Anket Sonuçlarını Görüntüle: Liam bu sene ne yapar?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Liam Premier Liginde tozunu attırır(Şampiyonluk)

2 14.29%
  • Bu Liam Bir Harika Dostum(Avrupaya Gider)

6 42.86%
  • İşi Zor Ama Yeteneği Var(Üst Sıralar)

5 35.71%
  • Küme Düşmezse İyidir(Orta Sıralar/Alt Sıralar)

1 7.14%
1 ile 30 arası toplam 173 sonuç

Konu: Norveç Premier Liginin Yeni Siması Bododan Şampiyonluk Şarkıları & 2.Sezon

Hybrid View

İmkansızı başaranlar ancak tarihe geçer o tarihide senin yazacağına eminim.Felsefe bir yana pes etmek sana yakışmaz takipçiniz....

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    İmkansızı başaranlar ancak tarihe geçer o tarihide senin yazacağına eminim.Felsefe bir yana pes etmek sana yakışmaz takipçiniz....
    Ben bu gazı alırımda üst lige çıkmammı Şaka bir yana teşekkür ederim çok güzel bir yorum atmışsın söz zaten ayrı bir güzel
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Start maçı kötü olmuş ama 2.olup üst lige çıkarsın diyorum.
    Bende öyle düşünüyorum ama start puan kaybetti ilk maçında umudum hala var

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Takipe devam diyordum içimden kaybedecekler eninde sonunda peki biz hazır olacakmıyız,olmalıyız bendeki hırs takımdada olmalı bir sene daha 2.ligde kaybedemezdim üst lige çıkmalıydım avrupada boy göstermeliydim.Hedefler büyüktü zaman boldu.O zamanda biliyordum birşeyler olacağını kelimeleri yazarken bile duygulanıyorum iyiki pes etmemişim diyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

İşleri zora sokmakta kendime has bir yeteneğim vardı.Elime fırsat geçmiş start yine berabere kalmıştı elime geçen fırsatı değerlendirsem şampiyonluk içten bile değildi.Ama tecrübesizliğimizin kurbanı oluyordum.Telafisi olmayan hatalar olabilirdi bunlar.Playoffa kalırsam şansımı çok zora sokmuş olacaktım.Acaba sonuç ne olacaktı?Ne yazıkkki birkaç sayfa daha okuyacaksınız değerli okuyucularım.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Start kaybettikçe biz kazanıyorduk fark 4 e inmiş taraftar yine kıpırdanmaya başlamıştı.Son 5 maç kala şansımız artmış futbolcular bir havaya girmişti.Yapacağımız puan kayıpları bizi playoffada sürebilirdi.Ama 5te5 yaparsak şampiyonluk şansı gerçekten vardı.Yazarken bile o günkü heyecanımı hissediyorum gerçekten güzel bir atmosferdi

Mesaj Yetkileri