1 ile 30 arası toplam 456 sonuç

Konu: FIRTINA [6.sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ljajic'in sakatlığına bende çok üzüldüm açıkçası. Fm12'de Josip Ilicic ile ikisini çok sever ve çok kullanırdım. Güzel gelişim gösteriyorlardı. Ayrıca Ordu büyük sürpriz yapmış ilk yarıyı lider kapatarak ama alacağı bir yenilgi ile tepetaklak gider, ligi de 5.sırada falan bitirir en iyi Şampiyonluk için Gs ile sen favorimsin. Zorlu süreç seni bekliyor fakat 1-2 takviye ile bunun üstesinden gelebilecek kadro kaliten var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Umut Bulut üst düzey performans gösteriyor oyunda. Tavsiye ederim. İnşallah senden önce birileri kapmaz
    Umut yarisinda Besiktas olmiyacaktir, Almeida'yi takimda tutamiyorlar Umut'la hic ugrasmazlar. Fenerbahceden bir atak bekliyorum cunki Semihinde kontrati bitiyor. Tek dilegim yarisa Galatasarayin ortak olmamasi onlar ortak olursa aldilar demektir

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ljajic'in sakatlığına bende çok üzüldüm açıkçası. Fm12'de Josip Ilicic ile ikisini çok sever ve çok kullanırdım. Güzel gelişim gösteriyorlardı. Ayrıca Ordu büyük sürpriz yapmış ilk yarıyı lider kapatarak ama alacağı bir yenilgi ile tepetaklak gider, ligi de 5.sırada falan bitirir en iyi Şampiyonluk için Gs ile sen favorimsin. Zorlu süreç seni bekliyor fakat 1-2 takviye ile bunun üstesinden gelebilecek kadro kaliten var
    Galatasarayin avrupada devam etmesi onemliydi oylede oldu. Yerli sikintisi yuzunden cok sikintilar var zaten uzerine bide hafta ici mac yorgunlugu eklendimi biz avantajli konuma geceriz

Mesaj Yetkileri