Sayfa 59 / 94 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon
1,741 ile 1,770 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    30-40 şut çekip birinin gol olması mükemmel bir şey, insan rahatlıyor. Sıklıkla langırt oyununu hatırlatan karamboller olması, bir maçta 5 oyuncunun falan sakatlanması, oyuncular paslaşırken sıklıkla topun birbirlerinin ayaklarına çarpması, oyunun bazı maçlarda kesinlikle ve kesinlikle kaderinizi ne yaparsanız yapın tain etmesi, kırmızı kartsız maç bitmemesi oyunun gerçekten en güzel özelliklerinden arkadaşım.
    Garip ama ben yaşamıyorum bu sıkıntıları.

Entresan gerçekten bir önceki seride aynı şeylerden bende şikayetçiydim
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Default 14.2.1

Evet arkadaşlar şu an itibariyle oyuna girdiğimde güncellemeyi yaptı sigames forumundan edindiğim bilgi ile:

ootball Manager 2014 - Update 14.2.1 *RELEASED*

As some of you may have already noticed, Football Manager 2014 is now updating to version 14.2.1. We have released this update to address a few issues which have been raised since the previous update.

As with all updates it is save game compatible, so you are fine to continue with your save game. However do bear in mind, for the fixes for the Brazilian league rules you will need to start a new save for these changes to appear in your game.

FOOTBALL MANAGER 2014 – UPDATE 14.2.1 CHANGE LIST
    ======================================

- Improved balance of managerial job & contract offers
    - Fixed user being unable to set offers as non-negotiable
    - Fixed AI team selections when simulating 2014 start dates
    - Fixed 2D Classic pitch in zoomed views
    - Fixed Uruguayan relegation system
    - Fixed Brazilian foreign & age limitation rules

ayak üstü çevirme ile

* Kayıtlı oyunlarda etkin
    * menejerlerin sözleşme şartlarında iyileştirme
    * pazarlık yapılamaz şartının kullanımıyla ilgili düzeltme
    * Oyunun başlangıcındaki takım seçimlerine göre yapay zekanın ve başlangıç tarihlerinin düzenlenmesi
    * 2D maç motorundaki saha içi yakınlaştırma görüntüleri
    *Uruguay liginin küme düşme sistemi
    *Brezilya lı oyuncuların yabancı ve yaş sınırlaması kuralları
    Last edited by heartbreaker007 : 03.Ocak.2014 at 01:46

adamlar uruguay ve brezilya liglerinin nelerine el atmış ama bizim ptt 1. lig yabancı kontejanı durumu 2 senedir aynı ya uruguay dediğin nüfus olarak İStanbul'un nüfusunun yarısı ya....

Sadece bir gözlem:

İstanbul'da yaşayan bir arkadaşımın yanına kalmaya gittim 15 günlüğüne sabahları o işteyken korsan olan FM 2014 ü nü oynarken bnm orijinal olan oyunumdaki saçmalıkların hiçbirisiyle bile karşılaşmamıştım....

15 dk dır beklıyorum hala yukleme ekranı gecmedı
    ne yapayım?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Şu bizim fikstüre el atacak bir Allah'ın kulu yok mu?

7. Default

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Garip ama ben yaşamıyorum bu sıkıntıları.

Entresan gerçekten bir önceki seride aynı şeylerden bende şikayetçiydim
    O zaman ya maçları 2D de oynuyorsun ya da spikerde, hadi en kötü önemli anlarda izliyorsun diyebilirim. Bu arada aklıma geldi her maç 30 tane korner olmasını saymadım

İlk güncellemeye bende çok karşı çıkmıştım ama son 2 güncellemedir oyun gayet iyi.

Ne yönlerinden sıkıntı çekiyorsunuz ki ?
    Oyuncuların komutlara uymaması, bir maçta 8 topun direkten dönmesi , dünya yıldızı topcunun top sürmeyi unutması fakat zayıf rakibin ucuz forvetinin hat-trick yapması- defansı ipe dizmesi, kornerden auta top atma rekoru, tam taktik oturmuşken yenilgi serisine girilmesi, 3 oyuncu değiştirmişsen maçta mutlaka bir oyuncununda sakatlanması, hakemin, ezeli rakibinle maç yaparken son dakikaya kadar pozisyon vermediğin maçta 3 dk uzatma oynatması ama maçın 5 dk uzaması ve sana gol yedirmesi, eğer sen gerideysen zamanın hızla akıp gitmesi(Daha yüksek tempo, yüklen, çok akıcı, daha çok risk al komutları verilmiştir tabi),30 tane şut çekip , kaleyi bulan şut sayısının 5 olması, rakibin kaleyi bulan 3 şutunun gol olması gibi şeyler var daha bi çok şey var ama sen nasıl bunların hiçbirisiyle karşılaşmadan oyunu oynayabildin gerçekten çok merak ediyorum. Demek ki sen taktiğini falan paylaşsan forum patlayacak sıkıntımız bitecek. Paylaşır mısın ?

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Eğer iyi oynamıyor ama maç motoru yüzünden yapay zekaya pozisyon da vermiyorsanız oyun kornerleri devreye sokuyor. Ya da oyuncularınıza saçma bir hata yaptırıyor. Ama bir şekilde rakibi sahada eziyorsanız bunlar pek yaşanmıyor ya da sıklığı azalıyor. Artık böyle düşünmeye başladım. Yani rakibi yere seren bir oyun yoksa hoşgeldin kornerden yenen gol! 14.2 benim için budur.

10. Default

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Eğer iyi oynamıyor ama maç motoru yüzünden yapay zekaya pozisyon da vermiyorsanız oyun kornerleri devreye sokuyor. Ya da oyuncularınıza saçma bir hata yaptırıyor. Ama bir şekilde rakibi sahada eziyorsanız bunlar pek yaşanmıyor ya da sıklığı azalıyor. Artık böyle düşünmeye başladım. Yani rakibi yere seren bir oyun yoksa hoşgeldin kornerden yenen gol! 14.2 benim için budur.
    25 şut çekip rakibe 3 şut şansı verdiğim ve % 70 topla oynadığım bir maçı kaybetmiştim (ha gerçekte hiç olmuyor mu, elbette oluyor ama bu oyunda buna yakın örnekleri çok yaşadım. İşte bu gerçekçi değil )

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    @balde_mir_07 umarım sizin taktiğiniz için iyi bir yamadır. Hepimiz için hayırlı olsun. Bu kadar kısa sürede gelmesini bekliyordum açıkçası. Bakalım neler değişmiş.
    Maalesef maç motoruyla ilgili bir güncelleme değil. 3D'de ciddi durumda grafiksel sorun var. Bu sorun, maç içindeki hataları da beraberinde getiriyor. Oynattığınız bir çok Dünya Yıldızı, maç içinde enteresan şeyler yapabiliyor (kalecilerin çekilen şutu elinden kaçırması ve topa doğru hareket etmemesi, Top süren Messi olsa bile topu ayağından kaçırıp koşmaya devam etmesi, Savunma arkasına top atıldığı zaman stoperin geri koşmaya hareketlenirken dairesel bir dönüş yapması vs) Maalesef büyük çaplı bir revizyondan ve testten geçmesi gerekiyor ki tekrar yeni bir güncelleme ile önümüze sürülsün. Bu da rahatlıkla Şubat ayının sonunu bulur diye düşünüyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Maalesef maç motoruyla ilgili bir güncelleme değil. 3D'de ciddi durumda grafiksel sorun var. Bu sorun, maç içindeki hataları da beraberinde getiriyor. Oynattığınız bir çok Dünya Yıldızı, maç içinde enteresan şeyler yapabiliyor (kalecilerin çekilen şutu elinden kaçırması ve topa doğru hareket etmemesi, Top süren Messi olsa bile topu ayağından kaçırıp koşmaya devam etmesi, Savunma arkasına top atıldığı zaman stoperin geri koşmaya hareketlenirken dairesel bir dönüş yapması vs) Maalesef büyük çaplı bir revizyondan ve testten geçmesi gerekiyor ki tekrar yeni bir güncelleme ile önümüze sürülsün. Bu da rahatlıkla Şubat ayının sonunu bulur diye düşünüyorum.
    Umarım en kısa zamanda bu firmaya bir rakip çıkar. Yoksa aynı oyunu pişirip pişirip önümüze koyacaklar diyeceğim ama maalesef onu da diyemiyorum çünkü her sene daha kötüsünü yapıyorlar. Bu arada sizde nasıl sorunlar var diyen arkadaş için bir şey daha söylemem gerekiyor; kendi takımında 1,600 € maaşla oynayan 16 yaşında futbolcu benim takımımla sözleşme imzalamak için ağzını 250K'dan açıyorsa bu işte bir terslik var demektir. Zaten bonservisine 80K vermişim. Bilmiyorum hiç mi dikkatini çekmedi.

beyler ben birşey soracam. 2013'de ve 2014'de aynı sorunla muzdaribim. brezilya a milli takımının altındaki yaş katagorilerinde oyuncu olmuyor bende 2 yıldır. oluyor aslında ama küçük ülkeler gibi 3-5 tane ve 5 para etmez oyuncular. ben eskiden ordaki ve arjantindeki regenlerle ihya olurdum. arjantinde sıkıntı yok ama brezilya 2 yıldır o şekilde. ve açtığım bütün kariyerde böyle oluyor. ilginç olan eskiden hep korsan alırdım 2 yıldır orjinal alırım. aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    beyler ben birşey soracam. 2013'de ve 2014'de aynı sorunla muzdaribim. brezilya a milli takımının altındaki yaş katagorilerinde oyuncu olmuyor bende 2 yıldır. oluyor aslında ama küçük ülkeler gibi 3-5 tane ve 5 para etmez oyuncular. ben eskiden ordaki ve arjantindeki regenlerle ihya olurdum. arjantinde sıkıntı yok ama brezilya 2 yıldır o şekilde. ve açtığım bütün kariyerde böyle oluyor. ilginç olan eskiden hep korsan alırdım 2 yıldır orjinal alırım. aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı ?
    Sanırım veritabanı ile ilgili bir problem, Eğer veritabanın küçük veya orta ; Oyuna eklenen kişi sayısı da düşükse görmek mümkün olmuyor. Ben bir kariyer açtığım zaman ekstra lig açmadan direk özel ayarlarla oyunda 65-70 bin kişiyi aktif ederim (Örneğin sadece Türkiye Ligini oynarsanız 4-5 bin civarı kişi oyunda aktif oluyor) böylelikle oyuncu problemi yaşanmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sanırım veritabanı ile ilgili bir problem, Eğer veritabanın küçük veya orta ; Oyuna eklenen kişi sayısı da düşükse görmek mümkün olmuyor. Ben bir kariyer açtığım zaman ekstra lig açmadan direk özel ayarlarla oyunda 65-70 bin kişiyi aktif ederim (Örneğin sadece Türkiye Ligini oynarsanız 4-5 bin civarı kişi oyunda aktif oluyor) böylelikle oyuncu problemi yaşanmaz.
    yok abi ben de hep veritabanını büyük seçerim. ama nedense 2 yıldır böyle. brezilya ligi de dahil olmak üzere 10-12 civarı lig aktif ama oynanabilir değil sadece görüntüleniyor modunda. sebeb o mu diyeceğim ama eskiden yoktu böyle bir sorun. ayrıca arjantin de niye sorun yok ilginç.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by fernando1907 View Post
    yok abi ben de hep veritabanını büyük seçerim. ama nedense 2 yıldır böyle. brezilya ligi de dahil olmak üzere 10-12 civarı lig aktif ama oynanabilir değil sadece görüntüleniyor modunda. sebeb o mu diyeceğim ama eskiden yoktu böyle bir sorun. ayrıca arjantin de niye sorun yok ilginç.
    Görüntüleniyor modunda oyuncular yüklenmiyor, oynanabilir seçmen lazım. Ya da baldemir gibi özel ayarlardan "Brezilya en üst ligdeki tüm oyuncuları yükle" (İngilizce oynuyorum, Türkçe tam karşılığını bilmiyorum ama böyle birşey olması lazım) seçeneğini seçmen lazım.

Ayrıca seçilen lig sayısı arttıkça açık olmayan liglerden/ülkelerden daha az sayıda oyuncu yükleniyor gözlemlediğim kadarıyla. Yani diyelim ki 5 lig açtınız, açık olmayan X liginden/ülkesinden atıyorum 500 oyuncu yükleniyorsa 10 lig açtığınızda açık olmayan X liginden/ülkesinden 200 oyuncu yükleniyor (serbest oyuncular dahil)... tabi tamamen atmasyon rakamlar bunlar.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son yamadan sonra oyuncu satamamaya başladım sizde de var mı bu durum ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Son yamayla alakası yok bu serıde basından berı oyuncu satmak cok zor

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Türkiye Ligleri için yeni bir yabancı düzenlemesi yaptım... şu konudan ulaşabilirsiniz.. deneyen olursa geri dönüş yaparlarsa çok sevinirim...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=118488

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Son yamayla alakası yok bu serıde basından berı oyuncu satmak cok zor
    Ben bu yamada satmadım ama önceki yamalarda gayet rahat satıyordum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oyuncuların komutlara uymaması, bir maçta 8 topun direkten dönmesi , dünya yıldızı topcunun top sürmeyi unutması fakat zayıf rakibin ucuz forvetinin hat-trick yapması- defansı ipe dizmesi, kornerden auta top atma rekoru, tam taktik oturmuşken yenilgi serisine girilmesi, 3 oyuncu değiştirmişsen maçta mutlaka bir oyuncununda sakatlanması, hakemin, ezeli rakibinle maç yaparken son dakikaya kadar pozisyon vermediğin maçta 3 dk uzatma oynatması ama maçın 5 dk uzaması ve sana gol yedirmesi, eğer sen gerideysen zamanın hızla akıp gitmesi(Daha yüksek tempo, yüklen, çok akıcı, daha çok risk al komutları verilmiştir tabi),30 tane şut çekip , kaleyi bulan şut sayısının 5 olması, rakibin kaleyi bulan 3 şutunun gol olması gibi şeyler var daha bi çok şey var ama sen nasıl bunların hiçbirisiyle karşılaşmadan oyunu oynayabildin gerçekten çok merak ediyorum. Demek ki sen taktiğini falan paylaşsan forum patlayacak sıkıntımız bitecek. Paylaşır mısın ?
    Öncelikle ben mükemmel bir menajerim demedim farkındaysan

Buyur bu kariyerim bu kadar sorun yaşasam herhalde 7 sene devam etmezdim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117853

Dediğiniz sorunları yaşamıyorum demiyorum , bazen öyle şeyler oluyor ki yuh diyorsun ama senin saydığın sorunlara ben sezon da 1 kere denk geliyorum bilemedin 2.Üç olmadığı kesin yani.

Yeni guncellemede kornerden surekli gol atmaya basladim..

Öncelikle ben mükemmel bir menajerim demedim farkındaysan

Buyur bu kariyerim bu kadar sorun yaşasam herhalde 7 sene devam etmezdim.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=117853

Dediğiniz sorunları yaşamıyorum demiyorum , bazen öyle şeyler oluyor ki yuh diyorsun ama senin saydığın sorunlara ben sezon da 1 kere denk geliyorum bilemedin 2.Üç olmadığı kesin yani.
    Tamam hocam ben de diyorum ki sen paylaşımcı ol, taktiğini paylaş, bir de biz bakalım oynayalım Samsun ile oluyor mu olmuyor mu sıkıntı ? Bir kaç maçına baktım zaten. Sen yapay zeka gibi oynamışsın çoğu zaman 5 şut kaleyi bulmuş 3 ü gol , 4 şut kaleyi bulmuş 4 gol , rakibin çoğu maçta ya seninle aynı oranda kaleyi tutturmuş ya da senden daha fazla tutturmuş ama senin tuttuğun her zaman altın olmuş. Yani şu an yapay zekada benim başıma gelen olayı sen rakiplerine yapmışsın. Oran olarak %20 lik bir oranda da senin şutların kaleyi daha fazla bulmuş. Zaten bir süre sonra da şut pas istatistiklerini vermemeye başlamışsın o yüzden bakamadım. Aslında tam olarak senin uygulayabildiğini ben de uygulayabilsem zaten sorun kalmayacak. Yanlış anlama sakın ben de sana kötü menajersin vs. demek istemedim. Sadece şaşırdım bu oyunda bu kadar sıkıntı çekmemene.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tamam hocam ben de diyorum ki sen paylaşımcı ol, taktiğini paylaş, bir de biz bakalım oynayalım Samsun ile oluyor mu olmuyor mu sıkıntı ? Bir kaç maçına baktım zaten. Sen yapay zeka gibi oynamışsın çoğu zaman 5 şut kaleyi bulmuş 3 ü gol , 4 şut kaleyi bulmuş 4 gol , rakibin çoğu maçta ya seninle aynı oranda kaleyi tutturmuş ya da senden daha fazla tutturmuş ama senin tuttuğun her zaman altın olmuş. Yani şu an yapay zekada benim başıma gelen olayı sen rakiplerine yapmışsın. Oran olarak %20 lik bir oranda da senin şutların kaleyi daha fazla bulmuş. Zaten bir süre sonra da şut pas istatistiklerini vermemeye başlamışsın o yüzden bakamadım. Aslında tam olarak senin uygulayabildiğini ben de uygulayabilsem zaten sorun kalmayacak. Yanlış anlama sakın ben de sana kötü menajersin vs. demek istemedim. Sadece şaşırdım bu oyunda bu kadar sıkıntı çekmemene.
    Bir önceki seride çekiyordum.Hatta kalecimi forvete koyup forvetimi kaleye koyup 7-6 lık mı ne bir maçım vardı buraya da koymuştum zaten.Fakat bu güncellemelerde çekmiyorum sıkıntı.Hadi diyelim ki çektim dediğim gibi sezon 2-3 maç oluyor buda maximum rakam.Dikkat ederseniz oyunu da savunmuyorum savunmam da zaten hiç bir zaman kimsenin isteyeceği en iyi verimlilikde bi oyun olamayacağı aşikar istersen 10000 tane rakibi olsun ama ben sizlerin yaşadığı problemleri en aza indirgenmiş şekilde yaşıyorum bu da bendeki şans belkide.

Yapamıyorsanız ara verin arkadaşım. 1 sene çıkartmayın oyunu 2. sene adam gibi çıkartın eyvallah. Yap boz yap boz oyunun kimyası bozuldu.

Bir önceki seride çekiyordum.Hatta kalecimi forvete koyup forvetimi kaleye koyup 7-6 lık mı ne bir maçım vardı buraya da koymuştum zaten.Fakat bu güncellemelerde çekmiyorum sıkıntı.Hadi diyelim ki çektim dediğim gibi sezon 2-3 maç oluyor buda maximum rakam.Dikkat ederseniz oyunu da savunmuyorum savunmam da zaten hiç bir zaman kimsenin isteyeceği en iyi verimlilikde bi oyun olamayacağı aşikar istersen 10000 tane rakibi olsun ama ben sizlerin yaşadığı problemleri en aza indirgenmiş şekilde yaşıyorum bu da bendeki şans belkide.
    İnanırmısın seninle konuşmaya başladığımdan beridir bir Ajax kariyeri yapıyorum ve sanki senin de dediğin gibi bazı sorunları daha az yaşamaya başladım. Belki de her ligin, her takımın farklı olayları var oyun yapısı anlamında. Yoksa tabi ki her taktik , her takımda tutacak diye bir şey yok ama nazar değmesin şu anda 13 maç (Şamp. Ligi elemeleri ve lig süper kupası dahil) bir tek mağlubiyetim olmadığı gibi beraberlik sayımda 1. İlginç bir oyun gerçekten bu seriyi sadece Ajax ile oynayıp bırakıcam sanırım. Umarım yanlış anlamamışsındır söylediklerimi. Serzenişim sana değil aslında tamamen oyuna.

İnanırmısın seninle konuşmaya başladığımdan beridir bir Ajax kariyeri yapıyorum ve sanki senin de dediğin gibi bazı sorunları daha az yaşamaya başladım. Belki de her ligin, her takımın farklı olayları var oyun yapısı anlamında. Yoksa tabi ki her taktik , her takımda tutacak diye bir şey yok ama nazar değmesin şu anda 13 maç (Şamp. Ligi elemeleri ve lig süper kupası dahil) bir tek mağlubiyetim olmadığı gibi beraberlik sayımda 1. İlginç bir oyun gerçekten bu seriyi sadece Ajax ile oynayıp bırakıcam sanırım. Umarım yanlış anlamamışsındır söylediklerimi. Serzenişim sana değil aslında tamamen oyuna.
    Ben de bunu anlamıyorum. Tüm sorun kazanamaman mıydı? Kazanınca tüm saçmalıklar kayıp mı oldu? Yani sezonu namağlup tamamla ama 1 maçta 30 korner olsun, 5 top direkten dönsün senin için sorun yok mu?

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Ben de bunu anlamıyorum. Tüm sorun kazanamaman mıydı? Kazanınca tüm saçmalıklar kayıp mı oldu? Yani sezonu namağlup tamamla ama 1 maçta 30 korner olsun, 5 top direkten dönsün senin için sorun yok mu?
    Arkadaşım yukarıda yazdıklarımı bir oku istersen.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yok bir yanlış anlama söz konusu değil tabi..Doğal olarak serzenişler olacaktır ama dediğim gibi bunu bazı kişiler çok yaşıyor bazı kişiler az.Kaldı ki bu bana göre taktik ile alakalı da değil yani

Nesil
    2007
    Yer
    kütahya simav

Quote Originally Posted by arrogancee View Post

Haklısın arkadaşım. Bu serideki maç motoru gerçekten çok saçma. Saçma diyorum gerçekten çok mantıksız goller pozisyonlar oluşuyor.
    Şu an gs ile oynuyorum liderim ama hiç zevk almıyorum açıkcası. 2. senmdeyim madridden moratayı aldım. Defans oyuncularımın forvetlerden gol sayıları fazla. Korner harici nerdeyse golum yok. Olan gollerinde hepsi garip bir şekilde oluşuyor. ya kaleci elinden bırakıyr topu yada defans oyuncuları birbirlerine çarptırıyolar topu. Bi arkadaşın dediği gibi grafiksel bozuklukları soylemiyorum bile. Benim temamdanmı bilmiyorum topu gormuyorum çoğu zaman.

Neden maç motorlarını her sene sıfırdan yaparlar anlamış değilim. 13 un uzerine koysalar yada koymasınlar aynen aktarsalar onada razıyım.

Sayfa 59 / 94 İlkİlk ... 949575859606169 ... SonSon

Mesaj Yetkileri