1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Hocam bence FM 14'e kadar kariyer açmayalım,yoksa psikopat edicek bizi bu maç motoru.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Hocam bence FM 14'e kadar kariyer açmayalım,yoksa psikopat edicek bizi bu maç motoru.
    ya futboldan kopamıyorum ki tvde maç izleyince hemen depreşiyorum o yüzden acayip acayipfantaziler deniyorumya
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Farklı şeyler dene mesela Trabzonsporumuzun maçından sonra gidip arnavutlukta kariyer açıcaktım fk kukeşi kihkih bırak şu ingiltereyi
    Bu sefer büyük küçük demeden herhangi bir klübe yumulacam transefer falan yapmayacam yine projemi gittiğim yere götürüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    ya futboldan kopamıyorum ki tvde maç izleyince hemen depreşiyorum o yüzden acayip acayipfantaziler deniyorumya

Bu sefer büyük küçük demeden herhangi bir klübe yumulacam transefer falan yapmayacam yine projemi gittiğim yere götürüyorum
    cıvkı çıktı bikere kariyerin başladığın işi bitirmen gerek şahsen bidaha senin takımında oynamam

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    cıvkı çıktı bikere kariyerin başladığın işi bitirmen gerek şahsen bidaha senin takımında oynamam
    Oynamazsan oynama la..hem ortada çıkan bişi yok bi Moneyball filmini izle gel (: Orda aynı takımda kalıyordu ama düşüncelerimiz aynı o adamla ne olursa olsun yılmak yok

Mesaj Yetkileri