Tebrikler. Şampiyonluk iyi olmuş. Sağlamda kar yapmışın geçen sezon. 40M nedir ya![]()
Şampiyonluk için tebriklerAdem ve Yunus 5 sene sonra Avrupa'da kırılmadık rekor bırakmaz
bide aradım bulamdım ZTK ne oldu ?
Yeni Asistan'ın taktiksel bilgi şahane , Fenerdeki çocuğu bırakya kalsın orada elleme![]()
Türkiye'nin en iyi kulübü olmuşuz , artık hedefimiz yavaştan Avrupa olsun![]()
Florin'in katkısı büyük olacaktır , o fiyata alınabilir.![]()
Bence sen gözlemcilerini değiştir, Grozav'a 4,5 yıldız verilir mi max 4 derdim gözlemci olsam![]()
steam : aytekin79
Eski asistanımında taktiksel bilgisi 17 idi emekli oldu o oda italyandı. Fenerdeki çocuğun peşindeyimEvet.Hedef Avrupahala kararsızım almak konusunda bakacaz.Şuanki haline 2,5 yıldız veriyorlar o 4,5 potansiyeli için ama 24 yaşında o kadar gelişmez gibi
oyuncuları boşver yılın transferi olmuş asistan. Rakip talimatları asistanına sor sonra geriye yaslan![]()
Beşiktaş düzelmez bundan sonra.Oğuzhanı da alacam ama 9milyon istiyorlar.
Kaliteli kulüplerden teklif gelmeye başladı.
Kendisini 550bin e almıştık ama sonrasında conca gelince forma şansı bulamadı ama kaliteli bir oyuncu.
Sen Fierro'yu 3.5 MN'e nasıl aldın ya? O kadar uğraştım Houston'da, en az 6.5 MN'ye iniyorlar.Gerçekten faydasını göreceksin, öyle şahane ki.![]()
Bence muhteşem bir stoper.Avrupada çok işimize yarayacak.
Satmayı düşünmüyorduk ama 3.5milyon teklif verdiler bende 4milyon istedim kabul ettiler
Mustafa yumlu dan daha iyi stoperi yedeğe aldık.
Bu hazırlık dönemini iyi geçiremiyorum 3 maç yaptık.
Hayır Olamaz!!!.Onur daha büyük bir klübe gitmek istiyor.
Udinese 9 miyon verdi kabul etmedik ses çıkarmadı ona.15 milyon veren alır.İnşallah Milan ile Porto 15 milyon vermez.Transfer bitene kadar.
Şu Trabzonluların Fierro takıntısı nedir arkidişi her TS kariyerinde bu oyuncu banko alınıyor , TS Başkanına Pankart açın alın şu çocuğu TS'yeOnur'uda kaptırırsan büyük güç kaybedersin bence her türlü iknaa et
Boşver gitmek istesin üzülsün falan düzelir merak etme ben 1 yıl küs kalmıştım oyuncumun biriyle ertesi sene beni üst lige çıkardıyani satma satlık listesine koyma
Konuşuyoruz tabi oyuncularla.İlk sezon övüyordum ben övülecek ne yaptım diyodu.Eleştirincede ters tepiyoduŞimdi hepsi seviyolar beni 2 kere şampiyonluk kazandırdık olacak o kadar
20bin de şuan fiyat.AC milan artık izlemiyor onuru.Porto da peşini bırakırsa tmm kalır bizde
20 milyon verirlersede satarım iyi para
Kaptana veriyorlarsa 15 satalım bence , yerine yok mu yedekte iyi kaleci yada Mert'i falan kap![]()
Lige çok iyi girmişiz , ŞL'de grubumuz orta zorlukta sanki zorlarsak 2. çıkarız .
Lig Fenerbahçe dışında güzel , ŞL zor bence bakalım çıkabilecek misin![]()