Anket Sonuçlarını Görüntüle: Demiryolu İşçileri Bu Sezon Avrupa Bileti Alabilir Mi ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • 2-3 yıl içinde evet ancak bu sezon gidemezler

3 42.86%
  • Avrupa Ligine katılım hakkı kazanırlar

3 42.86%
  • Şampiyonlar Ligine katılım hakkı kazanırlar

1 14.29%
Sayfa 21 / 22 İlkİlk ... 1119202122 SonSon
601 ile 630 arası toplam 633 sonuç

Konu: Geminin Adı Crewe, Kaptanı Diaz, Tayfası Demiryolu İşçileri, Rotası Avrupa [5.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Zlatan güzel bir transfer.Tebrik ederim. Yaş bazen hiç sorun olmuyor. Ben Chaves de 37 lik Nuno Gomes ocak ayında ayağı kırıldı. Ne güzel 26 golle gol krallığında liderdi. İlk kez gol kralı çıkarmaya çok yaklaşmışdım. 7 ay yok :S

Aynen epey genç takımız bu tarz adamlar hem tribün çekiyor hem mentorluk hem de iş yapıyor (: 1 sene falan da olsa sırtlıyorlar

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Lige güzel başlamışız hacı İbra dahada ii olmuş
    Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    İbra geldikten sonra ilk 8 istiyoruz

İlk yarıdan sonra İbrahimovic henrique olabilir hızlı özellik kaybediyor

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Sirada hangi dunya stari var

Artık sezon sonu hangi yaşlı oyuncu serbest kalırsa ona yumuluruz

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Bir de yıllık 1.2 M.Bu daha da ilginç olmuş.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

3.Hafta

Spoiler: ISTATISTIK 

4.Hafta

Capital Cup 2. Tur maçında evimizde kadronun tamamını değiştirmemizin bedelini ödedik. Penaltılarla rakibe boyun eğdik.

Lige beklediğimden çok daha iyi başladık. City maçında kesinlikle bu skoru haketmedik. hatta maç bzim hakkımızdı desem yalan olmaz. raip net gol şansı bulamazken 45de attı. biz 3 net fırsattan gol çıkaramadık ):

Ek olarak siz siz olun kesinlikle biranda köklü değişiklik yapmayın kadroda 4-5 den fazla 11 oyuncusu değiştirip yedek takımal çıkarsanız sonunuz kötü oluyor (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Bir de yıllık 1.2 M.Bu daha da ilginç olmuş.
    Para birimim Sterlin. 4. sezon ve isteyeni yoktu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Taktiklerimi paylaşacağımı belirtmiştim ve başlayalım (:

Öncelikle belirtmem gereken birkaç nokta var. Taktiklerimde genel itibar ile direktiflerle fazla yüklenmedim. Hemen hemen tümt taktiklerimde maçların gidişatına göre hareket ederim. Malumunuz üzere maçlara hava koşulları, hakemler, mevcut takım formu, taktik uyumu, takım uyumu, moraller, zemin durumu, saha boyutu, oyuncuların günlük formu vs gibi etmenler var ve her maç aynı tepkiyi vermiyor oyuncular direktifleri önceden sununca kullanacak silah kalmıyor. Ve oyunculara da genel olarak özel direktif vermekten sakınırım. Oyuncu rol ve görevlerini maç sonu analizlerden bakarak sahaya yayılım ve sahadaki parsellediğimiz alanlara göre oyuncunun yeteneğine göre ve kendi oyun mentalitemize göre belirlerim. Yani hücumsak destek rollere ağırlık verme gibi yada kontraysak savunma yerine yine destek ve atak rollere özen gösteririm takımı tamamen hücuma yada defansa gömmeden dengelemeye çalışırım. Ekstra direktif veremeye pek gerek kalmıyor böylelikle ha yine maç içinde verdiğim durumlar oluyor. Yada taktiği bozmadan sadece oynayan oyuncunun özelliklerine bakarak direktif verdiğim oluyor. Tabii ful direktifsiz degil aşırıya kaçmadan özelliklerine göre birkaç direktif verdiğim doğrudur (: unutmadan fazla direktif oyuncuların kafasını karıştırır. Taktiksel direktifler bireysel direktifler vs vs..Ayrıca unutmadan önemli bir husus daha belirtmeliyim. Oyuncu öncelikle oun içi tercihlerini uygular ardından bireysel direktifler sonra taktiksel olarak verdiğiniz direktifleri yani mesela siz kenardan rakibin üzerine git demişinizdir ama oyuncuya gidip fazla top sürme demişinizdir. Oyuncu bu durumda top sürmeyecektir. Eksik yada yanlış bildiklerim olabilir. Şimdilik bu kadar artık yavas yavaş biliyor sandıklarımı paylaşıcam. Şimdi yavaştan taktiklere geçelim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Alt liglerde kullandığım ancak henüz premier ligde kullanmadığım bir taktik. Vevcut haliyle zaten premier ligde kullanmam. Anlayışı kontra yapıp kullanabilirim ama (: Maç içinde yine değişiklikler yapıyorum elbet. Sahte forvet kullanıyorum AMC etkisi artıyor forvet oyuncum defansı sağa sola çekiyor İKE oyuncular ve AMCler daha boş alan buluyor verimli oluyor yani. Baktık rakip stoperler sağlam ikeyi destek verip uzaktan şut olmadı mı İKE'ler kanat oyuncusu yapıp pas özelliği yüksekse ara pas komutu verip yola devam (: şayet anlayış kontra ise beklerim iki yönlü bek yapıyorum. Ek olarak aklına soru takılan falan olursa bildigim kadarıyla yardımcı olurum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İşte bebeğim taktik (: İlerideki hücum hattı oynayan oyuncuya göre değişiyor şuan İbra komple destek yanında Love serbest oyuncu mesela. maç öncesi rakip orta sahada üstünük kurabilir diyorsanız AMCyi bir tık geri çekiyoruz defansif oyun kurucu veriyoruz. Maç içinde rakip orta alanda size üstünlük kurmuşsa AMCyi yine 1 tık geri cekip oyun kurucu verin ofansif orta saha oyun kurucu oynayabiir ama top kapması ve markajı pek olmayan oyunculardır o yüzen defansif oyun kurucu tercih etmiyoruz.

Rakip AMC formatında oynuyor ve güçlüyse AMC'yi alıp DMC yapıyoruz artık elinizdeki oyuncu özelliklerine bakarak orta 3lüyü kurabiliriz. Mesela ben Citye karşı bu tarz oynadım. elinizde adam varsa DM oyuncusu defansif oyun kurucu yada regsta olsun MClerden biri defans diğeri destek rollü olsun. Bi ton varyasyon sayılabilir ancak dedigim gibi sizin mentalite ve oyuncu yeteneklerinize kalmış yine yardımcı olabilirim elimden geldiğince. Tavsiyem en az 1 defansif oyuncu olsun ve destek olsun MCler roller size kalmış svaşcı mı standart mı iki yönlü mü vs

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Adından da anlayacağınız üzere Cins bir taktik ve yine adından anlayacağğınız üzere bunun bir de sağ versiyonuv var. Maç öncesi rakibi analiz ediyoruz. Rakibin zayıf kanadına yüklenme adına iki yönlü bekimiz bu kanatta oluyor. yada rakibin kanatları denkse bu sefer bizim güçlü oyuncularımıza bakıyoruz hangi tarafsa artık. Rakipte AMC varsa DOS oyuncumuz 1 tık sağa getiriyoruz. Forvet oyuncumuzu yine elinizdeki oyuncu özelliklerine bakarak yerleştirebilirsiniz. harvey oynuyorsa Sahte destek kullanıyorum yine. Rakip marke ederken zorlanıyor Enteresan bir diziliş olduğundan rakibe zaman zaman bela oluyor. elime kağıt kalem alıp tek tek sahaya dizilimi hesapladığım ve oluşturduğum bir taktiktir. Neredeyse her alanda en az 1 oyuncu ve yardıma koşacak 1-2 oyuncu mevcut yani sahaya tamamen yayılıyoruz. kanat oyuncularınız 2 ayağını kullanıoyrsa İKE ve Kanat oyuncularını yer değiştirebilrisniz. Mesela alt lgideyken ben hem kanat hem AMC ve Stmi değiştiriyordum (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bunlara ek olarak birkaç cümle daha ilave edip şmdilik noktalayım. Rakip topa hakim ve iyice üzerinize yüklenmişse; topa sahip olamadığımızdan kazandıklarımızla kontra şansı yakalama adına dikine pas direktifi verebilrisiniz ve rakibi önde karşılayıp iyice gömülmeme ve rakibin sahamızda fazla topla oynamsına müsadece etmemsi adına presi artırıp defansı biraz önce atabilirsiniz. Fırsatım olursa istatistikler üzerinden yine direktif kombinasyonu oluştururuz ancak ilk aklıma gelen bu oldu genelde bu sorunla çok karşılaşılıyor. Ha yukardakine ek olarak topu kanatlara yayabilrisinz ileriye top taşıma adına

3. taktik çok mantıklı bence daha önce 1 stoperli dizilişlerde denediğim için bana pek ilginç gelmedi ama cidden 3.taktiği çok tuttum benim de oynatmak istediğim türden bir taktik

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Bu cins taktik bayağı mantıklıi denemem lazım

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Taktikler cidden işime yarayacak sağol

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

+Juan Diaz 2 Taktikteki Orta Saha Oyuncularından Bir tanesini DOK yapsak diğeri SO olarak kalsa Bir Sıkıntı Doğarmıdır Acaba Yoksa Ciddi Sıkıntı Çıkartırmı....

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    3. taktik çok mantıklı bence daha önce 1 stoperli dizilişlerde denediğim için bana pek ilginç gelmedi ama cidden 3.taktiği çok tuttum benim de oynatmak istediğim türden bir taktik
    Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Bu cins taktik bayağı mantıklıi denemem lazım
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Taktikler cidden işime yarayacak sağol

Rakibi kitleme adına da etkili oluyor markajı yüksek oyuncularla rakibin kilit oyuncularını marke edebilirsiniz her bölgede adam var zira (: Umarım işinize yarar dedigim gibi oyuncu direktifleride var ufak tefek
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    +Juan Diaz 2 Taktikteki Orta Saha Oyuncularından Bir tanesini DOK yapsak diğeri SO olarak kalsa Bir Sıkıntı Doğarmıdır Acaba Yoksa Ciddi Sıkıntı Çıkartırmı....

Geçen yıl savaşçı ve iki yönlü kullanıyordum zaman zaman etkili olamayınca (analizlerden bakaraktan veya pozisyn bulamıyorsam falan) DOK yapıyordum daha fazla iş yapıyordu denemek lazım pek sorun olmaz verim artadabilir zira defansa gelip top çıkaracak standart destek de top kapma işi yapıyor defansif oyun kurucuda çok ileri çıkmıyor sorun olacağını sanmıyorum. Benim kadrom defans hattı çok çok iyi olmadığından yükü orta saha ile hafifletiyorum savaşçı ve standart ile (:

Ha unutmadan 2 mcli taktiklerimde savaçı orta sahalarımı rakibin teknik oyuncuus varsa onun karşısına koyuyorum. Rakibin MCL teknik MCR defansif falansa oyunun gidişatına göre yada oyuncuların yteneklerine göre kıyaslayarak yani benim teknik oyuncum rakibin defnasifini geçebileceğini düşünüyosam savaşçımı rakibin teknik oyuncusunun karşısına koyuyorum yok etkili olmayaz diyorsam teknik oyuncuya karşı teknik oyuncuyu koyuyorum savaşçıyı bir tık sola kaydırıp rakibin defansif oyuncusunu önünü açıyorum falan ilginç şeyler deniyorum umarım anlatabilmişimdir
    (:

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

İbrahimovic çok iyi olmuş hocam. Ligde gayet iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

oo ibra gelmiş 3. taktiği ben de sevdim denerim

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

kaptan, reis, tayfa var carkcibasi nerde hocam kim cevirecek carki, olmadi bak. unutma bizi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    İbrahimovic çok iyi olmuş hocam. Ligde gayet iyi olduğumuzu düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    oo ibra gelmiş 3. taktiği ben de sevdim denerim

İbra'nın sadece ismi var yav harvey kadar olamadı daha da 30 yaş üssü oyuncu almam kolay kolay töbeler ossun

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kaptan, reis, tayfa var carkcibasi nerde hocam kim cevirecek carki, olmadi bak. unutma bizi

Ooo abi nerelerdesin sen yahu hg (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bu arada bugün kontrole gittim. Doktor raporu bugün verecekti alıp işyerine verdim sonra memlekete geldim haliyle gelen giden oluyor malumunuz yatıyorum dolaşıyorum falan pc'ye pek oturamıyorum o yüzden güncelleme fazla olmuyor k.bakmayın. Birkaç maç yaptık ama galip gelemiyopruz yahu ilk işim rölanti taktiği yapmak olacak. Saçma sapan gol yemede üssümüze yok galip gelemiyoruz ama yenilmiyoruz da kolay kolay. Son maç Chelsea bizi elek gibi deldi 7-0 yenildik ama güncelleme yapınca gerekli açılklamada bulunurum maçlar hakkında

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Premier lig'e iyi girmişiz. İbra transferi bomba olmuş. Taktiklerde güzel

hocam uzun zamandır okumuyodum neler neler olmuş öyle

başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

taktiklerin güzel 2. taktiği denemek isterim siteye yuklermisin acaba

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Premier lig'e iyi girmişiz. İbra transferi bomba olmuş. Taktiklerde güzel
    Quote Originally Posted by ugur732 View Post
    hocam uzun zamandır okumuyodum neler neler olmuş öyle
    başarılar
    Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    taktiklerin güzel 2. taktiği denemek isterim siteye yuklermisin acaba

İlk fırsatta atarım taktikleri..Gelen giden ve sağlık durumumdan ötürü yüksek ihtimal toplu bir fikstür payaşımı yapacam sık sık güncelleyemiyorum maalesf. Fırsat buldukça oturup vakit geçirme adına FM oynadık haliyle biraz ilerledim senkronize etme adına pek haz etmediğim bi olay olan toplu paylaşım yapma durumunda kaldık (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Koca 1 sezonu güncelleme yapamadan bitirdik (: Durumları biliyorsunuz tekrardan k.bakmayın. Şükür artık daha iyiyim yeni sezonda yeniden normale dönmeyi umuyorum (:

Geçtiğimiz yılı özetleyecek olursam;

Önce avrupa ligini zorladık sonra amansız bir düşüş yaşadık devre arası Vagner Love ve İbrahimovicle yolları ayırdık. İleriye dönük 2 transfer yaptık. Düşüşün devam ettiği zamanlarda iyice bunaldığımdan ötürü takımı asistana verdim ama nafile düşüş devam etti. Tüm bu berbat seriye rağmen
    düşme korkusu yaşamadık bi ara 5-6 puana düşse de milli arada hazırlık maçları düzenleyerek bi nebze nefes alalım dedik ve nihayet takım hayatta olduğuna dair tepki verdi kıpırdadık ve orta sıralarda bitirdik. Tabi kafa rahat olunca taktiksel olarak yeni varyasyonlar denedik ve kanayan yaramız olan son dakika gollerine ve duran toplara çözüm bulmaya çalıştık neticesinde yeni bir taktik oluşturduk kullandık verim aldık (:
    Spoiler: Fikstür 

Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: Oyuncu Verileri 

Spoiler: Devre Arası Transferleri 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Fevkaladenin fevkinde bir haber ardından bomba bir haber daha (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Son haftalarda toparlanmışsak bu yeni asistanın emeği büyük. Sizlere tavsiyem şayet maç içinde istatistikler, rakip oyuncuları gözlemleme vs analiz edip rakip takım talimatlarıyla uğraşmak istemeyen arkadaşlar varsa kutucuk içindeki özellikleri yüksek olan 14+ (orta halliler için yeterli tabi ne kadar yüksek o kadar iyi) asistan yada antrenör bulursanız gayet iyi olacaktır. Ama ben bu arkadaşın rakip takım oyuncularına verdiği talimatlara bakarak kendimce dersler çıkardım yine maçın gidişatına göre analizlerde bulunarak ek talimatlar falan verdim. Velhasıl gayet faydalı bir arkadaş (:

Ve bahsettiğiim taktik olan Rölanti taktiği..Haliyle amacımız skoru korumak. Ancak tamamen geriye gömülerek bu iş olmuyor maalesef çünkü rakip iyice yükleniyor. Dolayısıyla direktiflerimiz bu yönde. Her ne kadar skoru korumak için katı savunma uygula denilerek beklenilmek tercih edilse de benim tercihim sahamızda kapanıp rakibi presle boğarak top yapmasını engellemek. Dediğim gibi sahamızda bekleyerek vakit geçirip skoru korumak pek mantıklı değil rakip iyice yükleniyor nitekim gol ya da goller bulması içten olmuyor. Biz de topu taşımak adına kanatları kullanıyoruz.
    Böylelikle hem ileriye çıkabiliyoruz hem de rakibin üstüme gelmesini fırsat bilerek kontraya kalkıyoruz. Kanattan kontraya kalkmak göbekten kontraya kalkmaya oranla daha rahat ve efektif. Ayrıca kanattan oynayınca rakibe top çarptırıp taç korner vs oluyor. Vakit geçerken kornerden ekstra gol de bulabiliyoruz. Lafı çok uzatmadan dizilime geçelim
    .

Rölanti taktiğini maçın başında denedim tutmadı öne geçer geçmez denedim tutmadı. 60 lı 70 li dakikalarda denedim yine istediğim etkiyi alamadım 75 den sonra ideal gibi duruyor daha doğrusu rakip baskıyı ne zaman iyice artırıp riskleri alıp yüklenirse o zaman ideal 80 civarı tam vakti gibi. Ama taktikten verim alıcna bunun birde kontra versiyonunu yaptım dizilim aynı ancak direktifler farklı..

İsteyen olursa paylaştığım bütün taktikleri yükleyecem. Tsubasa arkadaşımın ricası üzerine 5-3-2'yi paylaşıyorum.

Unutmadan son olarak taktikler tek başına yeterli olmaz. Daha öncede belirttiğim üzre hava koşulları, hakemler, mevcut takım formu, taktik uyumu, takım uyumu, moraller, zemin durumu, saha boyutu, oyuncuların günlük formu vs gibi etmenler ve rakipler sürekli değişiyor. Hal böyle olucna maçı iyi izlemek gerekiyor. ve belirtmeliyim ki rakip takım talimatları ciddi bir öneme sahip. Rakibi etkisiz kılarsanız işiniz oldukça kolaylaşacaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Seneye yeni transferlerle seneye uçarsın inşallah. Bu arada ben İbrahimovicle yolları ayırmanı pek anlayamadım bizi aydınlatır mısın?

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

rolanti taltiğini sevmedim illk sene için iyi yerde bitirdin seneye en azından avrupa ligini bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Bence çok iyi yerde bitirmişsin ligi seneye Avrupa bileti alırsın bence

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sağlık durumumdan ötürü pek güncelleyemiyorum (pc başına pek oturamıyorum gelen giden dinlenme vs) Dolayısıyla hepinize teşekkür ederek kariyeri istemeyerek de olsa sonlandırıyorum

Sayfa 21 / 22 İlkİlk ... 1119202122 SonSon

Mesaj Yetkileri