http://steamcommunity.com/app/231670...0445385642878/
Şöyle bir konu açtım steam'da hadi hayırlısı
http://steamcommunity.com/app/231670...0445385642878/
Şöyle bir konu açtım steam'da hadi hayırlısı
4 kere orjinal aldım oyunu. 5-6 haftadır hiç oynamıyorum, sayenizde bir daha açmayı da almayı da düşünmüyorum.
Arkadaşlar maç motorunda'ki kasma için önerisi olan varmı? pc nin özellikleri iyi sorun nedir?
Eskiden topa hakim olan genellikle bendim. Topla oynama yüzdesinde ve şutlarda bariz üstünlük sağlıyordum çoğu maçta. Bu güncelleme ile aynı taktik ile devam etmekteyim ama işler tersine dönüştü. En dandik takım bile topla oynama yüzdesinde ya benle eşit ya da bir adım benden önde üstüne üstlük bazı rakipler kaleme 30 küsür şut gönderiyor ama maçı ben 4-2, 4-1 gibi net skorlar ile kazanıyorum. Hemde çoğu maçım böyle ve %85 90 civarlarında maç kazanma yüzdem var. Anlamadım gitti...
Teşekkürler deneyeceğim. Ama bahsettiğiniz Nvidia optimizasyon programını daha önce bir arkadaşımın tavsiyesiyle denemiştim. O günden sonra Call of Duty oyununu bir daha açamadım. Diğer oyunlarda sorun olmadı ama onda olmuştu. Aynı sorunu Fm 14 te de yaşarsam diye korkuyorum o optimizasyon programını kullanmaya![]()
sorun olmaz bence. Bnde fm13 te olmuştu takılma güncelledim düzelmişti.
Asus Ekran kartı var "battlefield" için bir güncelleme yapmıştım asusun sitesinde. Teşekkürler beyler cevaplar için
3. sezondayım ve oyun yine masa başı faaliyetlere başladı.
takır takır giderken şampiyonlar ligi'nde benfica deplasmanında rakip 1 korner 1 penaltı olmak üzere 2 gol buldu. hemen taktik değiştim ve 2 gol buldum. dakika 91 ve skor 2-2.. takıma ceza sahasına şişirmeleri için komut vermişim. ama illa gol yemem lazım ya. kendi sahamdan çıkarken yine onca alternatif varken ve topu şişirmelerini de söylemişken yine aptalca bi pas.. baktım ki allahtan adamların önde oyuncusu yok. 1 topu alan adam 1 de ceza alanına koşan adam. artık o topu alan adam o dakikada o enerjiyi nasıl bulduysa sıfıra kadar indi. oyuncularım rakibi rahatsız et komutuna rağmen en ufak müdahalede bulunmadı. ortayı kesti adam içerde vuracak adam 3 kişinin markajında. bizimkiler baktı onların atacağı yok e ne yapalım bari kendi kalemize atalım dediler.
maç kaybetmek çok normal. ama böyle değil. o maç 2-0 iken ve ben yüklenmişken kontradan 2 tane daha atıp 4 yapsalar maçı sesim çıkmaz. hoşuma da gider. demek yapay zeka iş yapıyor diye. ama kaybetmem için böyle saçmalıklar olunca çıldırıyorum.
Bazı maçlarda daha 5.dakika anlıyorsun maçı kaybedeceğini. Ne olursa olsun yapay zeka o maçı rakibe kazandıracak. Oyuncuların birbirleriyle çarpışıp top kaptırıyor kontra yiyorsun. Tekniğii ve pası 18-20 olan adam 2 metre yana pas atamıyor falan böyle şeylerle çileden çıkartıyorlar adam.
Bukadar saçma oyun olamaz.Son update'den önce sorun yoktu. Şimdi lanet ede ede oynamak durumunda kalıyoruz.Oyun sinir bozuyor,Onlarca yüzlerce hata var. Bu oyunu sadece biz oynuyoruz sanırım yapımcılar oynamıyor.
son dakika golleri der, giderim.
CM 01-02 den beri oynarım şu oyunu.
Çok içten sölüyorumki 14.2 update i ile oyun gelmiş geçmiş en kötü FM seviyesine yükseldi gözümde.
Olan hataları herkes yazmış zaten tekrar etmeme gerek yok.
Oyunun beta versiyonu bile daha iyiydi.En azından betadaki sorunlar belliydi ve taktik üzerinden o hatalara karsı onlem alınabılıyordu zorda olsa.
Artık öle bi olay kalmamıs oyun hataları sen ne yaparsan yap gerçeklesiyor.
son 4 oyundur kendim hazırlarım taktiklerimi.
Eninde sonunda da mükemmel kıvama getiririm.
Ama bu update le ne yapsam olmadı.Her türlü hazır taktigi bile denedim ama yok arkadaş olmuyor.
Maçı kazanmak deil sorun ama hermaç akıllara ziyan hata olması anlasılır gibi degil
Edit:Birde Chelsea dışında istisnasız her ingiliz takımı bir anda klasik 4-4-2 oynamaya geçti...
maç sırasında aynı anda 3 değişiklik yaptın ve bi baktın diğer pozisyonda başka oyuncun hemen sakatlanıyor. ilginç gerçekten...
21 mblık bi güncelleme geldi. 14.2.1 oldu sürüm
Ne zaman güncelleme gelse şu oyunun açılırken kilitlenmesi durumu oluşuyor. Oldukça sinir bozucu.
...
@balde_mir_07 umarım sizin taktiğiniz için iyi bir yamadır. Hepimiz için hayırlı olsun. Bu kadar kısa sürede gelmesini bekliyordum açıkçası. Bakalım neler değişmiş.
Son güncellemede 1,5'ün üstüne çıkamayan bilgisayar performansım şimdi 3,5 olmuş.Hayırlısı o zaman.
- Improved balance of managerial job & contract offers
- Fixed user being unable to set offers as non-negotiable
- Fixed AI team selections when simulating 2014 start dates
- Fixed 2D Classic pitch in zoomed views
- Fixed Uruguayan relegation system
- Fixed Brazilian foreign & age limitation rules
Eeee hani maç motoruyla ilgili ve var ki bunda ?
Maç motoruyla ilgili değişiklik yoksa indireyim, tam takiği oturtmuştum.
yok ben yanlış anlamışım özür dilerim.
boşuna heyecan yapmışım pööeh
maç motorunu düzelttiklerine eminler mi?
bana iyileşmiş gibi gelmedi de...
Off hevesim fena kursağımda kaldı. Maç motorunda değişiklik yoksa ne yama yapıyorsunuz kardeşim?? Attığım gol ofsayt gerekçesiyle iptal olmuş kadar oldu şu anda, akşam akşam dumur ettin beni bravo SI Games..
İlk güncellemeye bende çok karşı çıkmıştım ama son 2 güncellemedir oyun gayet iyi.
Ne yönlerinden sıkıntı çekiyorsunuz ki ?
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
30-40 şut çekip birinin gol olması mükemmel bir şey, insan rahatlıyor. Sıklıkla langırt oyununu hatırlatan karamboller olması, bir maçta 5 oyuncunun falan sakatlanması, oyuncular paslaşırken sıklıkla topun birbirlerinin ayaklarına çarpması, oyunun bazı maçlarda kesinlikle ve kesinlikle kaderinizi ne yaparsanız yapın tain etmesi, kırmızı kartsız maç bitmemesi oyunun gerçekten en güzel özelliklerinden arkadaşım.![]()