1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Arsenal | Tarih Bunu Da Yazar | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Ligde son maçlar aşırı iyi Anderletch beraberliği biraz gereksiz olmuş ama 4 gol tatmin etmiş

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Çok iyi skorlar alıyorsun
    Teşekkürler hocam 26 maçtır yenilmiyoruz.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Ligde son maçlar aşırı iyi Anderletch beraberliği biraz gereksiz olmuş ama 4 gol tatmin etmiş
    3-3'lük maçta rotasyona gitmiştim.Onları küçümsemememiz gerektiğini anlayınca da 4 gollü galibiyeti aldık.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ekim Ayının En İyi Menajeri Fytia Henderson

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Premier Lig 12. Hafta

Premier Lig 13. Hafta

Premier Lig 14. Hafta

Premier Lig 15. Hafta

Premier Lig 16. Hafta

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Capital One Cup Çeyrek Final

Capital One Cup Yarı Final rakibimiz NEWCASTLE UNITED

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şampiyonlar Ligi 5. Maç

Şampiyonlar Ligi 6. Maç

Şampiyonlar Ligi Son 16 rakibimiz DORTMUND

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genel Bakış: Egoist gibi davranmak istemem ama galibiyetlere çok alıştık.Az oyna çok kazan anlayışını benimsedik ve bu sayede kazanıyoruz.Ne diyeyim kendimizi aştık.Bu arada Ayın Menajeri ödülünü geçen güncellemede paylaşacaktım ama unutmuşum.Burada en başta paylaşayım dedim ve paylaştım.

Mesaj Yetkileri