Sayfa 427 / 480 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477 ... SonSon
12,781 ile 12,810 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yalanlanmış olabilir; ama bizim Almeida'yı devre arasında elimizden çıkarmamız gerek. Kalacaksa da, sözleşmesi uzatılmalı ve sezon sonunda satılmalı. Daha iyi golcülere ihtiyacımız olduğu aşikar. Aynı durum, Fernandes için de geçerli tabii. Sözleşme uzatmayacaksa, devre arasında o da gidebilir.
    Daha geçen ay yazdığım ileti. Şimdi fikrim değişti. Almeida kesin kalmalı, Fernandes de ne olursa olsun gitmeli. Devre arası olursa daha iyi olur, yoksa sezon sonu sözleşme uzatmaya lüzum yok. Almeida konusunda oldu; ancak Fernandes konusunda fikrimin değişeceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha geçen ay yazdığım ileti. Şimdi fikrim değişti. Almeida kesin kalmalı, Fernandes de ne olursa olsun gitmeli. Devre arası olursa daha iyi olur, yoksa sezon sonu sözleşme uzatmaya lüzum yok. Almeida konusunda oldu; ancak Fernandes konusunda fikrimin değişeceğini düşünmüyorum.
    Aynen, Almeida bizi fena şekilde utandırdı. Aman biz utanalım da o atmaya devam etsin. Fernandes ise kendi kendini bitirdi. Bizim efsanelerimiz arasına girecekken tam tersine istenmeyen adam halini aldı. Bizden uzak olsun da nerede, nasıl oynuyorsa oynasın.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla ben hala Almeida'ya iyi bir teklif gelirse satılmasından yanayım.Son dönemde formda ama o kızdığımız Almeida, yarın öbür gün yine saç baş yoldurtabilir veya her an uzun süreli sakatlanabilir.Satılıdığı takdirde daha yararlı olabilecek bir forvet alabilir mi yönetimimiz,orası da şüpheli gerçi.
    So what?
    Saike

Almeida'nın burada 4. sezonu yanlış hatırlamıyorsam her sezon hep aynı senaryo oluyor. Tabi gönül olsun istemez ama yarın bir gün sakatlanıp 1-2 ay oynayamaz sonrası hep aynı zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Valla ben hala Almeida'ya iyi bir teklif gelirse satılmasından yanayım.Son dönemde formda ama o kızdığımız Almeida, yarın öbür gün yine saç baş yoldurtabilir veya her an uzun süreli sakatlanabilir.Satılıdığı takdirde daha yararlı olabilecek bir forvet alabilir mi yönetimimiz,orası da şüpheli gerçi.
    Almeida'nın satılması her zaman en iyi seçenek olur fakat iyi performans sergiliyor diye yine satmazlar. Ondan da para kazanamayız

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Almeida bu sezonu iyi geçirip, Dünya kupasında formasını garantileme peşinde. Dünya kupasında da bir kaç gol atarak, kariyerinin geri kalanını daha iyi paralar kazanacağı ve daha iyi bir kulüpte geçirme sevdasında bence. Ne Almeida ya ne de Fernandes`e güvenilmez artık.

Almeida sezon sonuna kadar Dünya kupasını da düşünerek mecbur bu formunda oynamaya devam eder, ama devre arasında Fernandesi sezon sonuna kadar A2 takıma atıp, boşta olan Battala yı transfer etmeye çalımak yapılabilecek en mantıklı hamle. Sezon sonunda da adam gibi bir istikrarı olan, senede en ez 15-20 golden aşağıya düşmeyecek, hatta daha fazlasını atabilecek potansiyelde bir forvet şart.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Marmaris Kartalları, Ronaldinho Beşiktaş'a imza attı diye çok net paylaşımlarda bulundu facebook ve twitter üzerinden. Oldukça da iddialılar bu konuda. İnşallah bu defa da kandırmıyorlardır da, gerçek çıkar bu haber.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'tan Tarık Çamdal itirafı

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Beşiktaş'ın Tarık Çamdal ile ilgilendiğini açıkladı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Beşiktaş'tan Tarık Çamdal itirafı

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Beşiktaş'ın Tarık Çamdal ile ilgilendiğini açıkladı.
    buralar kurtlar sofrasına dönüşcek desene

VEYSEL İZİN ALDI

Eskişehirspor'un yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Veysel Sarı, Beşiktaş yolunda.

Eskişehirsporlu yöneticiler ile bugün bir araya gelen Veysel Sarı, yönetimin sözleşmeyi uzatma teklifini kabul etmedi. Veysel, Eskişehirspor yönetiminin "Ücretini artıralım ve 4 yıllık yeni bir sözleşme yapalım. Eğer bir takıma gideceksen de bize para kazandır git" şeklindeki yaklaşımına olumsuz cevap vererek, kendisine sunulan bütün teklifleri reddetti.

Veysel: Beşiktaş beni istiyor

''Beşiktaş benimle ilgileniyor ve transfer etmek istiyor. Eğer izin verirseniz Beşiktaş ile görüşmek istiyorum. Anlaşma sağlayamazsam sizinle sözleşme uzatırım" ifadesini kullanan Veysel'in teklifini kabul eden yönetim, bu futbolcuya Beşiktaş ile görüşmesi için izin verdi. Veysel Sarı önümüzdeki günlerde menajerleri vasıtasıyla Beşiktaş ile masaya oturacak.

(DHA)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi transfer olur. Serdar'dan kurtulmak lazım.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    İyi transfer olur. Serdar'dan kurtulmak lazım.
    Bence bu sezon için ilaç olur, en azından serdar rotasyon için kullanılır. Bu halinden daha fazla sırıtmaz herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben Veysel'i hiç seyretmedim ama futbolu hakkında genelde pek olumlu yorumlar yapılmıyor.Serdar gibi beklentileri karşılayamazsa sonra? Bence o bölgeye alabiliyorsak kendini kanıtlamış bir oyuncu alsak daha iyi olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence Veysel olmaz. Beklentileri karşılamaz. Onun yerine yabancı hakkı sağ bekten yana kullanılabilir. Sivok-Almeida-Atiba dışında banko yazılan bir yabancı yok. Veysel'i alsan şimdi sezon sonu yine bek isteyeceksin. Bu sefer elinde 2 bek olacak ve elden çıkarmaya çalışacaksın.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bence serdar'dan kötü olamaz, izlediğim kadarıylada değil zaten,aksine fazlası var. Ayrıca fm'den de bileceğimiz gibi joker bir oyuncu, en azından bu avantajı kullanabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağve sol beke artık çakma adam istemiyorum ben. Hakiki bir sağ bek gelsin, orta yapmayı bilen.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

önümüzde ki sezon yabancı kontenjanından yırtacak olan tek takım beşiktaş 3 büyükler arasında. neyin ısrarı anlamıyorum.

sivok-motta-atiba-almeida kullanacağı yabancılar. sağ bek pozisyonuna al bir yabancı rahat rahat geliş, oyna, halay çek ne bileyim yapın birşeyler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Rıza Çalımbay'ı severim; ama neyin kafası bu yaa?! Adamlar zaten kavga ettikleri için kadro dışı kalmışlar, sen ikisini birden istiyorsun.

Tarık ve Veysel arasında bir tercih yapılacaksa Tarık olmalı derim o tercih. Veysel, Serdar'dan üstün bir futbolcu değil. Tarık hem daha genç ve potansiyele sahip hem de her iki bekte de oynayabiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tarık'ı gizliden almış GS öyle duydum. Eskişehir yönetiminden GS'ye kınama geldi bu yüzden.
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Tarık zeki ise Beşiktaş'ı tercih eder zaten. Galatasaray'da sürekli yedek kalacak ama Beşiktaş'ta sağ bekte düzenli oynar.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şampiyonlar ligi her oyuncunun hayalidir.O yüzden Tarık Galatasaray'ı tercih eder diye düşünüyorum.Ama tabi bu işler belli olmuyor resmi olarak açıklanmadan bilemeyiz bir anda Fb'ye bile imza atabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tarık'ın sürekli yedek kalacağını sanmıyorum. Biz onu sanıyorum ki kanat oyuncusu olarak alıyoruz, Eskişehirspor mecburiyetten dolayı sol beke çekmiş fakat oyuncunun gerçek mevkisi sağ kanat.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizimkiler pazarliga girmez. Fikret orman butcemiz bellidir der, tarik gs ye imza atar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eskişehir başkanı canlı yayında konuşuyor Kanaltürk'te. Tarık ile Beşiktaş görüşmüş, belirli noktalarda anlaşmışlar dedi.

Galiba Beşiktaş Eneramo'yu teklif etmiş, onlar da + 1 milyon euro istemişler. Bence bu transfer Eneramo + bir miktar para karşılığında biter.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Eskişehir başkanı canlı yayında konuşuyor Kanaltürk'te. Tarık ile Beşiktaş görüşmüş, belirli noktalarda anlaşmışlar dedi.

Galiba Beşiktaş Eneramo'yu teklif etmiş, onlar da + 1 milyon euro istemişler. Bence bu transfer Eneramo + bir miktar para karşılığında biter.
    Sen bunu yazarken, ben de şunu okudum. Fırat Günayer de doğrulamış:

Tarık Çamdal ve Veysel Sarı için Eskişehirspor ile anlaşma sağlandı.
    Eneramo + Gökhan Süzen + 1 milyon € konuşuluyor ancak kesin değil. Hafta içinde oyuncular ile görüşülecek.

Çok temiz iş olur, eğer bu şekilde biterse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen bunu yazarken, ben de şunu okudum. Fırat Günayer de doğrulamış:

Tarık Çamdal ve Veysel Sarı için Eskişehirspor ile anlaşma sağlandı.
    Eneramo + Gökhan Süzen + 1 milyon € konuşuluyor ancak kesin değil. Hafta içinde oyuncular ile görüşülecek.

Çok temiz iş olur, eğer bu şekilde biterse.
    Bu şekilde olursa yönetimin alnından öperim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İnşallah gelir Beşiktaş'a,bize futbolu sevdiren adam Türkiye'ye gelsinde ne kadar çok seviliyor görsün
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hayırlı olsun.

Mesaj Yetkileri