1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sowkay komplo kurmuştur formayı vermemek için
    Sowkay yaktım seni beni kimse sakatlayamaz Hocam iyi bakın belki maçtan kaçmak için numara yapıyor olabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Sowkay yaktım seni beni kimse sakatlayamaz Hocam iyi bakın belki maçtan kaçmak için numara yapıyor olabilirim

Ben sadece antrenmanda kendimi göstermek adına canımı dişime takmış kendimi ispatlama peşindeydim futbolda böyle şeyler olur bilerek yapmış olduğum bir müdahale yoktu orada şanssız bir pozisyondu ayağımı takınca aniden topu çektin dizine geldi ayağım tamamen şanssızlık yani

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

sowkayın dediklerinie inanmayın sowkay furkana bilerek çok sert bir şekilde daldı ama hoca oyuncusunu kolluyo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    sowkayın dediklerinie inanmayın sowkay furkana bilerek çok sert bir şekilde daldı ama hoca oyuncusunu kolluyo
    Bilerek, isteyerek olmuş bir hareket yok takım içi huzursuzluj yaratma şimdi. Hastanede sabaha kadar bekledim içim rahat etmedi

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Bilerek, isteyerek olmuş bir hareket yok takım içi huzursuzluj yaratma şimdi. Hastanede sabaha kadar bekledim içim rahat etmedi
    pozisyon hemen yanımda gerçekleşti

Mesaj Yetkileri