Anket Sonuçlarını Görüntüle: Recreativo de Huelva, La Liga ve Avrupa Liginde neler Yapabilir?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Lig de şampiyon olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2.olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de şampiyon olur, Al'de Yarı Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2. olur, AL'de Yarı Final Oynar.

4 33.33%
  • Nirvanaya ulaşıp, hem ligde hem de Avrupa'da zafere ulaşır.

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 448 sonuç

Konu: İspanya'yı Feth Ettik, Şimdi Sıra Şampiyonlar Ligin'de / Recreativo de Huelva

Hybrid View

Bence AL'a katılırız ama cordoba'yı da küçümsememek lazım kolay lokma olmadıklarını göstermişler

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hemen herkes birbirini takip eden fikstürle oynuyor. Kolay fikstürü olan yok sadece form tutup morali yüksek tutanlar avantajlı olur
    Aynen katılıyorum son maçla birlikte takımda keyifler yerinde şuan , tek sıkıntım 3 maçın deplasmanda olması kaderimizi Valencia maçı belirleyecek gibi .

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    4. sıradaki takım şl ön eleme oynaması lazım.

Cordoba'ya kaptırmayalım orayı cidden yazık olur. Ya sen git ya da Valencia.
    4. Ön eleme oynuyor dediğin gibi , valla AL'ye katılsak bize yeter de Cordoba katılırsa ŞL'ye valla üzülürüm , Valencia yada başka kim olursa o katılsın yeter ki onlar olmasın

Quote Originally Posted by ismaelbouzid View Post
    Bence AL'a katılırız ama cordoba'yı da küçümsememek lazım kolay lokma olmadıklarını göstermişler
    İnşallah katılırız kıl payı kaçırmak üzücü olur , Cordaba'yı küçümsemiyorum da bu sene her maç dağıttık onları nasıl buraya kadar geldiler anlamıyorum

Mesaj Yetkileri