Anket Sonuçlarını Görüntüle: Recreativo de Huelva, La Liga ve Avrupa Liginde neler Yapabilir?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Lig de şampiyon olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2.olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de şampiyon olur, Al'de Yarı Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2. olur, AL'de Yarı Final Oynar.

4 33.33%
  • Nirvanaya ulaşıp, hem ligde hem de Avrupa'da zafere ulaşır.

2 16.67%
Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 448 sonuç

Konu: İspanya'yı Feth Ettik, Şimdi Sıra Şampiyonlar Ligin'de / Recreativo de Huelva

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

29-30-31 Haftalar

Spoiler: İstatistikler 

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>

32-33-34 Haftalar

Avrupa yarışı bitime 4 hafta kala büyük bir çekişme ile devam ediyor , Sevilla ve Athletic maçlarında kaybettiğimiz puanlar ile avatajımızı yitirsekte kalan maçlarda elimizden geleni yapacağız .

Rakiplerimizin ve Bizim Fikstürlerimiz

Kalan Maçlarımız

Athletic Club'ın Kalan Maçları

Sevilla'nın Kalan Maçları

Valencia'nın Kalan Maçları

Cordoba'nın Kalan Maçları

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

4. clye mi al ye mi gidiyor Cl diye biliyorum ama

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    4. CL'ye gidiyor doğru biliyorsun CL'ye de kalabiliriz her ihtimal var , Cordoba kalamaz diye koydum ben onunda fikstürünü .

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hemen herkes birbirini takip eden fikstürle oynuyor. Kolay fikstürü olan yok sadece form tutup morali yüksek tutanlar avantajlı olur

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

4. sıradaki takım şl ön eleme oynaması lazım.

Cordoba'ya kaptırmayalım orayı cidden yazık olur. Ya sen git ya da Valencia.
    TariboWest

Bence AL'a katılırız ama cordoba'yı da küçümsememek lazım kolay lokma olmadıklarını göstermişler

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hemen herkes birbirini takip eden fikstürle oynuyor. Kolay fikstürü olan yok sadece form tutup morali yüksek tutanlar avantajlı olur
    Aynen katılıyorum son maçla birlikte takımda keyifler yerinde şuan , tek sıkıntım 3 maçın deplasmanda olması kaderimizi Valencia maçı belirleyecek gibi .

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    4. sıradaki takım şl ön eleme oynaması lazım.

Cordoba'ya kaptırmayalım orayı cidden yazık olur. Ya sen git ya da Valencia.
    4. Ön eleme oynuyor dediğin gibi , valla AL'ye katılsak bize yeter de Cordoba katılırsa ŞL'ye valla üzülürüm , Valencia yada başka kim olursa o katılsın yeter ki onlar olmasın

Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    Bence AL'a katılırız ama cordoba'yı da küçümsememek lazım kolay lokma olmadıklarını göstermişler
    İnşallah katılırız kıl payı kaçırmak üzücü olur , Cordaba'yı küçümsemiyorum da bu sene her maç dağıttık onları nasıl buraya kadar geldiler anlamıyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

aslında herkes valencia ile oynayacak burada valencia kendi ipini kendi çekecek (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

aslında herkes valencia ile oynayacak burada valencia kendi ipini kendi çekecek (:
    Valencia kendini bitirdi gibi 2 maçta

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

35-36 Haftalar

Joselu 2 maçta da son dakikalarda takıma hayat verdi .

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

37-38 Haftalar

Veeeeeeeeeeeeee , Huelva Avrupa Liginde !!

Huelva tarih yazdı , kulübün makus talihini yeni menajeri değiştirdi . Onlar artık kaybeden bir kulüp değil !!!!

********** Puan Durumu **********

********** La Liga Oyuncu Verileri *************

********** Huelva Takım Verileri **********

La Liga da sezonun takımına bir oyuncumuzu sokma başarısını gösterdik , tabi ki oda Joselu !!

Joselu' ya hak ettiği bir ödül daha geliyor .

Ligi bitirdiğimiz yer takımımız için yeni bir rekor demek !

Gelişen tesislerin yanında , Yeni bir stadyum da geliyor bir kaç sezon sonraya .

Dipnot : Vay be sezon başı küme düşeriz yandık bu sezon falan derken, inanılmaz bir performansla Avrupa Ligine gidiyoruz muhteşem bir sezon geçirdik gerçekten ..

Gerçekten güzel olmuş Avrupa. Finans anlamında da önemli bir getirisi olacaktır. Ponferradina ikinci yarı baya düşüş yaşamış gibi. Gelecek sezonda her kulvarda başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Helal olsun üstat. Gerçekten büyük bir başarı sağlamışsın Avrupa Ligine giderek. Bakalım gelecek sezon bizi neler bekliyor.

Nesil
    2012

Çok büyük başarı fakat en çok dikkatimi Asist krallığı çekti Joselu'ya o kadar golün asistini kim yaptı transferleri merak ediyorum en kısa sürede güncelle

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Harika bir sezon geçirmişsin tebrik ederim Joselu yu ispanya milli takımına çağırdılar mı çağırmadılarsa artık çağırsınlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    Gerçekten güzel olmuş Avrupa. Finans anlamında da önemli bir getirisi olacaktır. Ponferradina ikinci yarı baya düşüş yaşamış gibi. Gelecek sezonda her kulvarda başarılar.
    Avrupa iyi oldu ya hem biraz finans anlamında hemde itibarımıza katkısı olur , en azından ilk Avrupa tecrübemizi çok beklemeden yaşamış oluruz , Ponfe zaten iyi bir takım değildi dayanamadılar yarışa , gelecek sezon Avrupa'da gelecek yarışacak bir çok yer var iyi bir kadro kurup iyi şeyler başarmaya çalışacağız

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Helal olsun üstat. Gerçekten büyük bir başarı sağlamışsın Avrupa Ligine giderek. Bakalım gelecek sezon bizi neler bekliyor.
    Teşekkürler hocam , hiç beklemiyordum sezon başında gerçekten 10 numara performans göstererek kaldık AL'ye , gelecek sezonu bende çok merak ediyorum

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Çok büyük başarı fakat en çok dikkatimi Asist krallığı çekti Joselu'ya o kadar golün asistini kim yaptı transferleri merak ediyorum en kısa sürede güncelle
    Takım oyunu oynadık daha çok , her oyuncum hücumda 8-9-10 civarında asist yapmış o.sahalar da o civara yakın ,
    Bu arada şimdi analizlerine baktım Joselu'nun penaltıdan golü de yok hatta ligde sarı kartı bile yok adamın
    Transfere gelince eksik bölge çok biraz araştırayım geceye hallederim herhalde

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Harika bir sezon geçirmişsin tebrik ederim Joselu yu ispanya milli takımına çağırdılar mı çağırmadılarsa artık çağırsınlar
    Teşekkürler , henüz bir teklif yok ama seneye çağıracaklarını düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Mükemmel bir sezon geçirmişsiz, tebrikler.Avrupa liginde ve seneye İspanya Liginde hedef nedir?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Mükemmel bir sezon geçirmişsiz, tebrikler.Avrupa liginde ve seneye İspanya Liginde hedef nedir?
    İspanya Ligin de bu sene hedefimiz kümede kalmaktı bu aldığımız 6.lık ile hedefi büyütmüş olduk , bana kalırsa yine bir AL' bileti benim için yeterli olur tabi ama bu sene en büyük hedefim ŞL bileti .
    Avrupa Liginde ise kura şansına bağlı birazda ama gruptan bile çıksak iyi bir tecrübe olur .

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Bu sene de - birazda yapacağın transferlere bağlı olarak - AL'ne kalmayı gözüne kestir. ŞL ise baktın iyi gidiyorsun ikincil hedef olsun derim

2.sezonda AL biletini kapmak super olmus.Gruplara kalirsak harika olur. Ligde de ilk 4 belki zor olur ama en azindan bir AL bileti aliriz gibi

Nesil
    2006
    Yer
    06

Vay tebrik ederim hocam Joselu için 34 gol inanılmaz olay , bu arada ligdeki gol krallığı ne durumda Messi ve Ronaldo ne yapmış

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Bu sene de - birazda yapacağın transferlere bağlı olarak - AL'ne kalmayı gözüne kestir. ŞL ise baktın iyi gidiyorsun ikincil hedef olsun derim
    Ben de hedefi AL' bileti olarak koydum , dediğin gibi ŞL' ikincil hedef

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    2.sezonda AL biletini kapmak super olmus.Gruplara kalirsak harika olur. Ligde de ilk 4 belki zor olur ama en azindan bir AL bileti aliriz gibi
    AL şahane oldu ya değişik bir tecrübe edinelim , ligde zaten hedefim AL'

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Vay tebrik ederim hocam Joselu için 34 gol inanılmaz olay , bu arada ligdeki gol krallığı ne durumda Messi ve Ronaldo ne yapmış
    Teşekkürler hocam , Joselu kendini aştı valla gol krallığını paylaşmıştım yukarıda Ronaldo 37 gol ile gol kralı oldu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

al'de pek para gelmese de itibar bakımından güzel olacaktırç hayırlı olsun (:

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

al'de pek para gelmese de itibar bakımından güzel olacaktırç hayırlı olsun (:
    Eyvallah hacı valla itibar anlamında iyi zaten , çoğu oyuncu gelmiyor takıma itibar olmadığından

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sezon cıktın ve avrupaya gittin ilginç ve güzel.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Geçen sezon iyi kar yapmışız .

Öncelikle bir kaç şey belirtmek istiyorum ,

Daha çok genç ve makul fiyatlı oyunculara yöneldik , oyuncu maaşlarına bir tavan ücret koyduk 900 bin Euro olarak .Kadroyu çok bozmadan gerekli yerlere transfer yaptık .Elimizde 4-5 milyon arası bir bütçemiz kaldı onu şuanda kullanmayı düşünmüyorum .

Bu sefer ilk önce sattığımız oyunculardan başlayalım ..

En önemli satışımızı geçen sezon bedava olarak aldığımız Keko'yu 7.75 milyona Porta'ya satarak yaptık , Diğer kanat oyuncumuz da iyi para getirdi .

Ve Yaptığımız Transferler

Spoiler: Shane Lowry 

Spoiler: Dennis Appiah 

Spoiler: David López 

Spoiler: Bruno Fernandes 

Spoiler: Fede Vico 

Spoiler: Pablo Sarabia 

Spoiler: Pablo Sarabia 

Hazırlık Maçları

Taktiğimiz

Avrupa Liginde ki Rakibimiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Evian sakat takımdı geçen yıl bu yıl kadrolarını ve mevcut ahllerini pek bilmiyorum ama zenci oyuncuları olan takımdan korkacan aga (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferle çok iyi ama solbekin ileriye fazla destek veremez gibi duruyor ama adam da geçirmez

Nesil
    2006
    Yer
    06

Evian'ı yiyeceğini düşünüyorum Ver gazı tek tek hepsine devre arası ve maç başlamadan

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post
    Bu sezon cıktın ve avrupaya gittin ilginç ve güzel.
    Eyvallah

Evian sakat takımdı geçen yıl bu yıl kadrolarını ve mevcut ahllerini pek bilmiyorum ama zenci oyuncuları olan takımdan korkacan aga (:
    Bende dikkat etmedim kadrolarına ama alırız o zencilerini gazını

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferle çok iyi ama solbekin ileriye fazla destek veremez gibi duruyor ama adam da geçirmez
    Beklere daha iyi oyuncular alacaktım ama ya yüksek maaş istiyorlar yada bonservisleri pahalı , takımımıza göre iyi oyuncular aldık , Defansı iyi yapsında hücuma çıkmasa da olur

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Evian'ı yiyeceğini düşünüyorum Ver gazı tek tek hepsine devre arası ve maç başlamadan
    Valla bende öyle düşünüyorum , onları da geçemezsek zaten ne işimiz var Avrupa'da ,
    Gazı veririz primleri de yüksek tuttuk parçalamaları lazım

Sayfa 6 / 15 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri