Sayfa 6 / 35 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Güneş Doğudan Yükselir Fırtına Karadenizden Doğar./8.Sezon

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Şampiyonluk için tebrik ederim kardeşim (:
    Teşekkür ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Tebrikler. Şampiyonluk iyi olmuş. Sağlamda kar yapmışın geçen sezon. 40M nedir ya

Nesil
    2012

Şampiyonluk için tebrikler Adem ve Yunus 5 sene sonra Avrupa'da kırılmadık rekor bırakmaz bide aradım bulamdım ZTK ne oldu ?

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Tebrikler. Şampiyonluk iyi olmuş. Sağlamda kar yapmışın geçen sezon. 40M nedir ya
    iyi kâr yapmışız harbiden. Teşekkürler

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Şampiyonluk için tebrikler Adem ve Yunus 5 sene sonra Avrupa'da kırılmadık rekor bırakmaz bide aradım bulamdım ZTK ne oldu ?
    İnşallah ya Fenerbahçe dede bir adem var oda forvet satmıyorlar ama takipteyim her an alabilirim.ZTK yı Kayseri Erciyes kazandı.Teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni asistanım
    3milyona serbest kalma maddesi var alayım mı?

Nesil
    2012

Yeni Asistan'ın taktiksel bilgi şahane , Fenerdeki çocuğu bırakya kalsın orada elleme

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Türkiye'nin en iyi kulübü olmuşuz , artık hedefimiz yavaştan Avrupa olsun

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Florin'in katkısı büyük olacaktır , o fiyata alınabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bence sen gözlemcilerini değiştir, Grozav'a 4,5 yıldız verilir mi max 4 derdim gözlemci olsam

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Yeni Asistan'ın taktiksel bilgi şahane , Fenerdeki çocuğu bırakya kalsın orada elleme
    Eski asistanımında taktiksel bilgisi 17 idi emekli oldu o oda italyandı. Fenerdeki çocuğun peşindeyim
    Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Türkiye'nin en iyi kulübü olmuşuz , artık hedefimiz yavaştan Avrupa olsun
    Evet.Hedef Avrupa
    Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Florin'in katkısı büyük olacaktır , o fiyata alınabilir.
    hala kararsızım almak konusunda bakacaz.
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Bence sen gözlemcilerini değiştir, Grozav'a 4,5 yıldız verilir mi max 4 derdim gözlemci olsam
    Şuanki haline 2,5 yıldız veriyorlar o 4,5 potansiyeli için ama 24 yaşında o kadar gelişmez gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

oyuncuları boşver yılın transferi olmuş asistan. Rakip talimatları asistanına sor sonra geriye yaslan

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

oyuncuları boşver yılın transferi olmuş asistan. Rakip talimatları asistanına sor sonra geriye yaslan
    önceki asitanada soruyordum ondan çok şey öğrendim biraz da bundan öğreniyim

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Beşiktaş düzelmez bundan sonra.Oğuzhanı da alacam ama 9milyon istiyorlar.

Kaliteli kulüplerden teklif gelmeye başladı.
    Kendisini 550bin e almıştık ama sonrasında conca gelince forma şansı bulamadı ama kaliteli bir oyuncu.
    Forvet için baya bir araştırma yaptık.Papiss cisse,Cardozo,Moura icardi,Rescaldini,Andy weiaman,Gilardino... gibi isimler i de alabilirdik ama fierro da karar kıldık diğer adaylardan eksiği yok artısı var yanında maaşının düşük olmasıyla bunu aldık.
    Performansını beğenmedim fazlada maaş alıyordu iyi fiyata sattık.

Sol bek e çok iyi bir transfer yaptığımı düşünüyorum profilleri transfer dönemi bitince paylaşacağım.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Sen Fierro'yu 3.5 MN'e nasıl aldın ya? O kadar uğraştım Houston'da, en az 6.5 MN'ye iniyorlar.Gerçekten faydasını göreceksin, öyle şahane ki.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Sen Fierro'yu 3.5 MN'e nasıl aldın ya? O kadar uğraştım Houston'da, en az 6.5 MN'ye iniyorlar.Gerçekten faydasını göreceksin, öyle şahane ki.
    Yorumunu görünce sevindim doğru adam almışız demekki, İlk hazırlık maçında çok iyi oynadı bakalım neler yapacak

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bence muhteşem bir stoper.Avrupada çok işimize yarayacak.

Satmayı düşünmüyorduk ama 3.5milyon teklif verdiler bende 4milyon istedim kabul ettiler

Mustafa yumlu dan daha iyi stoperi yedeğe aldık.

Bu hazırlık dönemini iyi geçiremiyorum 3 maç yaptık.
    Hayır Olamaz!!!.Onur daha büyük bir klübe gitmek istiyor.
    Udinese 9 miyon verdi kabul etmedik ses çıkarmadı ona.15 milyon veren alır.İnşallah Milan ile Porto 15 milyon vermez.Transfer bitene kadar.

Nesil
    2012

Şu Trabzonluların Fierro takıntısı nedir arkidişi her TS kariyerinde bu oyuncu banko alınıyor , TS Başkanına Pankart açın alın şu çocuğu TS'ye Onur'uda kaptırırsan büyük güç kaybedersin bence her türlü iknaa et

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şu Trabzonluların Fierro takıntısı nedir arkidişi her TS kariyerinde bu oyuncu banko alınıyor , TS Başkanına Pankart açın alın şu çocuğu TS'ye Onur'uda kaptırırsan büyük güç kaybedersin bence her türlü iknaa et
    Moura İcardi ile Fierro arasında kaldım.Fierro ucuza aldık alır almaz değeri 7.5milyon oldu iyi kâr yapar.Geleceğimiz adem Ünsal a emanet birde Fenerbahçe den adem pehlivan alırsak çok iyi olacak yoksa adam çürüyecekOnurun fiyatını 20 e mi yükseltsem?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Boşver gitmek istesin üzülsün falan düzelir merak etme ben 1 yıl küs kalmıştım oyuncumun biriyle ertesi sene beni üst lige çıkardı yani satma satlık listesine koyma

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Boşver gitmek istesin üzülsün falan düzelir merak etme ben 1 yıl küs kalmıştım oyuncumun biriyle ertesi sene beni üst lige çıkardı yani satma satlık listesine koyma
    Huzursuzluk çıkarmasın sonra.Ben 20milyon a çıkartıyım zaten o kadar vermezler.sonra satılık listesinden çıkmak istiyorum der.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Huzursuzluk çıkarmasın sonra.Ben 20milyon a çıkartıyım zaten o kadar vermezler.sonra satılık listesinden çıkmak istiyorum der.
    Bişi olmaz otoriter ol gitme diyosan gitmeyecek (: sürekl konuşmaya çalış flan performansını öv eleştir yani iletişim halidne ol muhtemelen şuan konusmak istemez ama düzelecektir. artizlik yapanın gözünün yaşıan bakmıyom ama satmıyom da

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bişi olmaz otoriter ol gitme diyosan gitmeyecek (: sürekl konuşmaya çalış flan performansını öv eleştir yani iletişim halidne ol muhtemelen şuan konusmak istemez ama düzelecektir. artizlik yapanın gözünün yaşıan bakmıyom ama satmıyom da
    Konuşuyoruz tabi oyuncularla.İlk sezon övüyordum ben övülecek ne yaptım diyodu.Eleştirincede ters tepiyoduŞimdi hepsi seviyolar beni 2 kere şampiyonluk kazandırdık olacak o kadar 20bin de şuan fiyat.AC milan artık izlemiyor onuru.Porto da peşini bırakırsa tmm kalır bizde20 milyon verirlersede satarım iyi para

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Konuşuyoruz tabi oyuncularla.İlk sezon övüyordum ben övülecek ne yaptım diyodu.Eleştirincede ters tepiyoduŞimdi hepsi seviyolar beni 2 kere şampiyonluk kazandırdık olacak o kadar 20bin de şuan fiyat.AC milan artık izlemiyor onuru.Porto da peşini bırakırsa tmm kalır bizde20 milyon verirlersede satarım iyi para
    15 veren olursa bile sat (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

15 veren olursa bile sat (:
    Bu gidişle kalacak kaptan bizde

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Kaptana veriyorlarsa 15 satalım bence , yerine yok mu yedekte iyi kaleci yada Mert'i falan kap

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Kaptana veriyorlarsa 15 satalım bence , yerine yok mu yedekte iyi kaleci yada Mert'i falan kap
    Vermiyecekler sanırım Transfer sezonu bitiyor.Onurun yerini dolduracak Türk yok ama kayseride ki Ertuğrul iyi gelişmiş.Satarsam Onurdan daha iyi bir yabancı alırım.Ertuğrulu da Ligdeki maçlar için alırım diye planım var ama gitmeyecek inşallah

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Spor Toto Süper Lig 1. Hafta

Spor Toto Süper Lig 2. Hafta

Bu sefer grup kolay gibi, gruplardan çıkacağız inşallah

Spor Toto Süper Lig 3. Hafta

[/
    Tranfer sezonu bitti.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Lige çok iyi girmişiz , ŞL'de grubumuz orta zorlukta sanki zorlarsak 2. çıkarız .

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Lige çok iyi girmişiz , ŞL'de grubumuz orta zorlukta sanki zorlarsak 2. çıkarız .
    Mecbur artık Avrupa da bişeyler yapmak lazım.

Nesil
    2012

Lig Fenerbahçe dışında güzel , ŞL zor bence bakalım çıkabilecek misin

Sayfa 6 / 35 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri