Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 363 sonuç

Konu: Da Vinci | Floransa'yı Yaktı Şimdi Boşta (5. Sezon)

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

transferler güzel özellikle de valencia zieler otamendi üçlüsü iyi schalke ve d.kiev tehlikeli takımlar

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Lyon"a yığınla oyuncu göndermişiz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Gruptan en kötü 3.lük gelir başarılar
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Güncelleme gelmiş ben yazarken Transferlerde Otamendi dışındakilierin hepsini beğendim özelikle benim çok beğendim Alman Panteri Zieleri almışsın Otamandi'yi boyu itibari ile beğenmiyorum eğer yanı kule ise sorun yaşamazsın ama yanındakide 1,80 - 85 arası ise çok sıkıntın olur bilgine sunulur

Edit : ŞL Görüşüm geçen sene ile aynı zorlukta gelmiş rakipler , geçen sene Benfica sıkıntı idi bu yıl Schalke sıkıntı olacak bu kez Kiev'den 6 puan bekliyorum bol şans
    Hocam Şampiyonlar Ligi'nde dediğin gibi geçen sene çok iyi oynamadan şansımızla çıktık gruptan. Sonrasında şanssız kura gelmesine rağmen evimizde parçaladık Manchester City'yi.

Otamendi'ye gelince dediğin gibi hava toplarında etkisiz bir stoper. Yanında oynatmayı düşündüğüm Papadopoulos da çok uzun sayılmaz. Hatta aslına bakarsan genç Cassasola dışında uzun stoper yok takımda Savic'i sattıktan sonra hava toplarında iyi bir stoper bulamadık.

Manchester'dan ve Almanya'dan yenilgiyle dönmezsek gruptan çıkmak garanti olur bence

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    SL baya cekismeli gececek.. umarim ilk 2'ye gireriz
    Hedefimiz o yönde. Kiev tehlikeli takım.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    transferler güzel özellikle de valencia zieler otamendi üçlüsü iyi schalke ve d.kiev tehlikeli takımlar
    Cuadrado - Valencia inanılmaz bir çekişmeye girecek. Bu çekişmeden genç Ryder çıkıp formayı alırsa şaşırmam

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Lyon"a yığınla oyuncu göndermişiz
    Ilicic ve Vargas'a başka teklif yapan olmadı Salifu'yu da geçen sezon kiralamıştık, opsiyonlu kiralamışız meğer. Bilsem kiralamazdım, iyi topçu olacak gibiydi.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Transferleri gayet beğendim.Çok gerçekçi ilerliyor bence kariyer Sagna'lar Nani'ler falan

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Bu sene şampiyon olalım artık .

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bu sene şampiyonluk yakışır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serie A

Spoiler: 1. Hafta vs Verona 

Spoiler: 2. Hafta vs Napoli 

Spoiler: 3. Hafta vs Genoa 

Spoiler: 4. Hafta vs AC Milan 

Spoiler: 5. Hafta vs Reggina 

Spoiler: 6. Hafta vs Udinese 

Sezona güzel bir başlangıç yaptığımızı söyleyebilirim. Sampdoria deli dolu başlamasaydı lige muhtemelen lider bir olurduk. Napoli'yi ve Milan'ı elimizden kaçırmasaydık da aynısı geçerli olacaktı.

Birazdan süper genç forvetlerimiz Rebic ve Rescaldani'nin profilini paylaşacağım. İkisi de Gomez'den iyi başladı sezona.

8. Default

Lige iyi başlamışsın başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Transferleri gayet beğendim.Çok gerçekçi ilerliyor bence kariyer Sagna'lar Nani'ler falan
    Valencia hocam Nani'yi almazdım İşimize yarayacak oyuncuyu alıyorum hocam.

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Bu sene şampiyon olalım artık .
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Bu sene şampiyonluk yakışır.
    Olsak güzel olur ne diyeyim

Ante Rebic

Ezequiel Rescaldani

İki oyuncu da kendini geliştirmeye devam ediyor. Fiziksel özellikleri çok iyi, ikisi de bitiriciliklerini geliştirirse kolay kolay tutamazlar bizi

Nesil
    2012

Lige iyi başlasakda içeride dişli takımlara karşı üstünlük kuramamaşız bunları tesadüf olarak nitelendiryorum daha henüz ligin başı kondisyon takım alışması falan filan bir sürü etken var

Rescaldani ve Rebic'e gelince Teknik ve Fizik olarak çok iyiler hatta çok çok iyiler Zihinsel olarakda iyi olmalarına karşın yinede bu yıl Zihinsel antrenmanı bol tutarsan ortaya muhteşem birşey çıkar

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Rebic'i çok beğendim

Lige iyi baslamisiz, artik Juve'den o sampiyonluklari alma vakti geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

1. Maç

2. Maç

3. Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lige iyi başlasakda içeride dişli takımlara karşı üstünlük kuramamaşız bunları tesadüf olarak nitelendiryorum daha henüz ligin başı kondisyon takım alışması falan filan bir sürü etken var

Rescaldani ve Rebic'e gelince Teknik ve Fizik olarak çok iyiler hatta çok çok iyiler Zihinsel olarakda iyi olmalarına karşın yinede bu yıl Zihinsel antrenmanı bol tutarsan ortaya muhteşem birşey çıkar
    Zihinsel antrenman konusunda pek bilgim yok, ama ikisine de biraz Soğukkanlılık çalıştırmayı düşünüyorum. İkisi de olmayacak topları gol yapsalar da yüzde yüzlerde çok başarılı değiller.

Rebic'i çok beğendim
    Takımda baştan beri vardı, asıl yeri sol kanat olmasına rağmen forvet ışığı gördüm ve forvete alıştırmaya ve forvet antrenmanları uygulamaya özen gösterdim. Elimden geldiğince de oynattım, sanırım bu sezon bunların meyvelerini almaya başladık.

Lige iyi baslamisiz, artik Juve'den o sampiyonluklari alma vakti geldi
    Tamam Juve iyi güzel de Sampdoria deli dolu gidiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serie A

Spoiler: 7. Hafta vs Sassuolo 

Spoiler: 8. Hafta vs Bologna 

Spoiler: 9. Hafta vs Pescara 

Spoiler: 10. Hafta vs Parma 

Spoiler: 11. Hafta vs Juventus 

İyi gidişatı devam ettirdik, Pescara beraberliği olmasaydı liderdik. Gerçi Sampdoria'dan kimse bu kadarını beklemiyordu değil mi?

Nesil
    2012

ŞL kötü değil içeride oynayacağın Kiev maçı çok çok önemli onu yenersek 7 puan yapar Schalke'den de en kötü bir puan bizim için yeterli olur sanırım ,

Zihinsel antrenmana gelecek olursak Genel antrenman kısmından haftalık antrenmanları Taktik ve Top kontrol olarak belirlersen oyuncunun zamanla zihinseline etki edecektir
    kendim şu şekilde antrenman yaptırıyorum ve çok verim alıyorum bütün oyuncular bireysel gelişmesini istediğim şeyin antrenmanını veriyorum Genel Antrenman kısmından full kondiyon dozajı ise ortalama olarak ayarlıyorum haftalık antrenmanı ise örnek olarak Hücum çalıştıracaksam Yüksek diyorum her hafta yüksek derecede antrenman yapıyor takım ama genelde şunlar oluyor bende HÜCUM - TAKTİK - TAKIM UYUMU - TOP KONTROL bunların hepsi başlayan lig için antrenman programlarım Hazırlık antrenmanlarım daha ağır ayrıca bunlar hafta da 1 maç yapılırsa verim alınıyor hafta da 2 maç yapacaksan haftalık antrenmanı ortlama yapman daha iyi olacaktır nacizane önerilerim

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

City'yi geçen sezon elemiştin, bu sezonda umarım grubu 1.bitirirsin.Bence ilk sırada bitirmeye odaklan.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Lig iyi gidiyor namağlup

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ŞL kötü değil içeride oynayacağın Kiev maçı çok çok önemli onu yenersek 7 puan yapar Schalke'den de en kötü bir puan bizim için yeterli olur sanırım ,

Zihinsel antrenmana gelecek olursak Genel antrenman kısmından haftalık antrenmanları Taktik ve Top kontrol olarak belirlersen oyuncunun zamanla zihinseline etki edecektir
    kendim şu şekilde antrenman yaptırıyorum ve çok verim alıyorum bütün oyuncular bireysel gelişmesini istediğim şeyin antrenmanını veriyorum Genel Antrenman kısmından full kondiyon dozajı ise ortalama olarak ayarlıyorum haftalık antrenmanı ise örnek olarak Hücum çalıştıracaksam Yüksek diyorum her hafta yüksek derecede antrenman yapıyor takım ama genelde şunlar oluyor bende HÜCUM - TAKTİK - TAKIM UYUMU - TOP KONTROL bunların hepsi başlayan lig için antrenman programlarım Hazırlık antrenmanlarım daha ağır ayrıca bunlar hafta da 1 maç yapılırsa verim alınıyor hafta da 2 maç yapacaksan haftalık antrenmanı ortlama yapman daha iyi olacaktır nacizane önerilerim
    Hocam ilgin ve önerilerin için teşekkür ederim ama takım halinde savunma çalışma gibi bir zorunluluğum var. Savunma sertliğini oluşturamazsak rakipler ezip geçiverir

Quote Originally Posted by Banega View Post
    City'yi geçen sezon elemiştin, bu sezonda umarım grubu 1.bitirirsin.Bence ilk sırada bitirmeye odaklan.
    Önce ligi paylaşalım sonra Şampiyonlar Ligi'ndeki sürprizi aktaracağım size

Lig iyi gidiyor namağlup
    İlk yenilgilerimizi aldık maalesef

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Serie A

Spoiler: 12. Hafta vs Sampdoria 

Spoiler: 13. Hafta vs Inter Milan 

Spoiler: 14. Hafta vs Ternana 

Spoiler: 15. Hafta vs Palermo 

Spoiler: 16. Hafta vs Cagliari 

Son iki maça kadar muhteşem oynuyorduk ve liderdik. Üst üste Juventus, Sampdoria ve Inter gibi dişli ekipleri yendik. Sonrasında Şampiyonlar Ligi fikstürünün etkisi olabileceği bir düşüşe geçtik. Juventus'un halen ardımızda olması güzel

Sampdoria'nın fişini yıldız oyuncularından birini alarak çekmeyi düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

4. Maç

5. Maç

6. Maç

Avrupa'nın dört bir köşesine futbol dersi verdik. Manchester City'yi kendi sahasına gömdük, Schalke'nin fişini 5 dakikada attığımız 3 golle çektik.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Ligi şimdilik idare edebiliriz ama Avrupa'da başarı gelecek sanırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Ligi şimdilik idare edebiliriz ama Avrupa'da başarı gelecek sanırım.
    Ligde şampiyon Sampdoria olursa çok üzülürüm Şampiyonlar Ligi'nde Yarı Final'i görebilirsek çok güzel olur

Bayern Münich - Real Madrid ve Porto - Barcelona eşleşmeleri çok hoşuma gitti.

Hulk'u Zenit'ten alıp tur şansımızı yükseltirdim ama Hulk'a oyun formatımız uymuyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Prattoyu da kap getir

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Eşleşmede avantajlı olan taraf sensin.Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar bomba Zenit'i de rahat geçersin

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

City maçında bir şike var bence !

Harbi ya, Sampdoria nerden geldi Zenit'i geceriz buyuk ihtimalle, City maci harika olmus

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

City maçında mükemmel bir sonuç almışsın. Zenit'i de rahat geçeceğini düşünüyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Prattoyu da kap getir
    Takımda forvetten bol bir şey yok şu an Sampdoria'dan onu değil de Gabbiadini'yi alacaktım, çok para istediler.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Eşleşmede avantajlı olan taraf sensin.Başarılar
    Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Maçlar bomba Zenit'i de rahat geçersin
    Takım düşüşe geçti, bakalım ilk maça kadar toparlanırsak işimiz çok zor olmaz

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    City maçında bir şike var bence !
    Pellegrini'yle yakın dostuz aramızda paranın lafı olmaz

Harbi ya, Sampdoria nerden geldi Zenit'i geceriz buyuk ihtimalle, City maci harika olmus
    Bize karşı iyi oynasalar bir şey demeyeceğim. Geçen bi 7 mi ne attılar takımın birine

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    City maçında mükemmel bir sonuç almışsın. Zenit'i de rahat geçeceğini düşünüyorum.
    City maçında şansımız da yaver gitti ve güzel bir sonuç aldık. Maç sonunda Pellegrini'yle bir çay sigara yaptık güzel oldu

Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri