ne yazıkkki birkaç sayfa daha okuyacaksınız değerli okuyucularım.
Start kaybettikçe biz kazanıyorduk fark 4 e inmiş taraftar yine kıpırdanmaya başlamıştı.Son 5 maç kala şansımız artmış futbolcular bir havaya girmişti.Yapacağımız puan kayıpları bizi playoffada sürebilirdi.Ama 5te5 yaparsak şampiyonluk şansı gerçekten vardı.Yazarken bile o günkü heyecanımı hissediyorum gerçekten güzel bir atmosferdi
Ve taraftarların heyecanları hat safhada.... (Herşey Sarı Horde İçin.)
Start'ı yensek mükemmel olacaktı ama , seri galibiyetler alıyoruz ve Start'ın puan kaybetmesini bekliyoruz , başka yapacak bir şey yok hocam böyle devamGörseller kariyere ayrı bir hava kattı , ligin sonunu heyecanla bekliyoruz
![]()
Herkes son 3 maça odaklanmıştı puan farkı 2 ye inmiş start inanılmaz formsuz devam ediyordu.Bana inanmayanlar o zamanlar bana toz kondurmuyorlardı.Cersei ise beni hayranlıkla seyredip iyiki karşıma çıktın hayatımdaki tek doğrusun diyordu.Bazen keşke diyorum.Onunla evlenseydim.Tabiki buna daha sonra değineceğim.Asıl noktamızdan şaşmamalıyız.Hedef 3 maçıda alıp şampiyonluğumuzu ilan etmek...
Start = Stop![]()
3 maçı da kazanırız gibi geliyor bana.
Tebrikler, Premier Ligde başarılarının devamını dilerim![]()
Tebrikler.Premier Lig'de 2.olacağını düşünüyorum ben bu İskandinav liglerinde takımlar çok dengesiz![]()
gayet iyi olmuş şampiyonluk seneye yapacağın transferleri merakla bekliyorum![]()
Sana da şampiyonluk yakışırdı kardeşim![]()
Bir üst ligde başarılar![]()