Ligde son maçlar aşırı iyi Anderletch beraberliği biraz gereksiz olmuş ama 4 gol tatmin etmiş![]()
Ligde son maçlar aşırı iyi Anderletch beraberliği biraz gereksiz olmuş ama 4 gol tatmin etmiş![]()
Teşekkürler hocam 26 maçtır yenilmiyoruz.
3-3'lük maçta rotasyona gitmiştim.Onları küçümsemememiz gerektiğini anlayınca da 4 gollü galibiyeti aldık.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekim Ayının En İyi Menajeri Fytia Henderson
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Premier Lig 12. Hafta
Premier Lig 13. Hafta
Premier Lig 14. Hafta
Premier Lig 15. Hafta
Premier Lig 16. Hafta
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Capital One Cup Çeyrek Final
Capital One Cup Yarı Final rakibimiz NEWCASTLE UNITED
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi 5. Maç
Şampiyonlar Ligi 6. Maç
Şampiyonlar Ligi Son 16 rakibimiz DORTMUND
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Genel Bakış: Egoist gibi davranmak istemem ama galibiyetlere çok alıştık.Az oyna çok kazan anlayışını benimsedik ve bu sayede kazanıyoruz.Ne diyeyim kendimizi aştık.Bu arada Ayın Menajeri ödülünü geçen güncellemede paylaşacaktım ama unutmuşum.Burada en başta paylaşayım dedim ve paylaştım.