Tony Watt ile kiralık olarak ilgileniyoruz.
Sizlerin önermiş olduğu bir oyuncuydu.
Tony Watt ile kiralık olarak ilgileniyoruz.
Sizlerin önermiş olduğu bir oyuncuydu.
Last edited by sentugo : 14.Ağustos.2013 at 23:59
Sentugo.
Yabancı Kontanjanı, cart curt, serbest kalma maddesi...
Sentugo.
Jem Karacan olmayınca Emre Can'ı kiralayama çalışalım...
Sentugo.
Sentugo.
Dostum, Tony Watt'ı bonservis ücreti belirleyerek kiralamaya çalış bence. Ciddi anlamda büyük katkısı oluyor. Bol bol içe kat ettir elemanı fırsatçı golcü statüsündeyken![]()
Forvete Marilungo'yu öneririm ben 3 milyona aldım , valla çok yararlı oyuncu .
Karacan'ı bende alamadım. Onu almaayınca mecbur Emre'ye yöneldik.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116021 Mustafa Yumlu için şu kariyer bak.Belki ilk tercihin bile olabilir![]()
Eğer google a " FM13 corner exploit" ya da "FM13 corner bug" yazarsanız ve çıkan taktikleri iyi bir korner atıcı ile kullanırsanız sadece Yumlu değil çoğu stoper ile yapabilirsiniz bence
Sonuçlardan zevk alır mısınız bilmem ama, o da size kalmış![]()
Football is simple,but Football Manager is not
''Fazlalığın'' istatistikleri budur
EDİT: Ayrıca Zafer girip bakıp yorum yaparsak memnun olurum, o 7 maçında 4-5 tanesinde gol atmamasına rağmen maçın adamı oldu kendisi.
Ayrıca taktiğimi koyabilirim, korner bug'u var mı bakarsın ondan sonra söylersin. Bana mı söyledin bilmiyorum ama söylediysen diye yapıyorum bu açıklamayı..
Ekstra bir ayar kullanmadım korner için yani![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Korner bugu 2012 de vardı canım, 2013 te o kadar yok.
Mustafa Yumlu'nun defansif özellikleri Türkiye ligi için çok yeterli. Boyu da uzun olduğu için fark yaratıyor.
Şok şok şok
Belluschi'den sonra Pinto'da gitti!
Sentugo.
Yok sen bug yapıyorsun demiyorum. Sana karşı demedim onuAncak bir stoper gol atıyorsa ve formdaysa sürekli iyi oynamaya başlıyor. Yumlu' yu 1 sezon boyunca kornerlerde geride kal komutu verip, gol atmamasını sağlayarak da denemeni tavsiye ederim. Eğer aynı şekilde tüm sezon kariyerindeki gibi iyi performans gösterirse, o zaman özünde iyi futbolcudur bence.
Düzenli halısaha yapan varsa bilir, 1-2 maç üst üste iyi oynayınca insan diğer maçlara ayrı bir konsantre ayrı bir kafayla çıkıyor, zaten buna da form tutmak deniyor. Bu bizim oyunda da geçerli, gol atıp üst üste rate'ini yüksek tutan stoper gol atmasa bile iyi oynuyor.
@Sentugo konuyu azıcık dağıttık ama kusura bakma![]()
Yok yok konu sizin. Şu an Geleneksel Transfer Dönemindeyiz. Bu dönemde knu sizin
Ben de şöyle bir şey söyleyeyim.. Maç puanı pek önemli değil bir defans oyuncusu için. Ortalama puana bakmak yerine, kaç top çalmış, kaç hafa topu kazanmış gibi şeylere bakılmalı...
Sentugo.
Benim oyunumda Muhammed Demirci' nin ilk sezon sonunda kontratı bitiyordu. Senin yamada nasıldır bilemem de bir kontrol et istersen belki de ucuzdur, düşman takım falan ama yetenekli çocuk
Batalla eğitirse süper gelişir gibi geliyor bana
Satılık Gidenler
Bekir Sevgi --> 240 bin euro --> Konyaspor
Süheyl Çetin --> 8 bin euro --> Tavşanlı Linyitspor
Renato Civelli --> 4 milyon euro --> Beşiktaş
Michael Basser --> 2.2 milyon euro --> Fenerbahçe
Fernando Belluschi --> 5.25 milyon euro --> Cagliari (Bu transferin %50'si fona gitti)
Petteri Forsell --> 525 bin euro + %50 gelecekten pay --> Konyaspor
Stanislav Sestak --> -300 bin euro (maaş ödeme) --> Strum Graz
Şenol Can --> 150 bin euro --> İBB
Ferhat Kiraz --> 950 bin euro --> Konyaspor
Tuncay Şanlı --> 675 bin euro -190 bin euro --> Gençlerbirliği
Okan Deniz --> 180 bin euro + %40 gelecekten pay --> Tavşanlı Linyitspor
Sebstian Pinto --> 5.5 milyon euro --> Zaragoza
Kiralık Gidenler
Juan Forlin --> Aylık 250 bin euro + %100 maaş --> Flamengo (senelik 1.5 milyon euro yapar)
David Ospina --> Aylık 400 bin euro + %100 maaş --> Barcelona (Senelik 4 milyon euro yapar)
Ozan İpek --> Aylık 80 bin euro + %90 maaş) --> Beşiktaş (Senelik 725 bin euro yapar)
Sebastien Frey --> Aylık 40 bin euro + %100 maaş) --> OGC Nice (Senelik 400 bin euro yapar)
Marcelo Estigarribia --> Aylık 86 bin euro + %100 maaş) --> Bologna (Senelik 875 bin euro yapar)
Bundan sonra yazacaklarım ücretsiz ve %100 maaş şartı koşulmadan gereksiz oyuncuların kiralık transferleridir. Bu oyuncuların ya seneye kontratları bitecek ya da geri döndüklerinde yüzlerine bakılmayıp düşük meblalara satılacaklar.
Harun Tekin, Aziz Behic, Anıl Sarak, Bedri Can Özdoğan, Aykut Turan, Emre Pehlivan, Tunay Acar, Furkan Soyalp, Mehmet Sak, Emrah Kiraz, Erol Ural(regen).
Giden listesi böyle. Üşenmedim saydım. Tam 28 oyuncuyu göndermişiz![]()
![]()
Gelen listesi için daha vakit var... Daha sonra toplu olarak paylaşacağım ve yorumlayacağız. Sormak istediğiniz bir hikaye varsa sorunuz...
Last edited by sentugo : 15.Ağustos.2013 at 15:28
Sentugo.
Pinto geçen sezon bizdeyken takımın en çok gol atan oyuncusuydu. Hatta gol krallığında 2. ya da 3. olmuştu. Asistleri de göz dolduruyordu.
Çok zor oldu bizim için Pinto'dan ayrılmak. Enes'in gelişimini sağlamak için bir şeylerden vazgeçmemiz gerekiyordu. Ayrıca 5.5 milyon da epey kelepir fiyat Pinto için. Ancak yapacak bir şey yok. Gerek yabancı olması gerek istikrarsız olması gerekse de Enes için bırakmak zorundaydık![]()
Hayırlısı olsun.
Elimizde Enes Ünal, Batuhan Altıntaş, Mustafa Pektemek, Kazım Kazım, ve Kiraladığımız Tony Watt var. Yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Boşluğunu doldururuz.
Sentugo.
İyi bir kâr gelmiş.![]()
Umarım team harmony ileride sıkıntı çıkarmaz![]()
20 m kâr bence bayağı iyi
estigarribia yı niye kiraya gönderdin harika performans gösteriyo yine forlin de gitmiş![]()