Sayfa 73 / 94 İlkİlk ... 2363717273747583 ... SonSon
2,161 ile 2,190 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Çok saçma birşey var. Ben bir oyuncuyu almak istiyorum. teklifde ediyorum mesela 20milyon euro . Karsı taraf kabul etmıyor benim teklifi başka kulubun teklifini azda olsa kabul edıyor.
    Biraz saçma bir durum olduğunu kabul etmekle beraber, ben de kendimce yorumumu belirteyim. Takım menajeri, senden hoşlanmıyor olabilir; veyahut teklifini kabul ettiği takımın menajerine sempati duyuyor olabilir. Tabii bu sadece bir ihtimal. Bazen bizim tekliflerimizi reddedip, hiç alakaları olmayan menajerlerin tekliflerini de kabul edebiliyor rakip takım menajerleri. Oyun işte...

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Kendi evinde oynuyorsun, rakibe büyük üstünlük kuruyorsun, mutlak gol şansı, yarı gol şansı, topla oynama, köşe vuruşları vs. vs. her alanda üstünsün ve o müthiş maç motoru sahneye çıkıyor; oyuncun topla kendi ceza sahasına giriyor kalene doğru emin adımlarla ilerliyor, kale çizgisine gelince bi duraksıyor etrafa şöyle bir göz atıp topu kendi ağları ile buluşturuyor ve bu golle maçı 0-1 kaybediyorsun. Sonra bu oyunun yapımcısı ne kadar güzide insan var ise saygı ile anıyorsun. Her türlü saçmalığı anladım da bu kadar da bariz aptallıklar olmaz ki be kardeşim ya resmen keriz yerine koyuyor adamlar bizi, nasıl olsa alıyor enayiler ne diye kendimizi yorup iyi bir hizmet sunalım diyorlar sanırım. Bu oyuna para vermeyi geçtim bedava dağıtsalar cidden alınmaz ya harbi saçmalamakta çığır açmış bir oyun.

[YOUTUBE="RSCj-Wce1Qw"]Donk[/YOUTUBE]

3. Default

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Çok saçma birşey var. Ben bir oyuncuyu almak istiyorum. teklifde ediyorum mesela 20milyon euro . Karsı taraf kabul etmıyor benim teklifi başka kulubun teklifini azda olsa kabul edıyor.
    Sadece senin teklifini kabul etmiyorlarsa transferin son cevap tarihini bugün olarak yaptığın içindir.

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Kendi evinde oynuyorsun, rakibe büyük üstünlük kuruyorsun, mutlak gol şansı, yarı gol şansı, topla oynama, köşe vuruşları vs. vs. her alanda üstünsün ve o müthiş maç motoru sahneye çıkıyor; oyuncun topla kendi ceza sahasına giriyor kalene doğru emin adımlarla ilerliyor, kale çizgisine gelince bi duraksıyor etrafa şöyle bir göz atıp topu kendi ağları ile buluşturuyor ve bu golle maçı 0-1 kaybediyorsun. Sonra bu oyunun yapımcısı ne kadar güzide insan var ise saygı ile anıyorsun. Her türlü saçmalığı anladım da bu kadar da bariz aptallıklar olmaz ki be kardeşim ya resmen keriz yerine koyuyor adamlar bizi, nasıl olsa alıyor enayiler ne diye kendimizi yorup iyi bir hizmet sunalım diyorlar sanırım. Bu oyuna para vermeyi geçtim bedava dağıtsalar cidden alınmaz ya harbi saçmalamakta çığır açmış bir oyun.

Fifadaki Hileye Benzemiş Bu Pozisyon Bazen Rakip Takımın Kontrolünü Aldıktan Sonra Oyuncuya Kendi Kalesine Gol Attırırdık Sanırım Fifa ile Ortak Çalışıyor FM

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Biraz saçma bir durum olduğunu kabul etmekle beraber, ben de kendimce yorumumu belirteyim. Takım menajeri, senden hoşlanmıyor olabilir; veyahut teklifini kabul ettiği takımın menajerine sempati duyuyor olabilir. Tabii bu sadece bir ihtimal. Bazen bizim tekliflerimizi reddedip, hiç alakaları olmayan menajerlerin tekliflerini de kabul edebiliyor rakip takım menajerleri. Oyun işte...
    Kulübe görede değişiyor, kulübün maddi durumuna göre de değerlendiriyorlar nasıl bize ManU, Chelsea, PSG'den teklif geldiğinde bunlarda para var biraz daha isteyelim mantığı var ise rakipelrde de o oluyor.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Fifadaki Hileye Benzemiş Bu Pozisyon Bazen Rakip Takımın Kontrolünü Aldıktan Sonra Oyuncuya Kendi Kalesine Gol Attırırdık Sanırım Fifa ile Ortak Çalışıyor FM
    Benim de aklıma direk bu gelmişti zaten Oyun sırf kullanıcıyı alt edebilmek için hile yapıyor zaten, yapay zeka vs. tamamen saçmalık. Bu oyunun yapay zekası, maç motoru kısacası teknolojisi, günümüz şartlarına göre bi 20 yıl geriden geliyor. Başarısızlıklarını örtmek içinde direk hileye, saçma sapan yöntemlere başvuruyor.

Benim de aklıma direk bu gelmişti zaten Oyun sırf kullanıcıyı alt edebilmek için hile yapıyor zaten, yapay zeka vs. tamamen saçmalık. Bu oyunun yapay zekası, maç motoru kısacası teknolojisi, günümüz şartlarına göre bi 20 yıl geriden geliyor. Başarısızlıklarını örtmek içinde direk hileye, saçma sapan yöntemlere başvuruyor.
    hayatımda oynadığım en kötü fm oyunudur fm 14.

direktifler taktikler hepsi hikaye tamamen zırvalık. siz istediğinizi yapın motor yenilmenizi istiyorsa sadece izlersiniz...

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Ben bu kadar saçma bir maç motoru görmedim..Goller ya şut çekerek gelecek yada kornerden gelecek başka gol olmuyor..Kaleciyle karşı karşıya bile abanıyorlar..Ne yaptıysam orta saha oyuncularını şut sevdasından vazgeçiremedim ayrıca diğer oyuncular bile ceza sahası içine girince illa şut çekecekler bide rastgele abanmasalar neyse plase diye bir şey yok oyunda tam bir rezalet..Abuk sabuk goller kaçıyor saat 2 den beri oynuyorum oyunu artık hangi pozisyon gol olmaz ezberledim.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by bojan54 View Post
    Ben bu kadar saçma bir maç motoru görmedim..Goller ya şut çekerek gelecek yada kornerden gelecek başka gol olmuyor..Kaleciyle karşı karşıya bile abanıyorlar..Ne yaptıysam orta saha oyuncularını şut sevdasından vazgeçiremedim ayrıca diğer oyuncular bile ceza sahası içine girince illa şut çekecekler bide rastgele abanmasalar neyse plase diye bir şey yok oyunda tam bir rezalet..Abuk sabuk goller kaçıyor saat 2 den beri oynuyorum oyunu artık hangi pozisyon gol olmaz ezberledim.
    Oyuncuya plase vurma konusunda antrenman verirsen vuruyorlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

I'm the Special One. Arkadaş ne bahtsızsınız la siz bana burdaki hataların %95'i denk gelmedi heralde. Bir takım bocalaması sorunu oluyor arada onu da toparlıyorum fazla hasar almadan. Milletin başına neler gelmiş maşallah. Burayı okuyup her gece şükredip öyle yatıyorum
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Ilginctir cogu hata bana da denk gelmedi. Ya da ben hata ariycam diye kasmadim oyundan zevk aldim ve hala aliyorum.

Quote Originally Posted by GicaHagi View Post
    Ilginctir cogu hata bana da denk gelmedi. Ya da ben hata ariycam diye kasmadim oyundan zevk aldim ve hala aliyorum.
    Biz de hata arayacağız diye kasmıyoruz ama yukarıda paylaştığım bir video var mesela, oyuncu ceza sahası dışından topu alıp hızla kendi kalesine doğru gidiyor, çizgide bir duraksıyor etrafa göz atıp topu kendi ağlarına yolluyor, şimdi ne yapayım ben ? Görmezden mi geleyim sence Bu sadece bir örnek, benzer bir çok sorun mevcut oyunda. Bu gibi hataları görmezden gelmek mümkün ise gelelim Bu sorunların tek çözümü var, oyunu bir daha almamak ve almayacağımda artık

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    hayatımda oynadığım en kötü fm oyunudur fm 14.

direktifler taktikler hepsi hikaye tamamen zırvalık. siz istediğinizi yapın motor yenilmenizi istiyorsa sadece izlersiniz...
    Burada bazı arkadaşlar oyunun kendi senaryosu olduğunu, senin yenilmeni istediğinde alttan girip, üstten çıkıp her yola başvurup seni mağlup ettiğini, yapay zeka diye bir olgudan söz etmenin mümkün olmadığını söylüyorlardı, bu görüşlere aynen katılıyorum. Oyun bizi mağlup edebilmek için her türlü suikasti düzenliyor 2-0 dan 5 sakat ve kırmızı ile 4-2 maç bile vermişliğim var. ilk yarı 2-0 ikinci yarının başlaması ile 15-20 dk içinde 5 oyuncu sakatlanıyor, 3'nü değiştiriyoruz 2 eksik oynuyoruz peşine 1 de kırmızı kart Sonra neymiş yapay zekaymış
    Last edited by E.Cartman : 14.Şubat.2014 at 12:36 Reason: Flood

[YOUTUBE="9qAe8v_G8PE"]Adebayor[/YOUTUBE]

Laptopu kıracaktım az daha

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post

Boşuna sinirleniyorsun bence, bu topu bir çok kaleci çıkaramazdı Adamlar çok organize gelmişler kaleci ne yapsın

Boşuna sinirleniyorsun bence, bu topu bir çok kaleci çıkaramazdı Adamlar çok organize gelmişler kaleci ne yapsın
    ya zaten aşırı sinir halini aralık ayında bıraktım

tamam sinirlenmeyecem dedikçe oyun daha dur neleri göreceksin diyor resmen

Quote Originally Posted by E.m.r.e View Post

Tabi ki mantıklı olduğunu söylemicem ama bu pozisyon en azından kaleci ayağının altından kaçırmış, gerçek hayatta da olabiliyor diye düşünülüp görmezden gelinebilir. Ama başka bir arkadaşın paylaştığı , oyuncunun kendi kalesine doğru topu sürerek gol atması akıl alır şey değil

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    Tabi ki mantıklı olduğunu söylemicem ama bu pozisyon en azından kaleci ayağının altından kaçırmış, gerçek hayatta da olabiliyor diye düşünülüp görmezden gelinebilir. Ama başka bir arkadaşın paylaştığı , oyuncunun kendi kalesine doğru topu sürerek gol atması akıl alır şey değil
    o kendi kalesine atılan gol daha facia o kesin..

lakin burada kalecinin ayağının altından topu kaçırmasından ziyade topa daha yakın olan defans oyuncusu adebayor'dan öndeyken koşmayı bırakıyor ve ortasahaya geliyor dikkat ederseniz

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    I'm the Special One. Arkadaş ne bahtsızsınız la siz bana burdaki hataların %95'i denk gelmedi heralde. Bir takım bocalaması sorunu oluyor arada onu da toparlıyorum fazla hasar almadan. Milletin başına neler gelmiş maşallah. Burayı okuyup her gece şükredip öyle yatıyorum
    eger oyundakı hataları gormek ıstersenız turkiye 3.liginden bır takım alın yeterlı olur.

Bu golden volkan'da yedi, ama üstteki video tam oyun silmelik birşey.

arkadaşlar, son 2 gündür ne olduysa gözlemcilerin verdiği yıldızlar 1-1,5 yıldız arttı. Oyuncu aramadaki değerlendirmeler karıştı. Sezon başında 4 yıldız verdiği adamları bile takibe alırdım, şimdi durup dururken en dandik adamlara bile 4 yıldız veriyorlar. 5 yıldızlı bir sürü oyuncu oldu mesela....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by lutfucal View Post
    arkadaşlar, son 2 gündür ne olduysa gözlemcilerin verdiği yıldızlar 1-1,5 yıldız arttı. Oyuncu aramadaki değerlendirmeler karıştı. Sezon başında 4 yıldız verdiği adamları bile takibe alırdım, şimdi durup dururken en dandik adamlara bile 4 yıldız veriyorlar. 5 yıldızlı bir sürü oyuncu oldu mesela....
    Takımının kaliteli oyuncularından birini sattıysan kıstas aldığı takımındaki oyuncuların kalitesi düşük oldugundan olabilir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Takımın gidişatına göre hedef değişikliğinin sonucu. Yıldızlar arttıysa takım beklentilerin ya da sezon başı hedeflerinin altında bir yerde demek ki...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım maalesef ve hiçbir çözümü yok bu durumun. Aynı durumu 14'te olduğu gibi 13'te de yaşamıştım. Birçok arkadaş şu veya bu sebepten olmuştur diyebilir ama bu durum durduk yere oluyor. Bende galiba Ekim veya Kasım ayında olmuştu. Takımda hiçbir başarısızlık, sakatlanma, antrenör veya asistan değişikliği ve transfer durumu yokken bu durum gerçekleşti. Ben de bununla ilgili çok uğraştım ama kimseden bir cevap alamadım. Bu şekilde yaklaşık 1 sezon oynadım ve düzelmedi, daha sonra istifa edip Roma'ya gittim şu an bir sıkıntı yok.

Şöyle bir şey deneyip bakabilir misin? FB'den istifa et(emekli olma), daha sonra oyuna yeni manager ekle ve FB'nin başına geç, bakalım yeni manager le de aynı yıldızları verecek mi? Tabi hepsinden önce oyunu kaydet ve kaldığın yerden başla .

yeni güncellemeyle ilgili son durum nedir ? 1 haftadır şu saçmasapan oyuna girmiyorum ve mutluyum...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oyunculara verilen yıldızlar tamamen takımın neye (hangi hedefe) oynadığıyla veya aday gösterildiğiyle alakalı. Bununla ilgili atmasyon bir tablo yapmak gerekirse;

150 PA'lı bir oyuncu
    Şampiyonluk adayı takımlar için: 2,5 yıldız
    Şampiyonlar ligine katılma adayı takımlar için: 3 yıldız
    Avrupa ligine katılma adayı takımlar için: 3,5 yıldız
    Orta sıralara aday takımlar için: 4 yıldız
    Güvenli yerde bitirmeye aday takımlar için: 4,5 yıldız
    Düşmeme mücadelesi veren takımlar için: 5 yıldız
    Düşmeye aday takımlar için: 5 yıldız

Oyununuzda ligdeki tüm takımlara menajer ekleyip bakabilirsiniz.

Diyelim ki sezon başında medya 20 takımlı ligi 16.sırada bitireceğinizi tahmin ediyor. Sonrasında sezon başlıyor ve çok iyi bir performans gösterip sezonun ortalarında 6. sırada yer alıyorsunuz. Bu kez kulüp bilgilerinizde falan yazmasa da medyanın sizinle ilgili tahminleri değişiklik gösteriyor. Mesela nasıl sezon başında Akhisar'ın küme düşmeme mücadelesi hadi bilemedin birkaç basamak yukarıda bitireceği tahmin ediliyorken şimdi Avrupa ligine katılır mı şeklinde tahminlere dönüştüyse aynısı işte. Takımın küme düşmeme mücadelesine katkı yapacak oyuncunun kalitesi takımın Avrupa kupalarına katılma mücadelesi vermesi için yeterli midir veya aynı düzeyde midir? FM'deki de aynı durum işte.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Oyuncuya plase vurma konusunda antrenman verirsen vuruyorlar
    sorun sadece benim takımda olsa tamam diyecemde rakipte böyle.

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Oyunculara verilen yıldızlar tamamen takımın neye (hangi hedefe) oynadığıyla veya aday gösterildiğiyle alakalı. Bununla ilgili atmasyon bir tablo yapmak gerekirse;

150 PA'lı bir oyuncu
    Şampiyonluk adayı takımlar için: 2,5 yıldız
    Şampiyonlar ligine katılma adayı takımlar için: 3 yıldız
    Avrupa ligine katılma adayı takımlar için: 3,5 yıldız
    Orta sıralara aday takımlar için: 4 yıldız
    Güvenli yerde bitirmeye aday takımlar için: 4,5 yıldız
    Düşmeme mücadelesi veren takımlar için: 5 yıldız
    Düşmeye aday takımlar için: 5 yıldız

Oyununuzda ligdeki tüm takımlara menajer ekleyip bakabilirsiniz.

Diyelim ki sezon başında medya 20 takımlı ligi 16.sırada bitireceğinizi tahmin ediyor. Sonrasında sezon başlıyor ve çok iyi bir performans gösterip sezonun ortalarında 6. sırada yer alıyorsunuz. Bu kez kulüp bilgilerinizde falan yazmasa da medyanın sizinle ilgili tahminleri değişiklik gösteriyor. Mesela nasıl sezon başında Akhisar'ın küme düşmeme mücadelesi hadi bilemedin birkaç basamak yukarıda bitireceği tahmin ediliyorken şimdi Avrupa ligine katılır mı şeklinde tahminlere dönüştüyse aynısı işte. Takımın küme düşmeme mücadelesine katkı yapacak oyuncunun kalitesi takımın Avrupa kupalarına katılma mücadelesi vermesi için yeterli midir veya aynı düzeyde midir? FM'deki de aynı durum işte.
    Oyun hatalarla dolu, buda onlardan sadece bir tanesi. Teorik bilgilerle hatayı açıklamaya çalışmak doğru değil.

Sneijder'e forvet arkası mevkiinde gözlemcim yarım yıldız veriyordu. buna sadece gülünür.

Mitrovic'e 2.5 yıldız verdi baş gözlemcim. bir kaç sezon oynadıktan sonra city falan teklif yaptı sonra baktım 4.5 yıldız olmuş. ondan önce hep 2.5 yıldızdı. bunun açıklanabilir bir tarafı yok. takımda Arsenal'di bu arada yazdıklarınızdan sonra belirtiyim takımıda soru işareti kalmasın

Oyundan soğudum yeminle.Bu ney lan

arkadaşlar yeni güncelleme gelene kadar oynayabileceğimiz bir ara transfer yaması var mı bildiğiniz?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    arkadaşlar yeni güncelleme gelene kadar oynayabileceğimiz bir ara transfer yaması var mı bildiğiniz?
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=116937

Şöyle bir şey var ama ben denemedim.

Bu arada cidden şu güncelleme gelsin artık da yeni transferlerimizin yeni profillerine bakalım
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Sayfa 73 / 94 İlkİlk ... 2363717273747583 ... SonSon

Mesaj Yetkileri