Bu arada Caner transferi yatar vazgeçtim..Klübüyle 1.1 milyon sterline anlaşmıştım lakin ufak bi hesap kitap neticesinde vazgeçtim..Yıllık ücret + imza bedeli + temsilci parası tuzlu geldi..Sol bek arayışları hızlandı...
Bu arada Caner transferi yatar vazgeçtim..Klübüyle 1.1 milyon sterline anlaşmıştım lakin ufak bi hesap kitap neticesinde vazgeçtim..Yıllık ücret + imza bedeli + temsilci parası tuzlu geldi..Sol bek arayışları hızlandı...
Birkaç haber daha vereyim. Takımın belkide en iyi profile sahip 2 oyuncusuyla yolları ayırmak üzereyim..ve bu sadece başlangıç şuan görüşme halinde olan sanırım 6-7 oyuncum var..Esas önemli kısım ise bizim ilgilendiklerimizSüpriz bir golcünün peşindeyim Akhisar Belediyesinin kiralık teklifi yaptıgı haberini gördüm yukarda akan bilgiler arasında nasıl unuturum yea diyerek gidip yumuldum hemen
Onun dışında yine çok yağız birkaç delüğanlunun peşindeyim..Haa çok çılgın bir başka forvet daha gündemimizde bu arada
Bombaları merakla bekliyorum. Maaşı yüksek olanları takımdan satabilirsek ne güzel olur![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Caner'den ben çok memnunum![]()
diaz hocam sol bek arıyosan arama caner o parayı fazlasıyla çıkartır bu seri çok iyi caner
Şener Caner Mahmut iyi olur![]()
Başarılar Juan abey. Juventus gibi oynayacaksın anladığım kadarıyla, Galatasaray'ı yenemezsin koçum haberin olsun![]()
Şuan çok süpriz 2 adam daha listede şayet rakip klüplerle sözleşme konusunda anlaşırlarsa inanılmaz bir rahastlama olacak kimin gideceğini tahmin et
Ben sizin kadar emin değilim taktiğim gereği kanatısz oynuyorum yani beklerim ofansif bek Caner hücumda çok etkili olur ancak savunması çok zayıf top kapma markaj ve pozisyon alma bilgileri yetersiz mali açıdan da tuzlu geldi zaten diyeceksiniz ki 1 milyonun lafı olur u evet oluyor (: taksitli transfer yapmıyorum birde caneri yıllık ücretide fazla şuan için
Eyv kardeşim (: şuan için asarım keserimli konuşmaya hiç gerek yok acemi sayılırım bakalım hangi komu neye yarıyor flan hele anlayaım diğer yandan takımı değiştiriyom alışma süreci taktik oturması cart curt bu sene tek hedef yeniden avrupaya katılabilmek (:
Canerin ardından Mustafa Pektemekden de vazgeçtiğimizi borsaya bildiriyorum...
Diaz hocam sürpriz golcüyü öğrenmek istiyoruz merakta koyma bizi![]()
Oyundan bi ss göremedik 70 mesaj oldu![]()
FIRTINADA GİDENLER BELLİ OLDU !!!
Mustafa Yumlu = 700 bin + 1 oyuncu karşılığı Gençlerbirliği
Sol Bamba = Aylık 100 bin karşılığı Kasımpa (Kiralık)
Olcan Adın = 6 milyon PSV
Didier Zokora = 1.2 milyon St. Etienne
Gustavo Colman = Aylık 200 bin Lille (Kiralık)
Volkan Şen = Aylık 115 bin Sassoulo (Kiralık)
Alanzinho = 1 milyon Bursaspor
Paulo Henrique = Aylık 200 bin Vitesse (Kiralık)
Bosingwa = Aylık 200 bin Leverkusen (Kiralık)
Gelenler birazdan henüz masada olduklarım var..
Olcan ne fiyata gitmiş be helal hocam![]()
Bu Olcan 6mn ( pound )mu ? eğer öyleyse sağlam kazık atmışsın6 x 2,85 :17,1 Milyon TL
çok fena para girişi sol bek olarak Mehmet Sedef'e de bir bak istersen ucuz ve bu yıl götürür seni ama şunu söyleyim kanatsız oynayacaksan Caner'den daha iyisi yok ayrıca şu Levin Öztunalı'ya bak Juan oda çok iyi
Olcanı iyi okutmuşuz diazım![]()
Olcan'i iyi paraya satmissin![]()
Bütün takım satılmış zaten yerine gelebilcek oyuncular kim olcak acaba bende baya merak ettim
Dostum gidenler çok iyi de bakalım gelenler yerlerini doldurabilecek mi ?
yalancı çoban olduk iyice
Normalde kiraık gönderdiklerimi de satacaktım lakin pek istediğim rakamlar gelmedi bende kiraladım..Olcanıda kiralayacaktım da rakam cazip geldi. Transfer gelirinden payım %10 yani olcandan bana çerez parası kaldı gibi bişi (:
evet Paund kullanıyorum para birimi olarak. Levini not alayım. Caner iyide malyeti yüksek geldi bana yıllık istediği rakam imza parası ve temsilci falan bonservisiyle beraber 2.5 falan buluyordu. Sol beke canavar gibi 2 adam aldım ama paylaşamıyorum ki ):
Aldık aldık tüm imkansızlıklara rağmen bi 10-12 oyuncu aldık yine (:
----------------------------------------------------------------
Yalancı çoban gibi oldum lakin hani derler ya başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez diye heh aynen öyle oldu gibi.. Oyuna başlangıcım zaten sancılı olmuştu yeni seride acemiyim diye ağırdan aldım gerek oyuncu bulma satma gerek taktik oluştururken ince eleyip sık dokudum..Şimdilerde ise ttnetin maduruyum..Hafta sonu memlekete gitmiştim dün itibari ile de hastanede kontrolüm vardı. Ben evin anahtarını halamlara bıraktım ev taşımıştım internet bağlantısı için. Dün geldim halen bıraktığım gibi.. Evimde net yok şu sıralar..Telefonda da hat değişikliği yaptım cumartesi günü 2-4 gün içinde mesaj gelir kullanıma başlarsınız denildi o da halen yok.. Telefonun mobil paketini de kullanamıyorum..Şirket USB portlarını kapattı evden atıp burdan paylaşamıyorum..Hepinizden yine yeni yeniden özür diliyorum..Düzenim inş 1 hafta içinde tamamen oturur bu süre zarfında da imkan buldukça güncelleyeceğim..
------------------------------------------------------------------
Belki SS paylaşımı olamayacak ama bilgilerimizi paylaşabiliriz. Zira oyunda gördüğüm eksiklikler ve kendi eksikliklerim anlayamadıklarım falan birçok soru oluştu şimdiden..
Trabzonspor zaten öyle her seride bi sancı çekiyoruz arkadaşgerçektede oyundada bi yüzümüz gülmüyor kolay kolay
![]()
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Jose Mourinho
çok money![]()
Abi çok iyi paralarla yollamışsın transferlerini bekliyorum![]()
Başarılar takipteyim..