Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
Oyuncuların komutlara uymaması, bir maçta 8 topun direkten dönmesi , dünya yıldızı topcunun top sürmeyi unutması fakat zayıf rakibin ucuz forvetinin hat-trick yapması- defansı ipe dizmesi, kornerden auta top atma rekoru, tam taktik oturmuşken yenilgi serisine girilmesi, 3 oyuncu değiştirmişsen maçta mutlaka bir oyuncununda sakatlanması, hakemin, ezeli rakibinle maç yaparken son dakikaya kadar pozisyon vermediğin maçta 3 dk uzatma oynatması ama maçın 5 dk uzaması ve sana gol yedirmesi, eğer sen gerideysen zamanın hızla akıp gitmesi(Daha yüksek tempo, yüklen, çok akıcı, daha çok risk al komutları verilmiştir tabi),30 tane şut çekip , kaleyi bulan şut sayısının 5 olması, rakibin kaleyi bulan 3 şutunun gol olması gibi şeyler var daha bi çok şey var ama sen nasıl bunların hiçbirisiyle karşılaşmadan oyunu oynayabildin gerçekten çok merak ediyorum. Demek ki sen taktiğini falan paylaşsan forum patlayacak sıkıntımız bitecek. Paylaşır mısın ?
Öncelikle ben mükemmel bir menajerim demedim farkındaysan

Buyur bu kariyerim bu kadar sorun yaşasam herhalde 7 sene devam etmezdim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117853

Dediğiniz sorunları yaşamıyorum demiyorum , bazen öyle şeyler oluyor ki yuh diyorsun ama senin saydığın sorunlara ben sezon da 1 kere denk geliyorum bilemedin 2.Üç olmadığı kesin yani.