Sayfa 31 / 66 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
901 ile 930 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Jedvaj'ı bence de alma ortak, yaş 23 olmuş. Senin gelecekteki hedeflerine katkıda bulunamaz. Daha iyisini bulabilirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Ama beklerinin iyi olması lazım sowkay le falan olmuyor
    Öncelikle ben tam bir "keşfedilmemiş madenim" beni işle hocam o diğilde yeni sağbek çıkartta değiştir beni yav yakıştıramıyorum kendime hızmı orta yok bişi yok

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Öncelikle ben tam bir "keşfedilmemiş madenim" beni işle hocam o diğilde yeni sağbek çıkartta değiştir beni yav yakıştıramıyorum kendime hızmı orta yok bişi yok
    o iş sıkıntılı ya alttan oyuncu çıkaramayız bütçe yok tesis geliştiremiyoruz bu sezon bi gayret edip çempıyınşipe çıkabilirsek vuhuu

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

ofansif bekli sistemler fm13 te iyi gidiyoda pek alışamadım öyle bi dizilişe bidahaki hazırlık maçında bi 3lü stoper 2 ofansif bek deniyelim bakalım ne olacak ayrıca kanat oyuncumuz olmadığı için ofansif bek kullanmak daha iyi olur aslında zaten kanatsız sistem var

Otacilio sağ bek hocam
    pardon ben orta saha gibi görmüşüm ama yine de casreti düşük değil mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    pardon ben orta saha gibi görmüşüm ama yine de casreti düşük değil mi?
    Ortalama bi sağbek gibi gözüküyor Otacilio cesareti düşük tabi fakat oynatıp görmek lazım nasıl oynuyor diye , santosta geçen sezon 30 maçta 7.30 ortalama yakalamış iyi performans sergiler diye düşünüyorum

Oyun tercihleri çok önemli gerçekten ama yani adamın bitiriciliği 13 ve sert şut çekebiliyorsa bu adam bitiriciliği 16 olanla aynı şekilde mi şut çekecek şimdi anlamadım biraz bilgi verseiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    Oyun tercihleri çok önemli gerçekten ama yani adamın bitiriciliği 13 ve sert şut çekebiliyorsa bu adam bitiriciliği 16 olanla aynı şekilde mi şut çekecek şimdi anlamadım biraz bilgi verseiz
    yani o şekilde değil mevkiisel olarak bir rehber hazırlamak lazım aslnda yada fırsatt bulursam o rehberi ben hazırlayayım ama rehberden önce yine aydınlatmaya çalışalım

Sert şut çekmesi o adamın bitiriciliğinin artmasına işaret değil tabi kii..sert şut işini gelişigüzel her forvet değil mesela adam fizikli falan ama soğukkanlılığı yok bu adam plase şut versen herifin soğukkanlılığı yokki bu gibi adamlara sert şurt verecen kaleciyle gömecek içeri..bu gibi özellikler olmasa oyuncu sert şut çekmez mi illa çeker sadece daha fazla cesaretlendirir genelde fırsatını buldumu abanır..yani oyun içi tercihler sürekli o şekilde oynayacak anlamına ve tercihi olmayan oyuncularında plase şut sert şut vs gibi şeyler yapmayacağı anlamına gelmiyor.Sadece daha fazla kullanmasını sağlıyor buda oyununa olumlu yönde etki ediyor tabi uygun özellikler kazandırırsan..mesela adamın markajı 6-7 sen gidip sıkı markaj özelliği kazadırırsan daha fazla gidip adama yapışır ama markaj özelliği yok adamı kaçıır pozsiyon verirsin..mesela adamın agresflik 15 + bu adama sert müdahaelede bulun diyecen birde markajı varsa sıkı markaj verecen..adamın agresifliği cesareti top kapması falan kötüyse buna topa atlama diyecen kayıp pozsyonunu kaybetmeyecek..dediğim gibi rehber hazrlayabilrim bilmiyorum forumda böyle bir rehber mevcut mu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sezonun başlamasına az kaldı transferler bitti.

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    yani o şekilde değil mevkiisel olarak bir rehber hazırlamak lazım aslnda yada fırsatt bulursam o rehberi ben hazırlayayım ama rehberden önce yine aydınlatmaya çalışalım

Sert şut çekmesi o adamın bitiriciliğinin artmasına işaret değil tabi kii..sert şut işini gelişigüzel her forvet değil mesela adam fizikli falan ama soğukkanlılığı yok bu adam plase şut versen herifin soğukkanlılığı yokki bu gibi adamlara sert şurt verecen kaleciyle gömecek içeri..bu gibi özellikler olmasa oyuncu sert şut çekmez mi illa çeker sadece daha fazla cesaretlendirir genelde fırsatını buldumu abanır..yani oyun içi tercihler sürekli o şekilde oynayacak anlamına ve tercihi olmayan oyuncularında plase şut sert şut vs gibi şeyler yapmayacağı anlamına gelmiyor.Sadece daha fazla kullanmasını sağlıyor buda oyununa olumlu yönde etki ediyor tabi uygun özellikler kazandırırsan..mesela adamın markajı 6-7 sen gidip sıkı markaj özelliği kazadırırsan daha fazla gidip adama yapışır ama markaj özelliği yok adamı kaçıır pozsiyon verirsin..mesela adamın agresflik 15 + bu adama sert müdahaelede bulun diyecen birde markajı varsa sıkı markaj verecen..adamın agresifliği cesareti top kapması falan kötüyse buna topa atlama diyecen kayıp pozsyonunu kaybetmeyecek..dediğim gibi rehber hazrlayabilrim bilmiyorum forumda böyle bir rehber mevcut mu
    Bildiğim kadarıyla yok ama rehber hazırlarsan muhteşem olur usta

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçlarımız bitti artık ligin ilk maçı Ascoli deplasmanını beklemeye koyulduk

Raket Ayak gelişimde sınır tanımıyor bu sezon bizi uçurmasını bekliyorum taraftarın "diskoya götür bizi" şarkılarının yeni odağı

Bu sezon o adam estirecek seneyede 40M e satarız juveye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sezon o adam estirecek seneyede 40M e satarız juveye
    Ligin ilk maçı rezalet top oynadı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

SERİE A DA PERDE ARALANDI FİORENTİNAYI SAHADAN SİLDİK

Hocam raket ayağın raporunu koyabilir misin?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by VVikernes View Post
    Hocam raket ayağın raporunu koyabilir misin?
    Raporu şöyle daha fazla gelişmez bu hali yeter

Lakap efsane raket ayak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by VVikernes View Post
    Lakap efsane raket ayak
    bu sezon sakatlanmazsa lige damga vurmalı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sezonda geçen sezon gibi her maç rakipten üstün oynuyoruz fakat adamlar ilk tehlikeli ataklarında golü yapıştırıyor ne güzel form yakaladık diyoruz cagliari evimizde basıyo bize anlamış değilim her türlü eziyoruz milanı dahi fakat yok bizim oyuncu yerde yatarken golü buluyorlar bu sezonda hayal cl kupası.

ilk 4 le aramızda 3 puan var hocam gayet iyi gidiyoruz böyle devam

Geçen seneye nazaran harika başladık lige bence ilk4 olmaz ama ilk 8 e girebiliriz diye düşünüyorum Yani hedef avrupa ligi olmalı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    ilk 4 le aramızda 3 puan var hocam gayet iyi gidiyoruz böyle devam
    Geçen seneye nazaran harika başladık lige bence ilk4 olmaz ama ilk 8 e girebiliriz diye düşünüyorum Yani hedef avrupa ligi olmalı
    Çözemediğim şeyler oluyor anlam veremediğim her rakibi abartısız eziyoruz topa değemiyorlar bile adamlar ilkkez ayağına top değdiğinde gelip golü yapıyorlar yıllardır fm oynarım böyle bişey görmedim her maçta ilk ataklarında gol yapıyorlar ben deli gibi atak yaparken %60 topla oynayıp 20 şut çekip sahadan boynu bükük ayrılıyoruz o canımızı sıkıyo interi ağlattık son dakika golüyle zor yendik 30 şut intere %60 topla oynama zar zor tamam forvetlerim çok iyi değil fakat cezasahası içinde bi maçta 10 golmü kaçar arkadaş her top direkmi olur kafayı yicem

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İyi başlamışsın. İlk 6 da bitirip Avrupa bileti alsan yeterli bence.
    TariboWest

Çözemediğim şeyler oluyor anlam veremediğim her rakibi abartısız eziyoruz topa değemiyorlar bile adamlar ilkkez ayağına top değdiğinde gelip golü yapıyorlar yıllardır fm oynarım böyle bişey görmedim her maçta ilk ataklarında gol yapıyorlar ben deli gibi atak yaparken %60 topla oynayıp 20 şut çekip sahadan boynu bükük ayrılıyoruz o canımızı sıkıyo interi ağlattık son dakika golüyle zor yendik 30 şut intere %60 topla oynama zar zor tamam forvetlerim çok iyi değil fakat cezasahası içinde bi maçta 10 golmü kaçar arkadaş her top direkmi olur kafayı yicem
    Sorun maç motoru senin böyle oynamanı çekemiyor rakipin forvetinin bütün özelliklerini 20 yapıp oynatıyor maç motoru şaka bi yana bende de çok oluyordu eski serilerde çözümü ise önlibero bence Direkten dönen topların haddi hesabı yok ayrıca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sorun maç motoru senin böyle oynamanı çekemiyor rakipin forvetinin bütün özelliklerini 20 yapıp oynatıyor maç motoru şaka bi yana bende de çok oluyordu eski serilerde çözümü ise önlibero bence Direkten dönen topların haddi hesabı yok ayrıca

libero falan onla alakalı değil top rakipteyken gol olup olmayacağını biliyorum artık baskıya gömmüşsem ilk atakları gol

Hocam belki de katı oyun oynuyorsak + kontra varsa 3-4 kişi savunmayla yakalanıyor olabiliriz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Biraz ilerledik bu seferlik maç maç göstermedik toplu sonuçlar ve puan durumuyla girelim olaya.

Juventus ve Roma maçı hariç diğer maçların hepsini kazanmalıydık açık ve net rakibi ez ez yenil monitörü kırası geliyor insanın

En son maçımızdaki hüsran kaleye bi kere geldiler yine

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Kalede sıkıntı mı var hocam acaba ya :S

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Kalede sıkıntı mı var hocam acaba ya :S
    Kaleci iyi çoğu maç böyle top bizde her alanda üstünüz maç motoru çok sıkıntılı rakibin gol atacağını anlarmı insan ya tamam geliyorlar diyorum tak gol

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

O da güzelmiş dostum

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Senin oyuncular cenabet

Sayfa 31 / 66 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Mesaj Yetkileri