1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası ANKARA | Gençlerbirliği SK

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Çare 3 stoper Takımın en iyi oyuncuları da kanattaki oyuncular olunca onları oynatabilmek için böyle bir şey yaptım tuttu mutluyum Daha FM14'te 3 stoper olmadan dikiş tutturamıyorum bende yine 3 stopere döndüm bakalım
    San Marinonun faydaları işte (: kendimi çocuklar duymasındaki patladı gitti emmi gibi hissediyom geçen sene 3 stoper kullanıyordum artık herkes 3 stoper kullanıyor patladı gitti geçen seride finne dehn İskandinav ülkelerinden sonra dizilişde patladı gitti (şaka yapıyorum tabi 3 stoper benden öncede kullanılıyor olabilir ayrıca herkes görüyor niahyetinde maksat takılmak)

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    San Marinonun faydaları işte (: kendimi çocuklar duymasındaki patladı gitti emmi gibi hissediyom geçen sene 3 stoper kullanıyordum artık herkes 3 stoper kullanıyor patladı gitti geçen seride finne dehn İskandinav ülkelerinden sonra dizilişde patladı gitti (şaka yapıyorum tabi 3 stoper benden öncede kullanılıyor olabilir ayrıca herkes görüyor niahyetinde maksat takılmak)

Zaten birbirimize takılalım diye burada paylaşıyorum kariyeri sorun yok Her sene 1 Libero- 2 Stoperli bir taktiği oturtmaya çalışırım takıma.Bu sefer direk 3 stoper oldu 3'lü defans candır

Mesaj Yetkileri