Sayfa 434 / 480 İlkİlk ... 334384424432433434435436444 ... SonSon
12,991 ile 13,020 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fernandes aslında tam olmasada melo tipi bi adamdı hatta hatırlıyorum ilk geldiğinde vücudunu kullanarak çok iyi top saklayıp top kapabiliyodu ama siz adamdaki tekniği görünce abartıp amc yaptınız sattıysanız bile en fazla 1-2 m € vermişlerdir sözleşmesi bitiyo sonuçta
    Bence Fernandes'in Melo ile uzaktan yakından alakası yok. Bir kere onun gibi hırslı değil "top kapma anlamında". Ki bu özellik o pozisyonda oynayan oyuncu için en gerekli özelliklerden biri.

----

Devre arasında hücum hattına da takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş yönetimi, Polanya'nın Gornik Zabrze takında forma giyen Burkina Fasolu hücum oyuncusu Prejuce Nakoulma'yı kadrosuna katmak istiyor.

NTVSPOR..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

nedir ne değildir bilmiyorum ama ismi tam hızlı koşan afrikalı kanat oyuncusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yine bir diatta vakasıyla karşı karşıya mıyız acep ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bu da kim yahu? Bafetimbi Gomis, Aaron Hunt ya da Ola Toivonen'den birini alın işte, maceraya girmeyin. İkisinin de sözleşmesi bitiyor sezon sonunda, devre arasında makul bir bonservisle anlaşılır ve gelmeyecek adam değiller. Ayrıca, defans için Lescott ismi tamam gibi. M.City'den onay çıkarsa imzalar atılır bence bu hafta.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu oyuncuyu da istiyormuş Beşiktaş;

http://www.yarisaha.com/oyuncu-raporu-musa-muhammed/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bu oyuncuyu da istiyormuş Beşiktaş;

http://www.yarisaha.com/oyuncu-raporu-musa-muhammed/
    Genç takıma Nijerya'dan bir oyuncunun alınacağını geçen hafta Önder Özen söylemişti, zannediyorum bu o. Sağ bek.

Mesajlari silemiyoruz galiba? Toivonen'in transferi ile ilgili bir kac sey yazdim fakat yanlis anlasilir diye editledim.
    Last edited by BGTN : 20.Ocak.2014 at 05:30 Reason: yanlis anlasilabilirm..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ola toivonen rennes'e gitti.

beşiktaş'ın uzun zamandır peşinden koşupta alamadığı neden nedir acaba merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hunt da sözleşme yeniliyormuş.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hunt'un eşi Türkmüş Haziran'da 3. yıllarını tamamlıyorlarmış sanırım yani gelecek sezon Türk olarak oynayabilirmiş ama tabi bunu hangi kulübümüz düşünürki. Beşiktaş'la anılıyordu ismi yalan oldu galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bugün en az 1 futbolcuyu KAP'a bildiririz diye bekliyordum; ama elimiz boş kaldı yine.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hunt mu

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...direktErgebnis

bi sakatlıkalra bakın beyler bu adamın Türkiyede bacağını eline verirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş, Botafago forması giyen Nicolas Lodeiro'nun kiralanması konusunda görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

[YOUTUBE="yyEq0thBQOE"]Nicolas Lodeiro[/YOUTUBE]

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yetenekli adamdi, 2 sene onceki fm'den hatirliom.

Borsaya genelde biten transferler bildiriliyor, hayirli olsun diyebiliriz

15. Default

Ajax'ta 2-3 Kez Maçını İzlerken Denk Gelmiştim Fena Oyuncu Değil Ama Bizim Aradığımız Adam Değil Kendisi

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Batalla'ya alsak daha iyiydi bence bilinmedik bir yere gelecek bir adamdan ne kadar hayır gelir ki ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Lodeiro ismi hiç basında geçmiyordu , sürpriz bir transfer oldu..

Demekki yönetimimiz artık akıllanmış , hedefteki oyuncuların ismini basına sızdırmıyorlar , umarım takımımıza katkı sağlar..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Bence başarılı bir transfer forvet arkası oynayacaktır büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lodeiro yetenekli bir oyuncuydu FM 2010'da falan wonderkidlerdendi yanlış hatırlamıyorsam. Faydalı olur inşallah takımımıza.

Nesil
    2012

FM'de benim Efsanelerimden ama gerçekte hiç izlemedim FM'de ki oyuncuların % 50 -55 oranında gerçeğine yakın oluyor Şekil A Shakhtar Donetsk 'in sezon başı FM'de PA'sı yüksek ama transfer maliyeti o kadar yüksek olmayan Bernard - Wellignhton Nem - Fereyra daha öncesinde Costa , Dentinho , ALan Patrick gibi transfelerini yapması gibi ayrıca

Ronaldinho'nun alınmasından çok daha iyi enazından tutarsa BJK kendi Ronaldinho'sunu çok daha ucuza ve genç olanını bulmuş olur ve Lig TV 'de Beşiktaş Futbol Komitesi Sorumlusu oyunucu arama ile ilgili gerçek bir AĞ kuruduklarını açıklamışlardı ve maliyetide neredeyse FREE umarım buda o şekilde geçrekleşmiştir valla FM'de sevdiğim bir oyuncunun Türkiye ligine gelmesi beni heyecanlandırdı KWeuke'de olduğu gibi Beşkitaş'a hayırlı olsun ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önder Özen'in isteği doğrultusunda gelmiş olacağını tahmin ediyorum. Umarım hayırlı olur bizim için. Zaten opsiyonu ile alırız büyük ihtimal.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Ajax'da sakatliklar yüzünden ve sonra Eriksen ve Siem de Jong iyi oynayinca pek ön plana çikamadi. Teknigi iyidir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrica, bence bu oyuncunun alinmasinin bir sebebi de "Fernandes'siz bir besiktas nasil olur" bunu gormek olabilir. Seneye hazirlik anlaminda.
    FM Gazetesi

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Batalla'ya alsak daha iyiydi bence bilinmedik bir yere gelecek bir adamdan ne kadar hayır gelir ki ?
    Batalla'yı satış opsiyonlu kiralamak istedi bizimkiler.
    Bursaspor ise direkt satmak istedi ve €4M istedi.
    Bu yüzden Lodeiro satış opsiyonlu kiralık olarak geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kavalcı, lodeiro'yu onder ozen ve bilicin izledigini soylemis. Bu arada satin alma opsiyonu biraz fazla bence. 7 milyon.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Kavalcı, lodeiro'yu onder ozen ve bilicin izledigini soylemis. Bu arada satin alma opsiyonu biraz fazla bence. 7 milyon.
    Bencede fazla olmus, Ajax 1.3 milyona almisti.
    Ayrica lodeiro suarez gibi hirsli

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Geçen sene 28 maça çıkmış ve 5 gol atmış.İzlemediğim için yorum yapamayacağım ama Fm'den gördüğümüz yetenekli bir oyuncu.Yaşı da daha geç eğer iyi performans gösterirse sezon sonu alınabilir.7 milyonluk bir performans gösterecek mi izleyip görmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gökhan Töre'yi belki indirime götürebilirler, bunu da iyi oynarsa aynı şekilde olabilir opsiyonunda.

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Bencede fazla olmus, Ajax 1.3 milyona almisti.
    Ayrica lodeiro suarez gibi hirsli
    3.5 milyon degilmiydi? Bu arada merhaba mede kaaskopje

Lodeiro'yu canli olarak defalarca izlemis birisiyim. Kendisi yetenekli bir oyuncu fakat Ajax'da sik sik sakatlaninca, De Jong ve Eriksen onune gecmislerdi.
    Suarez'i memnun tutmak icin yapilmis bir transfer diye konusuluyordu Hollanda'da. Ajax, yanlis hatirlamiyorsam kendisi icin 3,5 milyon euro odemisti.

Batalla ile karsilastirabiliriz, hatta daha teknigi desem abartmis olmam. Ajax'da her zaman iyidi, hirsli, teknigi iyi olan iyi pas atan bir oyuncudu.

Umarim Besiktasa faydali olur, tek korkum fizik olarak eksik kalmasi. 2010 senesinden bu yana o eksigini de kapatmistir diye dusunuyorum. 7 milyon eder mi derseniz, biraz supheliyim..

30. Default

Satın alma opsiyonu 7M euro olabilir, bu mutlaka 7'ye alınıcak demek değil. Fernandes keza 2m euro'ya geldi bu takıma.

Mesaj Yetkileri