Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Arsenal | Tarih Bunu Da Yazar | 2. Sezon

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Default Arsenal | Tarih Bunu Da Yazar | 2. Sezon

Arkadaşlar baştan söyleyeyim bu Meydan Okuma Modu değil.

Arsenal'de Şok!

Arsenal başkanı Chips Keswick, Arsene Wenger'i kovduğunu açıkladı.Bahane olarak ise kulübün çektiği 8 yıllık kupa hasretini gösterdi.Arsenal'in başına geçecek isimler olarak Galli Fytia Henderson,Hollandalı Guus Hiddink,başka bir Hollandalı Johan Neeskens ve İtalyan Carlo Regno konuşuluyor.

Piyango Henderson'a Vurdu

Sabah 8 sularında Arsenal'in resmi sitesinden yaptığı açıklama ile herkes şoka uğradı.Arsenal'in yeni teknik direktörü eski milli futbolcu Galli Fytia Henderson olarak açıklandı.Bu Galli teknik adamın ilk teknik direktörlük deneyimi olacak.

ARSENAL-THE GUNNERS

Kadromuz

Kullanmayı Düşündüğüm Taktik

Başkanımız

En Değerli Oyuncumuz

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar bu benim ilk kariyerim ve FM oynamakta iyi değilim.Yani kalkıp Man City'i küme düşürecek bir potansiyelim var.İnşallah hedeflerimi tutturabilir ve başarılı bir menajer olabilirim.Hayırlısı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kariyerinizde başarılar diliyorum.
    So what?
    Saike

Başarılar Kardeşim

City'i İnşallah Düşürürsün Çok Sevinirim Valla

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar Dostum.

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Başarılar diliyorum...
    İkinci olan, ilk kaybedendir.
    Ayrton Senna da Silva

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Başarılar dostum..Galliler candır

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

mesutu harcama oralarda koy forvet arkasına sonra keyfine bak

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Başarılar

Başarılar başlığa yarıldım

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Kariyerinizde başarılar diliyorum.
    Sağolun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar Kardeşim

City'i İnşallah Düşürürsün Çok Sevinirim Valla
    Sağolun hocam.

Bende çok isterim City'i düşürmeyi

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar Dostum.
    Sağol dostum.

Quote Originally Posted by SacrificeGGTC View Post
    Başarılar diliyorum...
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Başarılar dostum..Galliler candır
    Sağol dostum.

Bende çok severim Gallileri.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    mesutu harcama oralarda koy forvet arkasına sonra keyfine bak
    Diğer kullandığım taktikte orada oynuyor zaten.

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by NermBst View Post
    Başarılar başlığa yarıldım
    Teşekkürler.

Başlığın adı ise 1995'te Alan Hansen,Ferguson'un genç ManU'suna ''Çoluk çocuk ile hiç bir şey kazanamazsın'' demesinden geliyor.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler.

Hazırlık Maçları

Hazırlık maçlarının genelinde takım iyiydi.İlk maç kuşkularım oldu ama sonrasında takıma kattığımız kullanıcı adıma da can veren Leandro Damiao takımı uçurdu.Son maçta ise ne olduğunu anlamadım gitti.Takım ikiye bölünmüş bir yarısı diğer yarısına pas vermiyor.

Transferler

Hakan Çalhanoğlu-6.5 M

Çok tuzlu bir fiyata aldık ancak takımın geleceğini de düşünmek gerektiği için iyi bir yatırım oldu.(Ulan sanki hisse satın aldık. )

Anton Putsila-4.4 M

Profili gayet iyiydi.Hazırlık maçlarında ise iyi bir performans gösterdi ve takımın önemli bir oyuncusu oldu.Evet fiyatı tuzlu olabilir ama futbol risk almaktır.

Leandro Damiao-7 M

Kuşkusuz harika bir transferdi.Hazırlık maçlarında takımı uçurdu adeta.Lig maçlarında da bu performansı devam ettirebilirse Giroud'u yedek bırakabilir.

Keisuke Honda-Bedelsiz-1 Ocak 2014

Çohoş.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Transferlerini beğendim 14'ün en çok tercih edilenlerinden biri Honda olucak kesin

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Transferlerini beğendim 14'ün en çok tercih edilenlerinden biri Honda olucak kesin
    Geçen sene de Saviola çok popülerdi.

Bu arada Şampiyonlar Ligi Play-Off rakibimiz PAOK

Kuradan sonra Fytia Henderson:

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İlk deneyim,ama renklendirme,konusunda iyisin

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Merhaba arkadaşlar,Chelsea ile yaptığım ilk lig maçını 5 lig maçından sonra koymayı düşünüyordum ama malumunuz harika ve muazzam(!) oyunumuz tam manşetlikti ve hemen koymaya karar verdim.

E ulan ben ne anladım böyle oyundan şimdi?

İçimde zaten çok az FM sevgisi kalmıştı tüm FM sevgisi bu maç ile öldü.Sadece Beta olmasını bahane edeceğim ama orijinal sürümde de defans diye bir şey olmayacaksa ben böyle oyunu çöpe atarım arkadaş.Hemen şimdi size pozisyonların nasıl geliştiğini anlatayım

Varan 1:Oyuncum topu alıyor.Sap gibi dikiliyor,Chelsea'li futbolcu hemen ayağına kayıyor,topu alıyor.

Varan 2:Eto'o topu orta sahada alıyor,yürüye yürüye defansı geçiyor,defans langırttaki adamlar gibi yerlerinde duruyor.Eto'o geliyor,golünü atıyor,gidiyor.

Varan 3:Oyuncum topu alıyor,Chelsea'li oyuncuya pas veriyor.

Varan 4:Oyuncum kafa topuna çıkıyor,topa dokunamıyor bile,top Chelsea'li oyuncunun önünde kalıyor.

Şimdi benim bu sahada gördüğüm Arsenal değildi,11 tane Holosko'ydu.O golü atan Holosko'ya da ayrı bir teşekkürler.Zaten 1-0'dan çevirdiler maçı.

Hayır yani direk langırt sistemi kursak,belki de kale boş olsa daha az gol yeriz bu nedir arkadaşım.Bu nedir ulan?Bu nedir.

Bize böyle oyun yapıp kakalıyorlar ya ona sinir oluyorum.Başka alternatifimiz de yok.(ki hala CM 00/01 ve türevlerini oynayanlar hariç)

SEKİZ-BİR.

SEKİZ-BİR.

Yahu tamam ben çok kötü bir menajerim,Man City'i küme düşürürüm dedim de bunu nasıl yaptım bilmiyorum.

Oyuncularım azıcık futbol oynasa,transa geçmese itiraz etmezdim de adamlar 43 şut çekmiş ulan.Hem de defansımda Sagna,Mertesacker,Gibbs ve Jenkinson var.(Holosko,Holosko,Holosko ve Holosko demek daha doğru olur.)

Sonraki maçlarda direk 0-0-0 oynatmayı düşünüyorum takımı.11 Holosko'da kalede.En azından 0-0 biter de fark yemeyiz diye.

Nokta.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyon Liverpool hacı Başarılar dilerim, transferler biraz sönük geldi bana :/

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tarih yazmış senin çocuklar

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Şampiyon Liverpool hacı Başarılar dilerim, transferler biraz sönük geldi bana :/
    Evet transferler bana da sönük geldi,oyuncularıma istediğim miktarda para istenmemesi.Transfer kolaylaşmış lafımı elimde patlatacak istekler.

Draxler - 61 M(Trabzon ilgilenir belki.)

Jon Williams - 25 M

Kurt Zouma - 49 M

(Taksitlerini bile yazmadım)

gibi istekler sayesinde oyuncu istemeye korkuyorum artık.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Evet transferler bana da sönük geldi,oyuncularıma istediğim miktarda para istenmemesi.Transfer kolaylaşmış lafımı elimde patlatacak istekler.

Draxler - 61 M(Trabzon ilgilenir belki.)

Jon Williams - 25 M

Kurt Zouma - 49 M

(Taksitlerini bile yazmadım)

gibi istekler sayesinde oyuncu istemeye korkuyorum artık.
    Hocam dediğin isimlerin gerçekteki fiyatları yakındır hani zouma bu haliyle 49 etmez en fazla 20 filan eder ama Draxler gerçekte de o kadar eder çok yetenekli bir futbolcu

Bu arada skor güzelmiş arsenal bir arada manudan yemişti böyle neyse 2 seneye chelsea ye aynı farkı atarız senden bir invincibles yaratmanı bekliyoruz başarılar

başarısız olup oyuna suç atmak en kolay şey kariyeri bitiricekmisin şimdi 8 tane yedin diye rövanşta öcünü alırsın

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hocam dediğin isimlerin gerçekteki fiyatları yakındır hani zouma bu haliyle 49 etmez en fazla 20 filan eder ama Draxler gerçekte de o kadar eder çok yetenekli bir futbolcu

Bu arada skor güzelmiş arsenal bir arada manudan yemişti böyle neyse 2 seneye chelsea ye aynı farkı atarız senden bir invincibles yaratmanı bekliyoruz başarılar
    Hayır yani 25 yaşında dünya yıldızı olduğu -ki olacak- zaman 61 M isteseler eyvallah ta 19 yaşındayken,daha tam parlamamışken,birine 61 M vermeyi Bale'ye 100 M veren(Hayat sigortasıyla 101) Florentino Perez'in bile yapacağı son şeydir.

2 seneye Npower'a düşmezsek iyi kanser ediyor beni bu takım.

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    başarısız olup oyuna suç atmak en kolay şey kariyeri bitiricekmisin şimdi 8 tane yedin diye rövanşta öcünü alırsın
    Defansta sap gibi durmalarını ben ayarlamadım.Yani adamlar transa geçmiş hareketsiz donmuş.Defans namına bir şey yok.

Kariyeri bitirecek olsaydım maçı paylaşmazdım bile dostum.Büyük ihtimalle sağlık sorunları gibi bir bahane bulurdum.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Sen ayarlamadın ama belki maçtan önce konuşmadın moral vermedin bunlar önemli şeyler oyuna suç atmak kötü bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fm 2013te de saçmalıklar çok oluyordu ama oyunu böyle kabullenmek lazım.Böyle başlamak daha iyi.Önümüzdeki yol fazla dikenli demek ki ama bunu öyle ya da böyle aşacağına inanıyorum

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Sen ayarlamadın ama belki maçtan önce konuşmadın moral vermedin bunlar önemli şeyler oyuna suç atmak kötü bence.
    Neyse hocam kendi acemiliğime vereyim bunu.

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Fm 2013te de saçmalıklar çok oluyordu ama oyunu böyle kabullenmek lazım.Böyle başlamak daha iyi.Önümüzdeki yol fazla dikenli demek ki ama bunu öyle ya da böyle aşacağına inanıyorum
    FM 13'te oluyor muydu tam bilmiyorum çünkü 13 almamıştım.12'den direk 14'e fırlayınca haliyle şaşırdım.Zaten takıma birşeyler oldu Chelsea maçından sonra.Çok az şut çekiyorlar ama kaleyi bulan her şut ta giriyor.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yeni transferler

Ezequiel Rescaldani - 1.3 M

Büyük adam olacak bu büyük adam.

Dennis Praet - 1.6 M

Transferin son gününde genç bombamız.Onların Januzaj'ı varsa bizim Praet'imiz var.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu 1. Maç

Şampiyonlar Ligi Play Off Turu 2. Maç

Şampiyonlar Ligi Grubumuz

Premier Lig 2. Hafta

Premier Lig 3. Hafta

Premier Lig 4. Hafta

Premier Lig 5. Hafta

Premier Lig 6. Hafra

Carling Cup 3. Tur

Carling Cup 4. Tur rakibimiz BIRMINGHAM

Şampiyonlar Ligi 1. Maç

Şampiyonlar Ligi 2. Maç

GENEL BAKIŞ:

Chelsea maçında çok sinirlenip oyuna atar yaptıktan sonra bizim oyunculara bir şeyler oldu.Chelsea maçından sonraki takımdan tamamen memnunum.Ayağınıza,kafanıza sağlık beyler.Aynı zamanda Stoke maçında kaleyi bulan 3,ManU maçında ise kaleyi bulan 1 şutumuz vardı ehuehehe.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Maçlar güzel gidiyor Damiao etkisini göstermiş.

27. Default

Arsenal favori takımlarım arasındadır , Başarılar

takım toparlamış gayet iyi gidiyosun

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Güncelleme yapacak kadar çok maç yapmadım daha ama takım harika gidiyor ve 15 maçtır yenilmiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bütün maçlarda Chelsea'nın hıncını almak için oynamış oyuncular

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri