Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 214 sonuç

Konu: Yeşil Roman | Büyük Sezon Finali ( FİNAL YAYINLANDI !! )

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Her ne kadar espri olarak bunu kullanmış olsan da diğer arkadaşlar alınabilir. Bu hikayeyi diğer hikayelerden ayrı tutmak gerek. Onlar tamamen oyuna endeksli, bu ise oyun + hayal ürünü. Diğer kariyerlerin her biri birbirinden değerli. Çünkü hepsinin altında, paylaşan arkadaşların medeni cesareti yatıyor. Burada kariyer hikayelerini paylaşarak forumumuza renk katan tüm üyelere de teşekkür etmiş olayım.

İlerleyen saatlerde Part II fragmanı yayında olacak.
    Arkadaşlar sakın yanlış anlaşılmasın ben cesaret edemediğim için kariyer açmıyorum zaten diğer arkadaşlara saygım var tabii ki her kariyer için onca emek ve zaman harcanıyor.Bu forumdaki en kötü kariyer bile değerli benim için çünkü o kariyeri yapan kişideki cesaret yok bende O yüzden yanlış anlamayın.Fakat bu kariyer farklı bir boyutta

2. Fragman da çok kaliteli olmuş eline sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler, bu gece müsait olursam Part II'yi yayınlarım. Serüvenin dozajını yeni karakterler ve yeni olaylar ile tavana vurdursak mı? : ) Yoksa hafiften mi gitsek? Şimdilik karar veremedim. Yoruma açık. Gece yazmaya başlayınca olursa bu konu hakkında yorum yazı içinde değerlendiririm.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bence tavana vurduralım

4. Default

başarılar müthiş efsane bir kariyere adım atmışsın gerçekten tavana vurduralım bencede videolar çok güzel bu arada eline emeğine sağlık

Tavana vurduralım dibine vuralım her şeyi yapalım abi

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Aynen devam hikayeye

Bergkamp, Wright gibi Arsenal Efsaneleri de hikayeye dahil olsa ne güzel olurdu ) Tabi ki fikir benimkisi

8. Default

Böyle kariyerlerin hastasıyım. Başarılar.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Arttır İbo, arttır. Kariyerine beni de dahil etmezsen -yeni karakter olarak- darılırım. Zaten İtalya'dan falan bahsedip duruyorsun, yabancısı sayılmam. Karalayıver bir şeyler bakalım...

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yorumlar için teşekkürler. Yaptığınız ve yapacağınız her yorumu senaryo içinde değerlendirmeye alacağımı belirteyim. Part II saatler içinde yayında olacak.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Luciano Ferro ile kulüp binasına gittikten sonra bir kaç alt yapı koordinatörleriyle görüşmeleri oldu. Luciano çok kıvrak zekaya sahip bir adamdı. Hızlı ve kurnaz diliyle hemen hemen tüm ufak tefek problemleri hallettikten sonra lisans konusundaki tüm sorunları halletti. Sinyor Selim'in adıma düzenlemiş olduğu sahte kimlikteki İngiliz pasaportu Arsenal'de oynamam için gerekli çalışma izni şartını yok sayıyordu.

Artık Arsenal'in bir oyuncusuydum. Kulüp yetkilisi bir kaç isim ve menajerimle beraber stadyumu ve tesisleri gezdik. Büyülenmemek elde değildi. Stadı gezdikten sonra Luciano ve yanındakiler yanımdan ayrıldı. Çocuksu bir heyecanla tekrar merdivenleri çıkarak tribünlere doğru yöneldim ve bir köşeden Emirates Stadı'nın büyüleyici havasını tekrar soldum. Kendimi sahada hissediyordum. Onbinlerce taraftarın önünde adımın haykırıldığını... Muhteşem bir duyguydu. Tüylerim diken diken olmuştu. Talihsiz kaderimin ortasında bir gül. Ya solacaktı ya güneşin ışığıyla alevlenecek tüm Dünya'yı saracaktı. Bu benim yolumdu.

Aradan bir kaç hafta geçmişti. Arsenal altyapısında yeni hocalarım ve oyuncular ile tanışmış antrenman programı dahilinde çalışarak takıma adapte oluyordum. Her ne kadar futbolu zihinsel açıdan iyi okusam da fiziksel ve teknik olarak gelişmem gerekiyordu. Bireysel olarak fizik kondisyon çalışmaya ve 1 sezon boyunca kendimi fiziksel olarak geliştirmeye karar verdim. İlk iş olarak Çeviklik antrenmanlarına yöneldim.

Kulüpte genç oyuncular el üstünde tutuluyordu. Mentor programları yapılarak genç oyuncular, tecrübeli oyuncular tarafından eğitiliyordu. Çekilen kura sonrasında benim özel eğitimcim Alman golcü Lukas Podolski olmuştu. Lukas'tan eğitim almak benim için iyi olabilirdi. Podolski'yi daha önce takip etme şansı bulmuştum. Polonyanin güneybati bölgesi Schlesienda dogmustu. Bu bölge Almanya'nın politik ve kültürel etkisi altındaydı buna rağmen hic bir Alman milli maçında Alman milli marşını okumazdı. Suratını somurtup, dudaklarını büzüstürürdü. Yine bu bölgeden hemşehrisi ve milli takımdan kankası Miroslav Klose ise yüksek sesle Alman milli marşını okuyarak bir tezat oluştururdu. Biraz asi biriydi Lukas. Tüm genç oyunculara, Mentorları tarafından mesajlar atılır. Onları motive edecek resimler ve sözler paylaşılırdı. Sanırım Lukas'ın telefonuma attığı mesaj -beni her ne kadar motive etmese de- onun bu konuda istekli olduğunu gösteriyordu.

Hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor, İngiltere'ye adapte oluyordum. Altyapı maçlarında kendimi gösteriyor attığım gollerle ve performansımla her geçen gün daha da iyi oluyordum. Sık sık Sinyor Selim'le telefonda görüşür, yaşananlardan konuşurduk. Bir gece ona umutsuzluğumdan bahsettim "Ya yükselemezsem ya altyapıdan uzaklaştırılır hayallerimden kovulursam?" diye umutsuzca söylenirken bir yandan da Sinyor'a belki Luciano ile konuşursa benim yükselmem de yardımcı olabileceğinin mesajlarını vermeye çalışıyordum. Sabırsız ve umutsuzdum. Sinyor her zaman ki gibi yine tünelin sonunda ışığa doğru söylendi.

"Bak evlat bunu iyi dinle. Günlerden bir gün Ulu bir kavak ağacının yanında bir kabak filizi boy göstermiş. Bahar ilerledikçe bitki kavak ağacına sarılarak yükselmeye başlamış. Yağmurların ve güneşin etkisiyle müthiş bir hızla büyümüş ve neredeyse kavak ağacı ile aynı boya gelmiş. Bir gün dayanamayıp sormuş kavağa:
    -Sen kaç ayda bu hale geldin ağaç?
    -On yılda, demiş kavak.
    -On yılda mı? Diye gülmüş ve çiçeklerini sallamış kabak.
    -Ben neredeyse iki ayda seninle aynı boya geldim bak!
    -Doğru, demiş kavak.
    Günler günleri kovalamış ve sonbaharın ilk rüzgârları başladığında kabak üşümeye sonra yapraklarını düşürmeye, soğuklar arttıkça da aşağıya doğru inmeye başlamış. Sormuş endişeyle kavağa:
    -Neler oluyor bana ağaç?
    -Ölüyorsun, demiş kavak.
    -N'çin?
    -Benim on yılda geldiğim yere, iki ayda gelmeye çalıştığın için!

İşte evlat Çalışmadan emek harcamadan gelinen nokta başarı sayılmaz. Kolay kazanılan, kolay kaybedilir. Her işte alın teri ve emek şarttır. Bu yüzden umutsuzluğa kapılma ve başka yol arama. Sürekli çalış" Anlattıklarından sonra utancımdan Sinyor'a pek bir şey diyememiştim.

Futbol hayatımda bunlar olurken dışarıda ise genelde rutin şeyler dönerdi. Tesislerin yakınında bir evde kalırdım. Ev arkadaşım takım arkadaşımdan Ryo Miyaichi'ydi. Bu becerikli Japon arkadaşımı Rezerv maçından sonra benimle aynı eve gönderdiler.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=RFqfAv8ZxUY"]Japon İşi[/YOUTUBE]

Sanırım bana ne gözle baktıklarının bir kanıtı da bu küçük Japon arkadaşımdı. Ama yine de iyi çocuktu. Arada mangal yaptığımda kebapları yerken "Şok guselll şoook" demesi ve kullandığı aksan her ne kadar kulaklarımı tırmalıyor olsa da yine de bu Japona kanım ısınmıştı. Hafta içi antrenmandan sonra eve geçmeden bir İngiliz bankasından Miyaichi'nin bir kaç ödemesi ve havalesi için bankaya doğru gittik. Banka hınca hınc dolu. Bir an kendimi Türkiye'de hissetmeme sebep oldu. Elektronik bir sıra numarası alarak bekledik. bizim eleman da sabırsız bir tip. yerinde duramıyor beklerken. derken sıra yavaş yavaş eridi. Bir şekilde sıra bize gelmek üzereyken gişe memurunun işlem yaptığı insanlardan damga pulu istediğini farkettik. Bilmiyorum neye lazımdı ama bizde damga pulu falan yok. o kadar bekledik, sırayı kaybetmeyelim bir dandik pul yüzünden diye bizim Japon bana ''sırada bekle, ben koşa koşa yakın bir yerden damga pulu alır gelirim'' dedi. tamam dedim, bu arada önümüzde 1 kişi var, sonra sıra bizim.

Miyainchi sıradan yıldırım gibi çıktı. Hemen sonra şubede deprem oluyor gibi bir sarsıntı ve korkunç bir gürültü koptu. Herkes gibi refleks olarak ben de bomba falan patladı diye düşünüp başımı ellerim arasına alıp hafif çömeldim ve korku içinde etrafı kolaçan etmeye başladım. bir baktım, şubenin giriş kapısı önünde bizim eleman sırtüstü boylu boyunca yatıyor. Neyse hemen yanına gittim, hafif bir burun kanaması eşliğinde ahlamar, inlemeler falan. Meğerse bizim bankanın temizlik personeli ne kadar temizse artık camları öyle bir silmiş ki bizim boş kale müdavimi Ryo, kendini kapıdan dışarıya atayım derken cama yapıştırmış.

Kasım ayında sonbahar yaprakları hızlı bir şekilde dökülürken İngiltere'de soğuk her geçen gün kendini hissettiriyordu. Genç Ligleri devam ediyor ancak kulüpte futbol adına karamsar bir tablo hakimdi. A takımımız Şampiyonlar Ligi elemesinde Portekiz'den Pacos Ferreira'ya elenmiş uzun süre sonra Şampiyonlar Ligine katılamamıştı. Ligde ise sezonun 3'te 1'i geride kalırken liderin 10 puan gerisine düşmesi medyada eleştirilerin dozajlarını arttırıyordu. Altyapı takımımız yeni yüz gençlerle kurulduğunda birbirimize pek alışık değildik. Üstün bir performans göstermesek de bu karanlık tablonun içinde az da olsa verdiğim ışık beni mutlu ediyordu.

Son lig maçından saatler sonra evde dinlenirken bir anda beni heyecanlandıran bir telefon görüşmesi ile karşı karşıyaydım. Arayan kulübün efsane menajeri ve hala görevine devam eden Arsene Wenger'di. Beni performansımdan dolayı tebrik edip kendisiyle acilen görüşmem gerektiğini söyledi. Bunu büyük bir memnuniyetle kabul ettiğimi söyleyip telefonu kapatarak büyük bir hız ve heyecanla evden fırladım.

Kafamda deli sorular ve mutluluklar. Artık beklenilen yükselmenin gerçekleştiğini, fark edildiğimi, A takıma gideceğimi düşünüyor; O devasa stadta onbinlerce kişinin önünde kendimi hayal ediyordum. Tarifi imkansız bir duyguydu. İçim kıpır kıpır bir şekilde Arsene Wenger'in ofisine doğru hızlı bir şekilde gidiyordum.

Söyleyeceğim her şeyi kafamda planlıyor, olası bir pot kırmanın bedelinin ağır olacağını, ona karşı ilk görüşmede yansıtacağım havanın ilişkimiz açısından önem taşıdığını aklıma mıh gibi kazıyordum.

Nihayet ofise gelmiş, hızlı adımlarla heyecanlı bir şekilde merdivenleri çıkıyordum. Kalbim duracak gibiydi.

...

...

...

Odanın kapısını çaldım içeriden "Buyrun" sesi ile beraber yüzümdeki aptalsı bir gülümseme ile Wenger'in karşısındaydım. Emin adımlarla yanına yaklaşıp tokalaşakken arkamdan bir ses ruhumu irkitti.

"-Merhaba !"

O an ölüm sessizliği oluştu. Yüzüm gerildi ve sadece kalp ritmimin tavan yaptığı andaki soluğumun sesini kulaklarımda hissederek arkama, bana doğru seslenen kişiye kafamı yavaşça çevirdim ve bana tekrar seslendi...

PART II SONU ; Devam Edecek...
    ...

Ya tam da en heyecanlı yerinde O değilde Miyaichi'li bölümde heyecanlandım baya. Japonya'da okuyorum üniversiteyi ben. Okulum Miyaichi'nin doğup büyüdüğü eyalette. Okulun futbol takımında oynuyorum bir de. Takım arkadaşlarımın çoğu Miyaichi'ye karşı oynamış. Tabi he kaybetmişler bunun takımına ondan sürekli çamur atıyorlar "Çok hızlı ama teknik yok" muhabbeti dönüyor sürekli Birde bunun gittiği lise bir üniversiteye bağlı (Chukyo Üniversitesi). Adamlar bizim takımla aynı ligde. Her sene istisnasız ligi kazanıyorlar ondan sonra All-Japan Turnuvasına gidip sürekli final oynuyorlar. Okul sporcu fabrikası gibi. Farklı dallarda olimpiyat'lara da sporcu yolluyorlar. Neyse geyiği bırakayım Yine güzel gitti çok merak ediyorum devamını

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@alonso88

Tesadüfün böylesi diyelim (: Yalnız Miyaichi gerçekten de hızlı ama tekniği yok•
    ...

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Wenger ne diyecek acaba

Abi TV programı gibi olmuş en heyecanlı yerinde reklamlardan sonra gibi 3.bölümü merakla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkürler.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yalnız bu dizi gibi birşey oldu. 5 dakikadır oturdum gelenin kim olduğunu düşünüyorum. Sesi duyunca gerildiğine göre tanıdığın bir isim olabilir diye düşünüyorum. Belki de tanımıyorsun sesinden etkilendin. Haydi bizi yormadan devam.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geleni ben de merak ettim şimdi dönüp bakacak kim olduğuna (:
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Geleni ben de merak ettim şimdi dönüp bakacak kim olduğuna (:
    Hadi dön de bak artık.
    TariboWest

FM oynayasım kabardı birden videoyu izleyince. Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Muhteşem bir kariyer.Sürükleyici ve komik bir hikaye Selim dayının öğütleri... yok yok hikayede
    Yeni bölümü merakla bekliyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Öyle bir yerde kesmişssin ki abi sinir oldum

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Çok iyi ya yaptığım işi bırakıp bunu okudum görünce acayip iyi

Tam '' To be continued '' yazısı çıkmadan önceki sahnede sona ermiş bu bölüm. Merakla bekliyoruz sesin sahibini.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Miyaichi'de gerçek hayatta tekniğini biraz geliştirirse inanılmaz bir futbolcu olacak bence.Muazzam bir hızı var.Mükemmel gidiyor hikaye, ellerine sağlık.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Kim seslendi ki ya ünlü birimi acaba

Yorum atıp kariyerin için de olabilmek için üye oldum sırf muhteşem gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by UfukTugayMurali View Post
    Yorum atıp kariyerin için de olabilmek için üye oldum sırf muhteşem gidiyor
    Merhaba aramıza hoş geldin Teşekkürler.

Diğer tüm arkadaşlara da teşekkür ederim. Yarın -aslında bu gece olacaktı da bir aksaklık oldu- Part III'ün fragmanı yayında olacak.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Üstat muhteşem olmuş. Keyifli bir oyuncu kariyeri oluyor İtalyan mafya tipli bi resim olmuş bu ama

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Part III Fragman

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=ypXGgYkIgzc"]Karanlığa Doğru[/YOUTUBE]
    ...

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri