"Trabzon4x4'luk"
Futbolumuz istedigimiz seviyelere geldi diyebiliriz, seri yapip ligin ustune tirmanacagiz !
"Trabzon4x4'luk"
Futbolumuz istedigimiz seviyelere geldi diyebiliriz, seri yapip ligin ustune tirmanacagiz !
Yedek agirlikli ciktigimiz mactan galip ayrilmasini bildik.
21 gunde 7 mac yapacagiz onun icin rotasyon onemli
Besiktas macinda hic varlik gosteremedik, Alanzinhonun comertligi sayesinde 1 puani kopardik
Feyenoord macina yedek agirlikli gittik. Gruptan cikabilmek icin 3 puana gerek vardi, 3 puanlikda oyun oynadik ama sansimiz yanimizda degildi.
Elazin macinda sok 2 gol yedik. Toparlamamiz zaman almasaydi galipte cikabilirdik ama oyuncular o soku hemen uzerlerinden atamadilar.
Daha fazla gerilere dusmeden ligde tirmanmamiz lazim yukarilari dogru. Bu macta serinin baslangici olsun dedik ve net bir skor ile galip geldik.
Halil gollerini atmaya devam ediyor
Sozlesmesi sezon sonu bitiyor, bizde yeni sozlesme teklif ediyoruz ama kazandigi paradan asagi dusmek istemiyor.
Uzun zaman oldu yenilmiyoruz. Beraberliklerin bazilarini galibiyete cevirebilsek sampiyonluk yarisinda onemli bir yer ediniriz.
Orduspor suan onden gotursede 34 maci goturebilecek kadrolari yok. Onun icin Galatasaray ve Bursanin pesini birakmamaliyiz. Ilk 3'u onlarla beraber paylasacagimizi dusunuyorum
Ocak ayi gelmek uzere ve yonetimden yeni butce cikmadi. Hedefte potansiyeli yuksek bir yabanci genc almakti ama pek olacagini sanmiyorum.
Janko'nun performansi fena degil ama kendisi ile yollari ayirmak istiyorum, poacher icin cok yavas kaliyor.
Benteke gelebilir gundemimize ama oda Jankonun ne kadar para getirecegine bagli.
Ljajic 6 ay yok !
Cocuk tam gelisim gostermeye basladi bacagini kirdi
kotu oldu bu hemde cok kotu
Halil çok ilginç sende epey gol atmış. Ljajic'in çok sıkıntılı olmuş.
Ligte Ordu lider olarak çok şaşırttı. İlk yarıyı lider bitirmeyi garantilemiş hatta. Ama puan farkı çok az. İkinci devre rahatlarsın, şampiyonluk şansın devam ediyor.
Sentugo.
Kontratini yenilemek istiyorda ondandirama o is zor. Trabzonsporun ekonimisinde 31-32 yasina gelmis adama haftalik 22 bin vermek biraz fazla. Daha az bir haftaliga duserse yolumuza devam edecegiz.
Yine kabul gormesse sezon sonu sozlesmesi sona erecek Umut Bulut var, firsatci golu icin en ideal isim onunla anlasmaya calisacagiz
Umut Bulut üst düzey performans gösteriyor oyunda. Tavsiye ederim. İnşallah senden önce birileri kapmaz
Sentugo.
Ljajic'in sakatlığına bende çok üzüldüm açıkçası. Fm12'de Josip Ilicic ile ikisini çok sever ve çok kullanırdım. Güzel gelişim gösteriyorlardı. Ayrıca Ordu büyük sürpriz yapmış ilk yarıyı lider kapatarak ama alacağı bir yenilgi ile tepetaklak gider, ligi de 5.sırada falan bitirir en iyiŞampiyonluk için Gs ile sen favorimsin. Zorlu süreç seni bekliyor fakat 1-2 takviye ile bunun üstesinden gelebilecek kadro kaliten var
![]()
Keita sacma sapan bir sekilde rakibe arkadan daldi. Gereksiz bir sekilde normal pres yapsa rakip pas hatasi yapacak cunki yaninda takim arkadasi yok.
Neyseki 10 kisi kaldigimda kullandigim taktik herzaman ise yarar. 10 kisiyle kaldiginda cift forvette gececen, rakip yuklendigi icin ilerdeki adamlarin bol bol pozisyon bulacak. Tabi bunu yaparken orta sahayi rakibe hediye etmis oluyorsun ama 4lu defansin onune 2 dmi cektimi otur macini izle rahat rahat.
Ustte dedigim gibi 10 kisi kaldiginda boyle dizilise gecmenin faydalari bu ss'de belli oluyor.
Bu pozisyondan bos donsek ve rakip kontraya ciksa geride 4e4 kalacagizki mudahele sansi daha cok bizden yana.
Bizim kontradaki avantajimizda beklerimiz ileri cikarken rakibten kimsenin onlari karsilamamasi oluyor. Bunun sebebide 10 kisi kaldiginizda rakip cogu zaman 4-2-4 formasyonuna geciyor ve kanatlari bos kaliyor.
Bu goldede Sanogoyu ayri tebrik etmek lazim, golu kendisi rahatlikla atabilirdi ama sakata gelmesin dedi ve Sonere cikardi pasi. Sonerde topun dibine vurup yavasca topu kaleye yolladi
Umut yarisinda Besiktas olmiyacaktir, Almeida'yi takimda tutamiyorlar Umut'la hic ugrasmazlar. Fenerbahceden bir atak bekliyorum cunki Semihinde kontrati bitiyor. Tek dilegim yarisa Galatasarayin ortak olmamasi onlar ortak olursa aldilar demektir
Galatasarayin avrupada devam etmesi onemliydi oylede oldu. Yerli sikintisi yuzunden cok sikintilar var zaten uzerine bide hafta ici mac yorgunlugu eklendimi biz avantajli konuma geceriz
Isimizi biraz uzattik ama sonunda Turkiye kupasinda gruplara kaldik.
Hedefimizde kupayi almak yok, onun icin yedek agirlikli kadrolarla cikacagiz ve onlarin mac eksigini boylece gidermis olacagiz.
JANKO'ta TALIP YOK !
Boylece butun transfer hayalerimiz suya dustu. Yola bu kadro ile devam edilecek.
Janko'ya talip cikmadi
Butceyi
Adrianin satisi ile olusturalim dedik yine talip cikmadi
hadi Colmanda vazgecelim dedik yine talip cikmadi
Bir ihtimal kiralik oyunculara anlasabilcegiz bakalim onlarada yonetim maas butcesi acarsa
Eski dostu Galatasaraya dusman ettik.
Kader Keita Galatasarayi bitiren isim oldu, boyle giderse 1 sene daha sozlesme teklif edecegim kendisine.
O Janko bana da az çektirmedi abi.
Bela yahu, ne satabiliyorsun ne de oynatabiliyorsun![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cok arsiz adamis, yedek birakiyorum sorun etmiyor. 50 tane degisik yontemle elimden cikarmaya baktim talip cikmadi oda onu disladigimi hissetigi halde sorun etmedi
Sivasa kiraladigim Henriyimi cagirsam leblebi gibi gol atiyor
SANOGO REIS AFFETMEZ
Kupada 2de2 yaptik ve yolumuza devam ediyoruz. Ucuncu macida alip 2 tane ust uste oyniyacagimiz Galatasaray maclarina rahat cikmak istiyoruz !
JANKO'ya DERBY TALIP
Derby oyuncuya talip ama degerinin yarisina kendilerine onerdigim halde paramiz yok diyorlareee napalim ucaga bindirip bedava sizemi yolliyalim ?
Yıllık maaşı ne kadar hatırlamıyorum, eğer 1.4 falansa ve 2-3 sezonluk sözleşmesi varsa gerekirse bedava yolla derim.
Hesap yaptığında kâr da bile çıkarsın.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Dusunmedim degil maas butcesi acilir ve yerine en azindan sezon sonuna kadar is gorecek bir adam kiralardim ama kiraliklarda firsatci golcu diyebilecegimiz adamlar yok. Janko gibi hepsi, kamyon gibi yavaslar.
Kupada 3de3 yaptik ve mutluyuzsimdi alacagimiz tek 1 puan ile gruptan cikmamiz garanti olacak, onuda 3 mac icerisinde elbet aliriz.
Bukadar kolay olacagini dusunmuyorduk
4de4 yapmakla kalmadik buyuk ihtimalle Galatasarayi kupa disinda biraktik.
Simdi 3 gun icerisinde ligdede karsilacagiz onuda kazanirsak 1 ay icerisinde Galatasarayi 3 kere yenmis olacagiz
Ligin seyirini bu mac degistirecek
Takimimiza guveniyoruz, en cokta 637 dakikadir gol yemiyen kalecimiz ONUR KIVRAKA !
Galibiyet icin herseyi yaptik ama sans yanimizda degildi.
Bu skor 2 takimada yaramadi
Kadromuzda sakatlik cok var onun icin Sivasta kirada olan Eyup Kadriyi geri cagirdik.
Kupada Galatasaray macina cikmisti ve bugun Sivas karsisinda sag kanatta gorev aliyor !
61 numarali formayi verdik kendisine umarim performansi ile o formayi hak eder
Yedek agirlikli ciktik maca hafta sonu oyniyacagimiz Fenerbahce macini dusunerekten. Fena oynamadik ama golleri bulamadik ve maglup olduk.
Yinede skorun iyi yanini ortaya cikarmak lazim, oda bu sonucla beraber Galatasarayin Turkiye kupasindan elenmesi oldu. Karsimizda tek guclu rakip kaldi oda diger gruptaki Fenerbahce.
Eyup Kadri bu macta Ermana asist yapti