Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: Yolculuk Başlasın...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada Caner transferi yatar vazgeçtim..Klübüyle 1.1 milyon sterline anlaşmıştım lakin ufak bi hesap kitap neticesinde vazgeçtim..Yıllık ücret + imza bedeli + temsilci parası tuzlu geldi..Sol bek arayışları hızlandı...

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Birkaç haber daha vereyim. Takımın belkide en iyi profile sahip 2 oyuncusuyla yolları ayırmak üzereyim..ve bu sadece başlangıç şuan görüşme halinde olan sanırım 6-7 oyuncum var..Esas önemli kısım ise bizim ilgilendiklerimiz Süpriz bir golcünün peşindeyim Akhisar Belediyesinin kiralık teklifi yaptıgı haberini gördüm yukarda akan bilgiler arasında nasıl unuturum yea diyerek gidip yumuldum hemen Onun dışında yine çok yağız birkaç delüğanlunun peşindeyim..Haa çok çılgın bir başka forvet daha gündemimizde bu arada

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Bombaları merakla bekliyorum. Maaşı yüksek olanları takımdan satabilirsek ne güzel olur
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Caner'den ben çok memnunum

diaz hocam sol bek arıyosan arama caner o parayı fazlasıyla çıkartır bu seri çok iyi caner

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Şener Caner Mahmut iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Başarılar Juan abey. Juventus gibi oynayacaksın anladığım kadarıyla, Galatasaray'ı yenemezsin koçum haberin olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Bombaları merakla bekliyorum. Maaşı yüksek olanları takımdan satabilirsek ne güzel olur
    Şuan çok süpriz 2 adam daha listede şayet rakip klüplerle sözleşme konusunda anlaşırlarsa inanılmaz bir rahastlama olacak kimin gideceğini tahmin et
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Caner'den ben çok memnunum
    Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    diaz hocam sol bek arıyosan arama caner o parayı fazlasıyla çıkartır bu seri çok iyi caner
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Şener Caner Mahmut iyi olur
    Ben sizin kadar emin değilim taktiğim gereği kanatısz oynuyorum yani beklerim ofansif bek Caner hücumda çok etkili olur ancak savunması çok zayıf top kapma markaj ve pozisyon alma bilgileri yetersiz mali açıdan da tuzlu geldi zaten diyeceksiniz ki 1 milyonun lafı olur u evet oluyor (: taksitli transfer yapmıyorum birde caneri yıllık ücretide fazla şuan için
    Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Başarılar Juan abey. Juventus gibi oynayacaksın anladığım kadarıyla, Galatasaray'ı yenemezsin koçum haberin olsun
    Eyv kardeşim (: şuan için asarım keserimli konuşmaya hiç gerek yok acemi sayılırım bakalım hangi komu neye yarıyor flan hele anlayaım diğer yandan takımı değiştiriyom alışma süreci taktik oturması cart curt bu sene tek hedef yeniden avrupaya katılabilmek (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Canerin ardından Mustafa Pektemekden de vazgeçtiğimizi borsaya bildiriyorum...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Diaz hocam sürpriz golcüyü öğrenmek istiyoruz merakta koyma bizi

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Oyundan bi ss göremedik 70 mesaj oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

FIRTINADA GİDENLER BELLİ OLDU !!!

Mustafa Yumlu = 700 bin + 1 oyuncu karşılığı Gençlerbirliği
    Sol Bamba = Aylık 100 bin karşılığı Kasımpa (Kiralık)
    Olcan Adın = 6 milyon PSV
    Didier Zokora = 1.2 milyon St. Etienne
    Gustavo Colman = Aylık 200 bin Lille (Kiralık)
    Volkan Şen = Aylık 115 bin Sassoulo (Kiralık)
    Alanzinho = 1 milyon Bursaspor
    Paulo Henrique = Aylık 200 bin Vitesse (Kiralık)
    Bosingwa = Aylık 200 bin Leverkusen (Kiralık)

Gelenler birazdan henüz masada olduklarım var..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Diaz hocam sürpriz golcüyü öğrenmek istiyoruz merakta koyma bizi
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    En kötü bu gece yarısı komple eklicem açıklamalı ve bi özür yazısı ile beraber (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 5267 View Post

Harbiden

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Olcan ne fiyata gitmiş be helal hocam

Nesil
    2012

Bu Olcan 6mn ( pound )mu ? eğer öyleyse sağlam kazık atmışsın 6 x 2,85 :17,1 Milyon TL

çok fena para girişi sol bek olarak Mehmet Sedef'e de bir bak istersen ucuz ve bu yıl götürür seni ama şunu söyleyim kanatsız oynayacaksan Caner'den daha iyisi yok ayrıca şu Levin Öztunalı'ya bak Juan oda çok iyi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Olcanı iyi okutmuşuz diazım

Olcan'i iyi paraya satmissin

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bütün takım satılmış zaten yerine gelebilcek oyuncular kim olcak acaba bende baya merak ettim

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Dostum gidenler çok iyi de bakalım gelenler yerlerini doldurabilecek mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Harbiden
    yalancı çoban olduk iyice
    Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Olcan ne fiyata gitmiş be helal hocam
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Olcanı iyi okutmuşuz diazım
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Olcan'i iyi paraya satmissin
    Normalde kiraık gönderdiklerimi de satacaktım lakin pek istediğim rakamlar gelmedi bende kiraladım..Olcanıda kiralayacaktım da rakam cazip geldi. Transfer gelirinden payım %10 yani olcandan bana çerez parası kaldı gibi bişi (:
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Bu Olcan 6mn ( pound )mu ? eğer öyleyse sağlam kazık atmışsın 6 x 2,85 :17,1 Milyon TL

çok fena para girişi sol bek olarak Mehmet Sedef'e de bir bak istersen ucuz ve bu yıl götürür seni ama şunu söyleyim kanatsız oynayacaksan Caner'den daha iyisi yok ayrıca şu Levin Öztunalı'ya bak Juan oda çok iyi
    evet Paund kullanıyorum para birimi olarak. Levini not alayım. Caner iyide malyeti yüksek geldi bana yıllık istediği rakam imza parası ve temsilci falan bonservisiyle beraber 2.5 falan buluyordu. Sol beke canavar gibi 2 adam aldım ama paylaşamıyorum ki ):
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Bütün takım satılmış zaten yerine gelebilcek oyuncular kim olcak acaba bende baya merak ettim
    Aldık aldık tüm imkansızlıklara rağmen bi 10-12 oyuncu aldık yine (:

----------------------------------------------------------------
    Yalancı çoban gibi oldum lakin hani derler ya başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez diye heh aynen öyle oldu gibi.. Oyuna başlangıcım zaten sancılı olmuştu yeni seride acemiyim diye ağırdan aldım gerek oyuncu bulma satma gerek taktik oluştururken ince eleyip sık dokudum..Şimdilerde ise ttnetin maduruyum..Hafta sonu memlekete gitmiştim dün itibari ile de hastanede kontrolüm vardı. Ben evin anahtarını halamlara bıraktım ev taşımıştım internet bağlantısı için. Dün geldim halen bıraktığım gibi.. Evimde net yok şu sıralar..Telefonda da hat değişikliği yaptım cumartesi günü 2-4 gün içinde mesaj gelir kullanıma başlarsınız denildi o da halen yok.. Telefonun mobil paketini de kullanamıyorum..Şirket USB portlarını kapattı evden atıp burdan paylaşamıyorum..Hepinizden yine yeni yeniden özür diliyorum..Düzenim inş 1 hafta içinde tamamen oturur bu süre zarfında da imkan buldukça güncelleyeceğim..
    ------------------------------------------------------------------

Belki SS paylaşımı olamayacak ama bilgilerimizi paylaşabiliriz. Zira oyunda gördüğüm eksiklikler ve kendi eksikliklerim anlayamadıklarım falan birçok soru oluştu şimdiden..

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Dostum gidenler çok iyi de bakalım gelenler yerlerini doldurabilecek mi ?
    Yerlerini doldurmak adına değil kadroyu daha da güçlendirmek adına hamleler yaptım yani ben inanıyorum bebelere (: Anlayacağın üzere yine gençlere yumulduk

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Trabzonspor zaten öyle her seride bi sancı çekiyoruz arkadaş gerçektede oyundada bi yüzümüz gülmüyor kolay kolay
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Trabzonspor zaten öyle her seride bi sancı çekiyoruz arkadaş gerçektede oyundada bi yüzümüz gülmüyor kolay kolay
    Sıkıntıyı Trabzon değil ben çekiyorum ya (:

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sıkıntıyı Trabzon değil ben çekiyorum ya (:
    İlerleyen zamanlarda maaş bütçesini dengeleyemediğimiz vakit yani maddi krize sürükleniyoruz hele başkanda destek çıkmayınca
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlerleyen zamanlarda maaş bütçesini dengeleyemediğimiz vakit yani maddi krize sürükleniyoruz hele başkanda destek çıkmayınca
    Malouda dahil yüskek mayış alanların alayını gönderdim şu gidenler kısmında Malouda eksik onu da Romaya kakaladım Transfer mantığımı ise biliyon nerde genç kelepir orda Diaz inş mali durumu toparlarız biraz başarılı olursak para aqar kasaya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Malouda dahil yüskek mayış alanların alayını gönderdim şu gidenler kısmında Malouda eksik onu da Romaya kakaladım Transfer mantığımı ise biliyon nerde genç kelepir orda Diaz inş mali durumu toparlarız biraz başarılı olursak para aqar kasaya
    Aynen aynen en iyisi o zaten çok money alıyor namussuzlar
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

çok money

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Abi çok iyi paralarla yollamışsın transferlerini bekliyorum

Nesil