1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yeni bir güncelleme geldiğinde, eski sürümlerde kullandığımız taktiklerin yeni sürümde işlememesinin sebebi nedir? Yaklaşık 4 yıldır böyle bir durum var Football Manager'de. Oyunculara verdiğimiz talimatlar ve oyun şeklimizi yeni gelen güncelleme nasıl etkileyebiliyor?

Örneğin benim taktiğimdeki en önemli amaç. kanatlardan hızlı atağa çıkarak defansı dengesiz yakalamak ve golü bu şekilde bulmaya yönelik. Fakat yeni gelen güncellemede bu talimatı oyuncular bir türlü yerine getirmiyor, ruhsuz bir futbol oynuyor. Talimatları da değiştirmek istemiyorum çünkü takımımı bu şekilde oynatmak istiyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yeni bir güncelleme geldiğinde, eski sürümlerde kullandığımız taktiklerin yeni sürümde işlememesinin sebebi nedir? Yaklaşık 4 yıldır böyle bir durum var Football Manager'de. Oyunculara verdiğimiz talimatlar ve oyun şeklimizi yeni gelen güncelleme nasıl etkileyebiliyor?

Örneğin benim taktiğimdeki en önemli amaç. kanatlardan hızlı atağa çıkarak defansı dengesiz yakalamak ve golü bu şekilde bulmaya yönelik. Fakat yeni gelen güncellemede bu talimatı oyuncular bir türlü yerine getirmiyor, ruhsuz bir futbol oynuyor. Talimatları da değiştirmek istemiyorum çünkü takımımı bu şekilde oynatmak istiyorum.
    Nedeni bir onceki taktiginin mac motorunun zaaflarindan faydalaniyor olmasi.

Mac motoru gelistikce, bu tip zaaflar ortadan kalkiyor ve taktik islememeye basliyor. Veya yeterince buyuk olmayan bir yorgan kullaniyormus gibi gibi ya ayaklar disarida kaliyor, ya omuzlar. Yani kazanmak icin bir onceki mac motorunun zaafini kullanmak yerine, yeni mac motorunun zaafini kullanmak zorunda kaliyorsun. Ozellikle takiminin kalitesinin ustunde bir basari kazanmaya calisiyorsan.

Mesaj Yetkileri