Sayfa 426 / 480 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476 ... SonSon
12,751 ile 12,780 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Dünde drogba haberleri vardı. Atış serbest

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Sezon sonunda serbest kalacak her isme talipler. Bu isimler arasında, Eto'o, Aguero, Lewandowski, Samaras, Diego Milito, Berbatov gibi isimler var. Bana sallama bir haber gibi geldi. Haberin kaynağı Milliyet olunca da, inanmak gelmiyor içimden.

Çok büyük isimler geçmeye başladı. Fikret Orman 1 yıldız getirecektir ama umarım hatalı bir seçim olmaz.

Nesil
    2013
    Yer
    Istanbul

Lewandowski'yi Münih alacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Eto'o'nun şuanki formu nasıl bilmiyorum ama alınırsa çok iş yapar Türkiye'de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beklentiyi fazla yüksek tutmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fikret Orman'a güvenim azaldı açıkçası. 1 sene boyunca bize dedi ki "alınacak isimler belli şimdiden" ama ne oldu? Pedro dışında kimse yok.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Beklentiyi fazla yüksek tutmamak lazım.
    Katılıyorum.

Lewandowski şuan ki haliyle Türkiye'ye adım bile atmaz. Münih almasa Real veya Chelsea ister kendisini.

Eto'o ve Berbatov gelebilir ama onlarda gelirse ne verir bilemiyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Habere göre bu isimler Barca'nın hedefindeymiş beyler,Beşiktaş'ın değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Habere göre bu isimler Barca'nın hedefindeymiş beyler,Beşiktaş'ın değil.

Serbest kalıyorlar neticede , yarışa dahil olabiliriz

Türk basını gibi bir basın olunca ayrıntıya bakamaz olduk

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben, Barca'nın listesinde böyle isimlerin yer alması sallamasyondan öte bir şey değil demeye çalışmıştım; ama görüyorum ki, millet bu isimlerin adının Beşiktaş ile anıldığını düşünmüş. Beyler, o listede Eto'o ve Aguero var ya, gözünüzü seveyim!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi Eto'o neyse de Agüero'nun olduğu bir listeyi bizim listemiz sanmak akıl karı değil pek

Ronaldo'nun bile adının geçtiği bir takımdan bahsediyoruz yapmayın (Demirören ortaklığı sonrası)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bir şey sanmadım.

Almeida olayına yorum dahi yapmadım çünkü haber bombasyondan başka bir şey değil.

Listeye baktım ve öylesine yorum yaptım. Beşiktaş'ın da isteyebileceği isimler var çünkü o listede.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

SON DAKİKA: DHA'ya göre ALMEİDA Atletico Madrid’e satıldı!

Beşiktaş’ta top koşturan Hugo Almeida’da sona varıldı. Portekizli oyuncunun bonservis bedelinin %50′sini elinde bulunduran menajerlik şirketi Gestifute’nin, Almeida’yı Atletico de Madrid’e sattığı iddia edildi.

Diğer %50 için ise Beşiktaş ile masaya oturularak anlaşma yolları aranacağı belirtiliyor. Operasyonu Almeida’nın menajerliğini yapan ve Gestifute şirketinin de sahibi olan Jorge Mendes’in gerçekleştirdiği açıklandı. Atletico Madrid cephesi ise Almeida ile ilgilendiklerini doğruladı. Ara transferde biri ortasaha diğeri ise forvet olmak üzere iki oyuncu transfer edeceklerini duyuran yönetim bu oyunculardan birinin Almeida olabileceğini inkar etmedi.

Marca gazetesi ise, Gestifute şirketi ile Atletico de Madrid Kulübü’nün Beşiktaşlı golcü için anlaşmaya vardıklarını doğruladı. Gestifute şirketi sahibi ve menajeri Jorge Mendes’in Atletico Kulübü yöneticilerinden Miguel Angel Gil ile iş ortaklığına dikkat çeken gazete, Almeida’nın satışının her an gerçekleşebileceğine işaret etti.

MEHMET ÇİFTÇİ – MADRİD / DHA

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    SON DAKİKA: DHA'ya göre ALMEİDA Atletico Madrid’e satıldı!

Beşiktaş’ta top koşturan Hugo Almeida’da sona varıldı. Portekizli oyuncunun bonservis bedelinin %50′sini elinde bulunduran menajerlik şirketi Gestifute’nin, Almeida’yı Atletico de Madrid’e sattığı iddia edildi.

Diğer %50 için ise Beşiktaş ile masaya oturularak anlaşma yolları aranacağı belirtiliyor. Operasyonu Almeida’nın menajerliğini yapan ve Gestifute şirketinin de sahibi olan Jorge Mendes’in gerçekleştirdiği açıklandı. Atletico Madrid cephesi ise Almeida ile ilgilendiklerini doğruladı. Ara transferde biri ortasaha diğeri ise forvet olmak üzere iki oyuncu transfer edeceklerini duyuran yönetim bu oyunculardan birinin Almeida olabileceğini inkar etmedi.

Marca gazetesi ise, Gestifute şirketi ile Atletico de Madrid Kulübü’nün Beşiktaşlı golcü için anlaşmaya vardıklarını doğruladı. Gestifute şirketi sahibi ve menajeri Jorge Mendes’in Atletico Kulübü yöneticilerinden Miguel Angel Gil ile iş ortaklığına dikkat çeken gazete, Almeida’nın satışının her an gerçekleşebileceğine işaret etti.

MEHMET ÇİFTÇİ – MADRİD / DHA

Ahmet bulut yalanladı. Gestifute'ye ait değilmiş artık almeida, menajerliğini babaşı devralmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yalanlanmış olabilir; ama bizim Almeida'yı devre arasında elimizden çıkarmamız gerek. Kalacaksa da, sözleşmesi uzatılmalı ve sezon sonunda satılmalı. Daha iyi golcülere ihtiyacımız olduğu aşikar. Aynı durum, Fernandes için de geçerli tabii. Sözleşme uzatmayacaksa, devre arasında o da gidebilir.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Mitroglou nu neden düşünmüyorlar forvet için bence beşiktaş için muhteşem bir transfer olur

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yalanlanmış olabilir; ama bizim Almeida'yı devre arasında elimizden çıkarmamız gerek. Kalacaksa da, sözleşmesi uzatılmalı ve sezon sonunda satılmalı. Daha iyi golcülere ihtiyacımız olduğu aşikar. Aynı durum, Fernandes için de geçerli tabii. Sözleşme uzatmayacaksa, devre arasında o da gidebilir.
    Almeida sezon sonu serbest olarak gitse de olur,gitsin de nasıl giderse gitsin.Sözleşme falan yenilirse birkaç sezon daha katlanmak zorunda kalırız ki hiç iyi olmaz bizim için.Fernandes konusunda katılıyorum ama.Eğer sözleşme uzatmayacaksa ki uzatmayacak gibi gözüküyor,devre arasında kazanabildiğimiz kadar kazanalım.Gerçi sezon sonu sözleşmesi bitecek adamı da pek isteyen olmaz ya da fazla vermezler ama bedavaya gitmesinden iyidir yine de ne yapalım.
    So what?
    Saike

Almeida ve Fernandes olayı çok büyüdü. Olay şu ki; ikiside bizim için olmazsa olmaz değil. Fernandes'in yıllık 4M'a kadar çıktığı söyleniyor. Açıkcası Almeida'ya verilecek 3M ile Farnandes'e verilecek 4M ile daha iyi futbolcuları kadromuza katabiliriz. İkisininde gitmesinden yanayım her ne şekilde olursa olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes medyada anlatıldığı kadar kaprisliyse eğer sempatisini kaybediyor yavaş yavaş. Kimse Beşiktaş'tan daha büyük ve Beşiktaş için olmazsa olmaz değildir. Gelmek isteyene olduğu kadar gitmek isteyene de kapı ardına kadar açık.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ne almeida, ne fernandes beşiktaş için vazgeçilmez değil.

en büyük kazanç önder özen olduğuna göre, gerisinin vız gelip tırıs gitmesi lazım.
    (/s)

Fernandes primlerle birlikte yıllık 4M + 2M imza bedeli istiyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nevzat Demir'den de arkadaki iki sahayi verelim hali sahadan iyi para yapar.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Fernandes'i çok şımarttılar yok o takımın beyni yok takımı onun üzerine kuruyoruz bilmem ne. Kendini büyük görmeye başladı tabi. Ben olsam ben de büyük görürüm.

Devre arası sanırım bjk getirecek r10'u. Keyifle izleriz artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yönetici Erdal Torunoğulları : Fernandes’le sözleşme yenilemek gibi bir düşüncemiz artık yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Devre arası satıp para kazanabilsek bari.
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Devre arası satıp para kazanabilsek bari.
    Kimse almaz bu saatten sonra.

Mesaj Yetkileri