Merhaba arkadaşlar,Chelsea ile yaptığım ilk lig maçını 5 lig maçından sonra koymayı düşünüyordum ama malumunuz harika ve muazzam(!) oyunumuz tam manşetlikti ve hemen koymaya karar verdim.

E ulan ben ne anladım böyle oyundan şimdi?

İçimde zaten çok az FM sevgisi kalmıştı tüm FM sevgisi bu maç ile öldü.Sadece Beta olmasını bahane edeceğim ama orijinal sürümde de defans diye bir şey olmayacaksa ben böyle oyunu çöpe atarım arkadaş.Hemen şimdi size pozisyonların nasıl geliştiğini anlatayım

Varan 1:Oyuncum topu alıyor.Sap gibi dikiliyor,Chelsea'li futbolcu hemen ayağına kayıyor,topu alıyor.

Varan 2:Eto'o topu orta sahada alıyor,yürüye yürüye defansı geçiyor,defans langırttaki adamlar gibi yerlerinde duruyor.Eto'o geliyor,golünü atıyor,gidiyor.

Varan 3:Oyuncum topu alıyor,Chelsea'li oyuncuya pas veriyor.

Varan 4:Oyuncum kafa topuna çıkıyor,topa dokunamıyor bile,top Chelsea'li oyuncunun önünde kalıyor.

Şimdi benim bu sahada gördüğüm Arsenal değildi,11 tane Holosko'ydu.O golü atan Holosko'ya da ayrı bir teşekkürler.Zaten 1-0'dan çevirdiler maçı.

Hayır yani direk langırt sistemi kursak,belki de kale boş olsa daha az gol yeriz bu nedir arkadaşım.Bu nedir ulan?Bu nedir.

Bize böyle oyun yapıp kakalıyorlar ya ona sinir oluyorum.Başka alternatifimiz de yok.(ki hala CM 00/01 ve türevlerini oynayanlar hariç)

SEKİZ-BİR.

SEKİZ-BİR.

Yahu tamam ben çok kötü bir menajerim,Man City'i küme düşürürüm dedim de bunu nasıl yaptım bilmiyorum.

Oyuncularım azıcık futbol oynasa,transa geçmese itiraz etmezdim de adamlar 43 şut çekmiş ulan.Hem de defansımda Sagna,Mertesacker,Gibbs ve Jenkinson var.(Holosko,Holosko,Holosko ve Holosko demek daha doğru olur.)

Sonraki maçlarda direk 0-0-0 oynatmayı düşünüyorum takımı.11 Holosko'da kalede.En azından 0-0 biter de fark yemeyiz diye.

Nokta.