Sonuçlar çok iyi
Sonuçlar çok iyi
Sahamızda ligin yeni ekibi Samsunspor'u ağırlıyoruz.
9. Hafta Fenerbahçe - Samsunspor
7. Hafta oynadığımız Rize maçının bir benzeri. Tek farkı Sow'un bu sefer dönüş sinyalleri vermesi. %70 topla oynama yüzdemiz, kaçan onlarca gol pozisyonumuz vardı. 3 puanı iyi bir futbolla aldık. Fenerbahçe bu maçtaki performansının üstüne koyarsa çok canlar yakarDefansif orta saha mevkiinde Topal'ın sakatlanmasıyla oyuna dahil olan genç futbolcu Ersen Dirlik'in başarılı pas dağıtma yüzdesi de dikkatleri çekti.
Geçen hafta oynadığımız olumlu futboldan cesaret alarak daha cüretkar bir futbol oynamak amacıyla hazırlandık. Kasımpaşa deplasmanında 3 puan peşindeyiz.
10. Hafta Kasımpaşa - Fenerbahçe
Salih'in harika işler yaptığı maç. İlk kez ikili mücadelelerde bu kadar iyiyiz ve kornerlerden iki gol buluyoruz. Yeni transfer Kongolo adeta yıldızlaştı ve attığı iki kafa golüyle maçın adamı seçilmesi kaçınılmazdı. Caner'in olumlu futbolu da bahsedilmeye değer. Maç sonu analizine göre 6 gollük pozisyon daha bulmuşuz. Sırf Sow'un kaçırdıkları maçın farka gitmesini sağlardı.
Önümüzde diğer maçlara nazaran daha zorlu bir fikstür var. Türkiye Kupası mücadelesi tam Beşiktaş ve Galatasaray maçlarının arasında hafta içi oynanacak. Seri galibiyetler aldığımız bir sürece girmek istiyorsak bu fikstürden sağ salim çıkmamız şart. 11. Hafta, benim için ezeli rakipten ziyade, ebedi dost Beşiktaş.
11. Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş
Sen ne yaptın Salih. Rakibin zaaflarından faydalandığımız bir maç oldu. Beşiktaş'ı bu kadar kuvvetsiz yakalamışken fark atmadan olmaz diye düşündüm. Ancak son dakikalara doğru disiplini elden bıraktık. Yaratmak istediğim kolej takımı ekolüne aykırı davranışlarda bulunan arkadaşlara cezaları verilecek elbette
Türkiye Kupası'nda sezonu erken açtık. Hedeflerim arasında bu kupa yok. Eğer ligde başa baş bir mücadele yaşanacaksa bu turnuvanın beni yavaşlatacağını düşünüyorum.
Türkiye Kupası 2. Ön Eleme Turu Fenerbahçe - Bayrampaşa
Pektemek, kendine verilen bütün şansları çok iyi değerlendirdi. Bu maç da onlardan biri oldu. Ama bence bahsedilmeye değer en önemli oyuncu Milos Krasic. Zira 4 golün de asistini o yaptı. Penaltıyı kaçırmasa tartışmasız maçın adamı seçilecekti. Şimdi zorlu deplasmana hazırlanıyoruz. Artık aklımızda, fikrimizde Seyrantepe var
İki dev karşı karşıya...
12. Hafta Galatasaray - Fenerbahçe
Tipik deplasman takımı görüntüsü çizdik. Topun hakimiyeti Galatasaray'daydı. 60 dakika kontra atak futbolu oynamaya çalıştık. Son yarım saat ise artan Galatasaray akınlarına dayanabilmek için deyim yerindeyse kaleye takım otobüsünü park ettik. Taraftarların göz zevkine göre bir oyun olmadığının farkındayım ama onlara zorlu deplasmanda 3 puan hediye etmek bizi çok mutlu etti. Krasic iki maçtır faydalı işler yapıyor. Sağ kanadın değişmez ismi olmaya çok yakın. Kaptan Raul ise verdiği imkansıza yakın ara pas ile 3 puanı getiren asiste imza attı. Bu maçtan sonra anladım ki bu takım şampiyonluğun en büyük favorisi. Çünkü iyi takım, iyi oynamadan da kazanmayı bilen takımdır