Jedvaj'ı bence de alma ortak, yaş 23 olmuş. Senin gelecekteki hedeflerine katkıda bulunamaz. Daha iyisini bulabilirsin![]()
Jedvaj'ı bence de alma ortak, yaş 23 olmuş. Senin gelecekteki hedeflerine katkıda bulunamaz. Daha iyisini bulabilirsin![]()
Oyun tercihleri çok önemli gerçekten ama yani adamın bitiriciliği 13 ve sert şut çekebiliyorsa bu adam bitiriciliği 16 olanla aynı şekilde mi şut çekecek şimdi anlamadımbiraz bilgi verseiz
![]()
yani o şekilde değil mevkiisel olarak bir rehber hazırlamak lazım aslnda yada fırsatt bulursam o rehberi ben hazırlayayım ama rehberden önce yine aydınlatmaya çalışalım
Sert şut çekmesi o adamın bitiriciliğinin artmasına işaret değil tabi kii..sert şut işini gelişigüzel her forvet değil mesela adam fizikli falan ama soğukkanlılığı yok bu adam plase şut versen herifin soğukkanlılığı yokki bu gibi adamlara sert şurt verecen kaleciyle gömecek içeri..bu gibi özellikler olmasa oyuncu sert şut çekmez mi illa çeker sadece daha fazla cesaretlendirir genelde fırsatını buldumu abanır..yani oyun içi tercihler sürekli o şekilde oynayacak anlamına ve tercihi olmayan oyuncularında plase şut sert şut vs gibi şeyler yapmayacağı anlamına gelmiyor.Sadece daha fazla kullanmasını sağlıyor buda oyununa olumlu yönde etki ediyor tabi uygun özellikler kazandırırsan..mesela adamın markajı 6-7 sen gidip sıkı markaj özelliği kazadırırsan daha fazla gidip adama yapışır ama markaj özelliği yok adamı kaçıır pozsiyon verirsin..mesela adamın agresflik 15 + bu adama sert müdahaelede bulun diyecen birde markajı varsa sıkı markaj verecen..adamın agresifliği cesareti top kapması falan kötüyse buna topa atlama diyecen kayıp pozsyonunu kaybetmeyecek..dediğim gibi rehber hazrlayabilrim bilmiyorum forumda böyle bir rehber mevcut mu
Sezonun başlamasına az kaldı transferler bitti.
Hazırlık maçlarımız bitti artık ligin ilk maçı Ascoli deplasmanını beklemeye koyulduk
Raket Ayak gelişimde sınır tanımıyor bu sezon bizi uçurmasını bekliyorum taraftarın "diskoya götür bizi" şarkılarının yeni odağı
Bu sezon o adam estirecek seneyede 40M e satarız juveye![]()
SERİE A DA PERDE ARALANDI FİORENTİNAYI SAHADAN SİLDİK
Hocam raket ayağın raporunu koyabilir misin?
Lakap efsane raket ayak![]()
Bu sezonda geçen sezon gibi her maç rakipten üstün oynuyoruz fakat adamlar ilk tehlikeli ataklarında golü yapıştırıyor ne güzel form yakaladık diyoruz cagliari evimizde basıyo bize anlamış değilim her türlü eziyoruz milanı dahi fakat yok bizim oyuncu yerde yatarken golü buluyorlar bu sezonda hayal cl kupası.
ilk 4 le aramızda 3 puan var hocam gayet iyi gidiyoruz böyle devam
Geçen seneye nazaran harika başladık lige bence ilk4 olmaz ama ilk 8 e girebiliriz diye düşünüyorumYani hedef avrupa ligi olmalı
![]()
Çözemediğim şeyler oluyor anlam veremediğim her rakibi abartısız eziyoruz topa değemiyorlar bile adamlar ilkkez ayağına top değdiğinde gelip golü yapıyorlar yıllardır fm oynarım böyle bişey görmedim her maçta ilk ataklarında gol yapıyorlar ben deli gibi atak yaparken %60 topla oynayıp 20 şut çekip sahadan boynu bükük ayrılıyoruz o canımızı sıkıyo interi ağlattık son dakika golüyle zor yendik 30 şut intere %60 topla oynama zar zor tamam forvetlerim çok iyi değil fakat cezasahası içinde bi maçta 10 golmü kaçar arkadaş her top direkmi olur kafayı yicem![]()
İyi başlamışsın. İlk 6 da bitirip Avrupa bileti alsan yeterli bence.![]()
TariboWest
Hocam belki de katı oyun oynuyorsak + kontra varsa 3-4 kişi savunmayla yakalanıyor olabiliriz![]()
Biraz ilerledik bu seferlik maç maç göstermedik toplu sonuçlar ve puan durumuyla girelim olaya.
Juventus ve Roma maçı hariç diğer maçların hepsini kazanmalıydık açık ve net rakibi ez ez yenil monitörü kırası geliyor insanın
En son maçımızdaki hüsran kaleye bi kere geldiler yine
Kalede sıkıntı mı var hocam acaba ya :S
O da güzelmiş dostum![]()
Senin oyuncular cenabet![]()