Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 83 sonuç

Konu: Trabzonspor l Taraftar ile Zaferlere ( 2. Sezon )

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Selim bak kırmıyorum telefondan yorumluyorum caner çok fena transfer öyle böyle oynamıyo photoshopunsa imrendirecek bir seviyede adamın boynunun tutulma efekti muazzam

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Dila kim laa nerenin takımı ?
    Gürcistanmış..

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Paint terk shopun çok renkli olmuş ortak
    Hahaha

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Dila kim laa nerenin takımı ?
    Gürcistan takımı 1949 kurulmuş

Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Selim bak kırmıyorum telefondan yorumluyorum caner çok fena transfer öyle böyle oynamıyo photoshopunsa imrendirecek bir seviyede adamın boynunun tutulma efekti muazzam
    Hahahah tabi hacı tutulma efekti için epey uğraştım

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Gürcistanmış..
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Spor Toto Süper Lig

1. Hafta

Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ve Avrupa liginde aldığımız sonuçlar iyi olduğu için Fenerbahçe maçında iyi hazırlanıp çıktık. Gayet iyi bir oyun sergileyerek deplasman'da olmamıza rağmen Fenerbahçe'nin oyununu bozarak kendi oyunumuzu kabul ettirdik ve 2-1 gibi skor ile kazanmayı bildik.

2. Hafta

3. Hafta

4. Hafta

5. Hafta

6. Hafta

7. Hafta

8. Hafta

2-0 gibi skordan gelip 3-2 yenmemiz resmen tarif edilemeyen bir duyguydu. Takımım son ana kadar mücadele edip kazanmayı bildiği için mutluyum.

9. Hafta

Rizespor'a karşı beklenmedik bir skor aldık. Memleketimize yakın dost takımımıza böyle farklı kazanmak açıkcası olmadı. Takımı geri çektim fakat Rizespor'un verdiği açıkları değerlendirdi takım ve 6-3 gibi farklı bi skor ile bitti.

10. Hafta

Aldığımız skorlar ile iyi bir çıkış yakalamıştık ve bu maça ayrı bi hazırlanmıştık. 2-0 geriye düşmemize rağmen son dakikalarda hucum futbolun hakkını verip 2-2 yaptık ve tam oh derken kalecimizin bıraktığı topu Melo tamamlayarak 3-2 maçı kaybettik. Sağlık olsun!

Avrupa Ligi

1. Eleme Turu ( 1. Maç )

2. Eleme Turu ( 2. Maç )

Gruplar

1. Maç

2. Maç

3. Maç

Grubumuz

" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güzel başlangıç olmuş , Avrupa'da 4-4 lük maç zevkli geçmiştir

Galatasaray maçı da tam bomba uzatmada 2 gol pek rastlanmıyor malum =)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Avrupa'da cok iyi gidiyoruz. Ligde de iyiyiz ama GS macinda sen 90+4'te beraberligi yakala sonra gelsinler son saniyede golu atip kazansinlar.. fena bir durum valla

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Avrupada iyiyiz Ligde güzel gidiyor.Böyle devam

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Güzel başlangıç olmuş , Avrupa'da 4-4 lük maç zevkli geçmiştir

Galatasaray maçı da tam bomba uzatmada 2 gol pek rastlanmıyor malum =)
    Biraz keyifli gözüksede o maçta hele 4-4 gibi skor ile ayrılınca takıma çok iyi ninniler söyledim

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Avrupa'da cok iyi gidiyoruz. Ligde de iyiyiz ama GS macinda sen 90+4'te beraberligi yakala sonra gelsinler son saniyede golu atip kazansinlar.. fena bir durum valla
    GS maçı zaten tam bi fail maç ya ilk golde Onur hata yaptı golu yedik son goldede Onur hata yaptı golu yedik

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Avrupada iyiyiz Ligde güzel gidiyor.Böyle devam
    Ligde üst üste yara aldık kanadımızı kırdılar
    Jose Mourinho

vitali kim ya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by harun2000harun View Post
    vitali kim ya
    Ucuzu gelip pahalıya gidebilecek bir oyuncu ve bunun yanında takımın gol sıkıntısı çözebilecek biri
    Jose Mourinho

gol manyağı adam

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by harun2000harun View Post
    gol manyağı adam
    Aynen Avrupa'da fena estiriyor
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Spor Toto Süper Lig

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

14. Hafta

15. Hafta

Ligde istediğimizi pek aldığımız söylenemez. Galatsaray yenilgi sonrası üst üste Bursa ile Eskişehir maçlarında yenildik ve Beşiktaş maçına öyle çıktık. İyi oynamamıza rağmen Almedia'yı durdurmayı beceremedik ve maç 3-3 bitti. Son maçımızda Kayseri Erciyes ileydi ve istediğimiz futbolu sahaya yansıtıp galip olarak ayrıldığımız için mutluyuz.

Avrupa Ligi Grupları

4. Maç

5. Maç

6. Maç

Grubumuz

Avrupa'da yenilgisiz olarak bir üst tura çıktığımız için mutluyuz.

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Türkiye Kupası 4. Ön Eleme

Türkiye Kupası 5. Ön Eleme

Yenilmez Trabzonspor!

Falcao kimmiş ?

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Avrupada yaptığımız işler büyük Ligde ise sıkıntı var biraz galiba Puan tablosu alabilir miyiz ?

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Avrupada yaptığımız işler büyük Ligde ise sıkıntı var biraz galiba Puan tablosu alabilir miyiz ?
    Takım kısıtlı ve takım yorgun haliyle rotasyon yaparak oynatmaya çalışıyorum. Devre arası birkaç isimle anlaşırsam ligdede yenilmezlik serisi başlar eve gidince lig tablosunu paylaşırım
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Selim Vitali fena oynamış puan tablosu gelsin ona ayrı yorum yaparım ama çok iyi bulmuşsun bu adamı

Avrupa'da harikasin.. Kupadan elenmen bir avantaj olmus bence. 3 kulvarda ilerlemek biraz zor olurdu

Avrupada ve ligde tam bu seneki Trabzonspor gibisin avrupada 18 puanla yardırıyorsun fakat ligde birazcık sıkıntı var

Gümbür gümbür geliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

@Laz61g : Hiç sorma ya iyi bulduk golcüyü

@Ronaldinho 10 : Kupada kalsaydık iyi olurdu çünkü Avrupa pek sağlam değildi

@Yagizz1903 : Bir kulvara yoğunlaşırsak diğeri elimizden kaçıyor işte bu dengeyi kurmaya çalışıyoruz.

@Mirif : Koptu geliyoooor

16. Hafta

17. Hafta

18. Hafta

19. Hafta

20. Hafta

21. Hafta

22. Hafta

23. Hafta

Puan Durumu

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Sezona iyi başlayıp iyi devam ettirememiştik. Avrupa'da yaptığımız çıkış ile iyi ses getirdik ve bunu lige yansıtarak iyi oyunlar sergileyip kazanmayı bildik. Fenerbahçe maçında ise tamamiyle oyun bizdeydi fakat şans onlardaydı. Defansımızın yaptığı hatayla golü yedik ve maçtan 3-3 gibi skorla ayrıldık. Buna rağmen hala 1.yiz ve 1. kalacağız inşallah.

Avrupa Ligi 1. Eleme Turu

1. Maç

2. Maç

Sezon başından beri aldığım en büyük yenilgi diyebilirim. Takım farkı ve oynama kalitesi diyebilirim. İlk maçta kafa kafaya oynadık ve 2-2 gibi beraberlik çıkardık ve evimize umutlu döndük fakat beklediğimiz gibi olmadı ve Valencia futbolumuzu egale edip kendi futbolunu kabul ettirerek oyuna üstünlüğünü koydu ve 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı.
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Olsun seneye daha ileriye gidersin Avrupa'da

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    Olsun seneye daha ileriye gidersin Avrupa'da
    Hedefim Avrupa değil zaten benim şuan ki amacım Türkiye'deki kupalara ambargo koymak zaten bu hedefimiz gerçekleştirdiği vakit Avrupa'da ses getiririz
    Jose Mourinho

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Avrupadan elenmek iyi olmuş aslında hedefin doğrultusunda daha rahat amaca ulaşırsın

Lige tam gaz asılmak kalmış geriye.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Avrupadan elenmek iyi olmuş aslında hedefin doğrultusunda daha rahat amaca ulaşırsın

Lige tam gaz asılmak kalmış geriye.
    Avrupa'dan elenmem binevi iyi oldu. Hem lig hemde kupa epey zorluyordu ve kondisyon dayanmadığı için rotasyona gidip farklı farklı kadrolar ile mücadele ediyordum fakat tek kulvar kalınca ya Allah kerim dedim
    Jose Mourinho

Valencia'ya elenmek normal moral bozmak yok

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Valencia'ya elenmek normal moral bozmak yok
    Valencia gibi külübe elenmek bizim işimizi geldi. Artık seneye görüşmek ümidiyle
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Fikstür

Zorlu maçlara çıksakta rakiplerimiz ile oluşan puan durumları bizi kurtardı. Bu yüzden hak ettiğimiz gibi şampiyonluğu kaldırdık ve mutlu sona eriştik.

Puan Durumu

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Adrian ve Vitali ile bu sezona damgamızı vurduk. Bunun yanında Olcan, Volkan, Caner, Bosinwga gibi oyuncularımızı katkılarını unutmayalım. Adrian bu sene çok iyi performans sergiledi ve toplamda 48 asiste ulaştı. Golcümüz ise 45 gol atarak bu sezona damgasını vurdu. Artık seneye başka takıma başarıya ulaşırlar çünkü bu sene epey bi oyuncumuz satılacak malum maddi sıkıntılar ve transferler olacak.

Golcülerimiz

Asistcilerimiz

Yeni Bütçemiz

Kâr Etmişiz!

Yılın Menejeri

Spor Toto Süper Lig Ödülleri

Yılın Takımı

Fair Play

Avrupa Lig Özeti!

Jose Mourinho

Golcün fena

Hocam o kadar ligde sıkıntı var dedik ters köşe yaptın bizi helal olsun valla

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Golcün fena
    Golcüye elveda... :/

Quote Originally Posted by Yagizz1903 View Post
    Hocam o kadar ligde sıkıntı var dedik ters köşe yaptın bizi helal olsun valla
    Yavaş yavaş kulvarlarda kaybedince bari ligi kaybetmeyelim dedik. Hoş benim yaptığım fazla bir iş yoktu sağolsun oyuncular
    Jose Mourinho

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri