Şampiyon olur
2-4 arasında olur
5-8 arasında olup Avrupa için play-off oynar
İlk 8'e giremez
Originally Posted by 19karabulut07 Birde bu yıl AL Finali senin sahanda mıydı ajax'ın mı ? eğer Ajax'sın ise ezeli rakip için çok acı olur o finale gitmen Originally Posted by Moussa Sow7 ROAD TO AMSTERDAM. Aynen Ajax'ın stadında ve Ajax'ta AL'de şöyle bir Ajax PSV finali olup kupayı alsak çok süper olur
Originally Posted by Canaries Aynen Ajax'ın stadında ve Ajax'ta AL'de şöyle bir Ajax PSV finali olup kupayı alsak çok süper olur Yok süper olmaz tek kelime ile Efsane olur inş, öyle bişey olur eğer ben kaçırısam görmezsem bana yarı final de olsa özelden maç saatini bildir lütfen
Originally Posted by 19karabulut07 Yok süper olmaz tek kelime ile Efsane olur inş, öyle bişey olur eğer ben kaçırısam görmezsem bana yarı final de olsa özelden maç saatini bildir lütfen Of of ne güzel olur tarihe geçer inş olur hocam hemen haber veririm zaten canlı yayın yaparım
beyler ajaxla psv yi final oynattınız şimdiden b.leverkusen ini ben mi çok büyütüyorum gözümde anlamadım ki
Originally Posted by tarik0618 Hollandayı pek sevmesemde Ajax,Az Ve Psv takımlarına her zaman ilgi duymuşumdur genç ve dinamik takımlar... Başarıların devamını dilerim... Bende o üç takımdan birini seçecektim son 4 sezondur şampiyonluga hasret PSV'yi seçtim...Teşekkür ederim... Originally Posted by The Special One beyler ajaxla psv yi final oynattınız şimdiden b.leverkusen ini ben mi çok büyütüyorum gözümde anlamadım ki Öyle bi final olsa tarih olur tolgam benim dua et olsun yok yok eleyecez onları
Forum Rules