1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Bir Yol Hikayesi - Ve Son Durak Fenerbahçe SK (1. Sezon) 2017-2018

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul / Kadıköy

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Sonuçlar çok iyi , Salih'te ne yapmış öyle ya 9 gol
    Salih 12 maçta 9 golle gerçekten üst düzey bir performans sergiledi Liderlikteki en büyük pay sahibi oldu. Şimdiden Avrupalı kulüplerin transfer listelerine girmeye başladı. Bakalım bu sene takımda tutabilecek miyiz?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdemug View Post
    Salih 12 maçta 9 golle gerçekten üst düzey bir performans sergiledi Liderlikteki en büyük pay sahibi oldu. Şimdiden Avrupalı kulüplerin transfer listelerine girmeye başladı. Bakalım bu sene takımda tutabilecek miyiz?
    Çok iyi performans göstermiş hangi rolde oynatıyorsun ?

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul / Kadıköy

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Çok iyi performans göstermiş hangi rolde oynatıyorsun ?
    Eski FM'cilerden olduğumdan rol sistemine ayak uyduramadım. Henüz FM14 oynayamamamın sebebi bu, alışma evresindeyim. Bu kariyerde ise FM13'te klasik taktikle oynuyorum. Futbolcuların bütün ayarlarını manuel olarak yapmaya çalışıyorum.

OS (Merkez) oyuncuları için yaratıcılığı minimumda tuttum. Anlayış olarak hücum, pas türü olarak kısayı seçtim. Bunların yanı sıra tam saha pres, normal üstü top kapma, oyuncu ileri koşuşlarını sık olarak ayarladım. Top sürmesine, orta yapmasına ve uzaktan şut atmasına kısıtlamalar getirdim. Sık sık ara pas deniyor. Pozisyondaki serbestliği yok. Genelde 4-1-4-1 oynadığımdan OS (Merkez) mevkiinde bu şekilde forma buluyor.

4-3-2-1 oynadığım maçlarda da OOS (Merkez) bölgesinde aşağı yukarı aynı direktiflerle oynatıyorum. Sadece top kapması hafif, ara sıra topu sürmesine müsaade var.

Aynı taktikte (4-2-3-1) OS (Merkez) de oynattığım oluyor. Ancak ofansif değil, dengeli bir mentalitede. Tam saha pres yapmasına izin vermiyorum zira DOS (Merkez) bölgesinde oyuncu yok arkaya atılan toplar tehlike yaratabiliyor.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul / Kadıköy

Gaziantepspor maçı öncesi açıklanan Kasım Ayının En İyi Oyuncuları listesinde takımımızdan iki kişi yer aldı.

14. Hafta Gaziantepspor - Fenerbahçe

İlk yarı rakibi kendi alanımızda karşılamayı tercih ettik. Fark 3 olunca ofansif bir anlayışa döndük. Sow biraz daha şanslı olsa tarihi fark gelebilirdi. Sow'un asistinde, Salih'in bitirici vuruşu ve Caner'in şahsi yetenekleriyle takıma kazandırdığı iki enfes golle 3 puanı almasını bildik. Maçta sakatlanan ve tıbbi müdahalenin sonucu 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Gökhan Gönül bizi üzdü.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul / Kadıköy

Maç öncesi gelişmeleri; Sol Kanat oyuncumuz Sakıp Aytaç'ın sakatlığı ve o mevkiide oynayacak başka rotasyon oyuncumuz olmaması, Caner'in de başına bir iş gelmesi halinde Sol Kanat oyuncusundan yoksun oynayacağımız anlamına geliyor.

15. Hafta Fenerbahçe - Karabükspor

Krasic'in kullandığı kornerlere ön direkte vuran Kongolo ve yine Krasic'in sağ kanattan yaptığı ortaya dokunmakla yetinen Sow, 3 puanı 3 golle almamızı sağladı. Şimdi önümüzde hafta içi oynanacak olan Türkiye Kupası 4. Ön Eleme mücadelesi var. Boluspor'la Kadıköy'de karşılaşacağız.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul / Kadıköy

Türkiye Kupası'nda da yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz.

Türkiye Kupası 3. Ön Eleme Turu Çamlıdere Şekerspor - Fenerbahçe

Bambaşka bir 11'le sahaya çıktığımız, Pektemek'in 1 gol 2 asist ile yıldızlaştığı bir maç oldu. İlginç bir istatistik olarak söyleyelim; maçtaki bütün goller kafayla atıldı.

Mesaj Yetkileri