Quote Originally Posted by MakiLee View Post
Taktik ve diziliş çok iyi müdür fakat Beşiktaş maçında 3 puanı hak etmişiz ama 1 puana razı olmuşuz
Quote Originally Posted by webcagri View Post
Bu dizilişi ben de kurmak istiyorum fakat fm13'te bir türlü yediremedim bu dizilişi Biz sadece maç sonuçlarını ve istatistikleri gördüğümüz için sormak istiyorum, oyun içerisinde nasıl takım? Dizilişin + yönleri ve - yönleri neler? Kısaca bahseder misin
Ben normalde kisa paslarla oynamayi severim ,onceki serilerde 4-2-3-1 oynuyorduk bu seridede oyle devam etmek istedim ama bir turlu oynatamadik. Son carede bu dizilise gecip direkt futbol oynatmak oldu.

Support rolundeki Inside forwardlar hem cok gol attiriyor, hemde cok gol atiyor. Attack rolu versek cok ilerde kaliyorlar, takimi ileri tasiyacak cok iyi oyuncularin yoksada oyuna dahil edemiyorsun onlari kolay kolay.

Soner'in attigi kadar Veyselin bolgesinde oynayan futbolcuda gol atiyor. Ceza sahasi disina dusen butun toplar bu elemanin ayagina dusuyor.

Ondeki adam poacher gibi dursada biraz target man oyuncusu olmasi lazim (nasil oluyorsa artik ), boy ve guc yerinde olursa cevresindeki adamlarida daha rahat oyuna dahil ediyor. Pres yedigimizde defanstakiler topu sisiriyor ve Sanogo hic birini rakibe vermeden yanindaki adama rahat indirebiliyor.