1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    tut ki 20 dakika içinde 2-0 öne geçtin 70 dakika geriye yaslanarak mı oynuyosun ?
    Tabikide eğer 20. dakikada 2-0 öne geçersem maçı izlerim takıma topa sahip olup top çevirmelerini isterim 1 maçım böyle olmuştu ilk yarı 2-0 bitirdim ikinci yarıda bahsettiğim talimatları verip takıma top çevirttirdim maç 2-1 galibiyetimle bitti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by emmre View Post
    Tabikide eğer 20. dakikada 2-0 öne geçersem maçı izlerim takıma topa sahip olup top çevirmelerini isterim 1 maçım böyle olmuştu ilk yarı 2-0 bitirdim ikinci yarıda bahsettiğim talimatları verip takıma top çevirttirdim maç 2-1 galibiyetimle bitti
    Bende istiyorum rakip analzin altından girip üstünden çıkıyorum abartısız belki her 5 dakikada giriyorum ama baskıyı kıramıyorum bazı maçlarda ha şunuda söyleyimki oldukça genç kadroyla oynuyorum oyuncularum çok üst düzey değiller ama bu akdar baskı çok mantıklı gelmiyor kıramıyorum bi tülü aklına gelebilecek bilumum talimatla müdahale ediyorum oyuncu degisikligi formasyon degisikligi belki de oyuncularımdandır diyecem ama beklerimi şamar oğlanına çevirenlerin profillerini görünce oyuncularla alakalı olmadııgnı düşünüyorum

Mesaj Yetkileri