Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 209 sonuç

Konu: Berkin Elvan Ölümsüzdür

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Tunceli'de biber gazından bir polis şehit olmuş Allah rahmet eylesin.Bir de bu gaz öldürücü değil diyorlardı yazık günah.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Tunceli'de biber gazından bir polis şehit olmuş Allah rahmet eylesin.Bir de bu gaz öldürücü değil diyorlardı yazık günah.
    Biber gazı, Biber spreyi veya OC gazı, OC spreyi (OC="Oleoresin Capsicum"), polis işlerinde, isyan ve kargaşa kontrollerinde, kişisel olarak kendini savunmada, ayı ve köpek gibi hayvanlara karşı korunmada kullanılan

Altını çizdiğim cümlede cevabını veriyor zaten ne için kullanıldığını.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Biber gazı, Biber spreyi veya OC gazı, OC spreyi (OC="Oleoresin Capsicum"), polis işlerinde, isyan ve kargaşa kontrollerinde, kişisel olarak kendini savunmada, ayı ve köpek gibi hayvanlara karşı korunmada kullanılan

Altını çizdiğim cümlede cevabını veriyor zaten ne için kullanıldığını.
    Ya onlara karşıda kullanılabilir orası ayrı, şimdi o cümleden onu çekmek te çok doğru değil.

Şehit olan polisimize Allah rahmet eylesin.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ya onlara karşıda kullanılabilir orası ayrı, şimdi o cümleden onu çekmek te çok doğru değil.

Şehit olan polisimize Allah rahmet eylesin.
    Onu çekmek için değil de polisin ne kadar orantısız kullandığı ile ilgili olduğunu söylemek istedim. Hayvanlar için kullanılan bir gazı her olayda kullanılmasının ne kadar yanlış olduğunu belirttim. Çok gerekli olmadıkça kullanılmaması gereken bir araç.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gazın normal insanlar üzerinde kimyasal olarak bir etkisi olmayabilir, içeriğini bilmediğim için yorum yapamam. Ancak bu gaz etkisi nedeniyle ölümcüldür. İnsanların içindeki bir maddeye alerjisi olabilir veya nefes almakta zorluk yaşattığı için özellikle astım hastalarında, çocuklarda ve yaşlılarda ölüme neden olabilir. Gazın içerik açısından zararsız olması insan hayatını tehlikeye atmadığı anlamına gelmez.

Ölen polise de Allah'tan rahmet dilerim. Her şeyden önce insandır, yine yok yere yitip giden bir candır. Devlet yaptığı kışkırtmalarla daha kaç kişinin ölümüne yol açacak acaba, durmaları lazım artık.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ölen polisten Allah rahmet eylesin. Şimdi gelip buraya " ne işi varmış orda gaz atacağına evinde otursaymış " ya da " su testisi su yolunda .. " yazsam gelip arkadaşların tepkisi ne olurdu acaba. Berkin olayıyla biraz empati yapsınlar diye yazdım bunları ama nerdeeee..

Gazı her yerde en ufak şeyde kullanan poliste artık vazgeçer belki bu işten. Meslektaşları öldü biraz ibret alsalar keşke.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Allah rahmet eylesin. Bir adamın nefreti, hırsı herkesi öldürüyor. Yakın uzak, dost düşman demeden.

Nesil
    2006

Ölen polise çok üzüldüm Allah rahmet eylesin. Maskesi var mı bilmiyordum eğer olup da o maske ile öldüyse kahrolurum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yaşamını yitiren polise Allah rahmet eylesin. Biber gazı kullanmadan müdahalede bulunulamıyor mu arkadaş? Bu gaz veya kapsülü yüzünden kaç kişi daha yaşamını yitirecek?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ölen polisin kalbinde pil varmış diye bir dedikodu var. Bunu doğrulatabilen var mı ? Eğer doğruysa gerçekten bu rezilliğin hiçbir mantığı yok
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Ölünün arkasından konuşmaması tercih etsemde bazı konuları es geçmek olmaz!

Berkin'in ölümüyle acısını paylaşmak veya düşüncelerini yazmak için arkadaşımız konuyu açmış. Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlarımız dertlerinin derine inmeyi istemiş ve eski tarihe bile gitmiş. Bunun yanı sıra siyasete laf söylemeyen yok neredeyse! Bu mevzuyu bile siyasete bağlamak ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem veya düşüncende kimi suçluyorsun kimi savunuyorsun bilememde bu tür konularda siyaseti uzak tutmalıyız. Her ne kadar sen bunu savunup onu suçluyorsan karşı taraf senin aksine onu savunup seni suçlayabilir. Bunun için bu tür yorumlardan lütfen uzak duralım. Forum içi siyaset konularıyla epey canımız yandığı için mesaj siliyoruz veya uyarı hatta gerekirse banlıyoruz ve sonunda Forum Görevlileri hedef haline geliyor. Her ne kadar tarafsız bakmak istesekte herkesin bir tarafı veya savunduğu birşey var. Bu yüzden siyaset veya zedeleyeceği yorumları sosyal medya ile söylemeniz her iki taraf içinde iyi olacaktır. Umarım anlatabilmişimdir.

Berkin ve Gezi Park olaylarında ölen kişilerin ailesine Allah sabır versin.

Polis şehitlerimizin yakınlarının ve ailesine Allah sabır versin ve ölen kişilerin Allah günahlarını affetsin. Tek temellim bu olayın artık sonlanması ve daha fazla cana kıyılmamasıdır!
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

konu çok uzun, fazla okumadım ama fotoğraflara ve yorumlara baktım da elinde sapan var diye bir çocuğun öldürülmesi normal mi oluyor yani ? Biraz vicdanlı olun.

Kalp Hastası bir polisinde katili olmuşlar. Hayatını kaybeden polise Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Ne oluyor yahu sana? her başlıkta yazıyorsun bunu. Sana da yakışmıyor(tartışmalardan kaçacak, cevapsız kalacak biri olmadığını aksine haklı olduğunu bildiğin bir konuda sonuna kadar giden biri olarak görüyorum seni) ayrıca, tartışmak iyidir kavgaya dönüşmediği sürece.

Polismiş peh. Ulan bu polisler yolsuzluk yapanları tutuklamaya karşı çıkıyor, savcının verdiği yakalama emirlerini yerine getirmiyor ama padişah hazretlerinin tek emriyle çoluk çocuk demeden vuruyor. Ben şimdi bunlara karşı susayım mı?

Serap'a üzülmediniz diyorlar. Biz üzüldük, hem de çok üzüldük fakat onun katili onu korumakla yükümlü devlet değil, bir kaç şerefsiz terörist idi. O yüzden hemen cezalarını aldılar. Fakat bu polisler cezalarını aldı mı? Burada sözkonusu olan bir çocuğun ölümü ve bu ölümün yapanların yanına kar kalması.
    Forumda çoğu kişinin görüşlerini az çok biliyorum hocam zamanında çok tartıştım.Ben tartışırsam kendimi tutamam ağır şeyler yazarım banlanırım falan hiç gerek yok.Zaten Ygs yaklaşıyor,kendimi en ufak tartışmaya bile sokmak istemiyorum,oda var.Tek derdim o çocuk ve ailesi,bunun sorumlularına elbet sıra gelecek,keser de dönecek sap da dönecek.Hesap günü geldiğinde kaçacak delik arayacaklar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hani o Kürt ya, hani o Alevi ya...!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

burak cinayeti bilerek işlenmiştir. suç dhkp-c 'e dolaylı olarakta tüm direnişçilere yıkılacaktır.
    (bkz: bakın sadece berkin elvan ölmedi , direnişçilerde burak'ı öldürdü planıdır)
    burak gibi masum bir çocuk yapılmak istenen bir planın parçası olmuş ve devlet tarafından zevkle feda edilmiştir.
    bir çok kanıtı vardır.
    zira olay yerinde polisin olmaması ( geziden beri 24 saat ok meydanında polis vardır, ama çatışma anında bir polis bile yok) akp il başkanının anında, sanki önceden biliyormuş gibi açıklama yapması, akp operasyon twit adresinden - bu gece silahlı çatışma olacak. benzeri bir twit atılması.
    berkin'imiz uyanmadı ama bu halk uyandı. bu halk yemez kardeşim...
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

o entryi girenin malesef insanlığından şüphe duydum
    abi nası bi toplum olduk biz ya

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hem Berkin' in hem de vefat eden polisimizin katili aynıdır ve Berkin' in annesi tarafından dile getirilmiştir. Bizim için değişmeyecek bir gerçektir bu.

Umarım daha fazla can kaybı yaşanmaz.

[YOUTUBE="Uq_JELQa3L8"]yazık[/YOUTUBE]
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    o entryi girenin malesef insanlığından şüphe duydum
    abi nası bi toplum olduk biz ya

Ben bu adamdan herşeyi bekliyorum arkadaş.AKP vekili bile açıklama yaptım Tayyip Erdoğan'a inmemek için ülkeyi iç savaşa sürekleyecek diye o yüzden çekilelim evlerimize arkadaşlar bekleyim 30 Mart da zaten her şey belli olacak.

Not : Çok kuvvetli duyumlar varmış kaos ortamı yaratılması için herkes evine dönsün çağrıları yapılıyor 4 bir yandan

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sabah mitinginde çok ciddi duyumlarım var demisti Kılıcdaroglu.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ve ayrıca ekleyim 9 aydır Berkin'in bulunamayan katili bugün 9 dakika içinde AKP İstanbul İl başkanı tarafından açıklandı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu ölen cocugun Facebook adresi bulunmus Akpliymis https://www.facebook.com/burakcan.ka...21265851263037

bu işi direniscilere yıkarlarsa sasırmamak lazım izleyip görecegiz.

Edit:Birde şu var Ahmet Hakan'ı izliyordum gece 11-12 gibi Aziz Babuşçu baglandı Akp İstanbul il başkanı kendisiyle ilgili hiçbir durum yokken durduk yere ve bir anda bugun yine bir gencimiz öldü sagcı mı solcu mu hiç önemli degil filan diye bir anda gündem getirdi olayı Ahmet Hakan daha hiçbir yerden teyit ettiremedim sizde kesin bir bilgi var mı diye sordu evet poliste yokmus orda kendi aralarında catısmıslar dedi.Yahu okmeydanının her yerinin sarılı oldugu yazıyordu bugun , adam öldürülüyor silah sesi duyulupta yan sokaklardaki caddelerdeki polisler nasıl hemen olay yerine gitmiyor her yeri polis olan bir yerde nasıl cinayet isleniyor insallah senaryolar dönmüyordur.
    Last edited by attirson : 13.Mart.2014 at 04:56

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Chkpcli berkini Başbakan öldürdü
    Akpartili olduğunu söyleyenen genci de başbakan öldürdü
    kalp krizi geçiren polisimizi de başbakan öldürdü

bu üç cinayetin ortak hedefini kim başbakan olarak görüyorsa katil odur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Baska birilerininde olecegini biliyordum onun icin sabahtan beri okudugum konuya yazmadim.

Simdi yaziyorum

Yazik degilmi bu gencleri herhangi bir siyasi ise alet etmek ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ve kıskırtmalar basladı.

Bu da Trt'nin devletin televizyonunun yaptıgı kıskırtıcı haber devletin televizyonu bunu yapıyorsa ne diyelim artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uzun süredir bilgisayarımdaki sorundan ötürü foruma giremiyordum. Keşke girmemeye devam etseydim , şu yorumları okuyacağıma. Gerçi sağda solda çok görüyoruz bunu ama ne bileyim insanın kanı donuyor yahu. Neymiş efendim elinde sapan varmış da , orada ne işi varmış da. Ulema değilim , İslam bilgini hiç değilim ama şu kadarını biliyorum ki dinimizde herhangi bir sebeple ölümü meşru göstermeye çalışmak diye bir şey son zamanların moda deyimiyle "zinhar" yok. Bunda ısrar edenleri Yüce Allah'a havale ediyorum. Yazılacak çizilecek çok şey var ama 9 ay önce olduğu gibi birbirimize laf çatmaktan öteye gidemeyeceğiz. O yüzden hiç gerek yok boşuna kafa patlatmaya. Anlamamakta ısrarcı olan kesim gün gibi ortada. Bugün ölen evlat ve polisimizin de bu zamana kadar ebediyete intikal eden gençlerimizin de Allah ailelerine sabırlar versin başka söyleyecek söz (aslında bir semalar kadar çok) yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Bu da Trt'nin devletin televizyonunun yaptıgı kıskırtıcı haber devletin televizyonu bunu yapıyorsa ne diyelim artık.

Devletin televizyonu değil kardeşim devletin oyuncağı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İnsanlara sokağa çıkmayın diyerek güzel kışkırtıyolar

GİZLİ ARŞİV ‏@GizliArsiv kışkırtmalarıdır doğrudur

Kimse Seni düşünmez ! Her Baron Rantının Peşinde Mısır Süriye Ukrayna Olmayalım! Lütfen Oyuna Gelme TÜRKİYEM ! #TürkiyeyiYedirmeyeceğiz

Sağ/Sol dediler Kürt/Türk dediler Alevi/Sünni dediler Hep hayat dolu gariban Gençleri yediler. YETER ARTIK ! #TürkiyeyiYedirmeyeceğizGİZLİ ARŞİV ‏@GizliArsiv 33 dk.

Gezi'de ölenlerde, Terörde ölenlerde, Şehid Asker, Şehid Poliste.. Hepsi Candı,Hepsi İnsandı, Evlattı.! YAZIK #TürkiyeyiYedirmeyeceğiz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    İnsanlara sokağa çıkmayın diyerek güzel kışkırtıyolar

GİZLİ ARŞİV ‏@GizliArsiv kışkırtmalarıdır doğrudur

Kimse Seni düşünmez ! Her Baron Rantının Peşinde Mısır Süriye Ukrayna Olmayalım! Lütfen Oyuna Gelme TÜRKİYEM ! #TürkiyeyiYedirmeyeceğiz

Sağ/Sol dediler Kürt/Türk dediler Alevi/Sünni dediler Hep hayat dolu gariban Gençleri yediler. YETER ARTIK ! #TürkiyeyiYedirmeyeceğizGİZLİ ARŞİV ‏@GizliArsiv 33 dk.

Gezi'de ölenlerde, Terörde ölenlerde, Şehid Asker, Şehid Poliste.. Hepsi Candı,Hepsi İnsandı, Evlattı.! YAZIK #TürkiyeyiYedirmeyeceğiz
    DHKP-C ve Geziciler öldürdü diye bir anlık sinirle yazmıştır , büyütmeyelim.

Del Piero_10 Misafir

Katili belli

Sol örgütlerin silahlandığı, twitter, facebook, malum sözlük yoluyla halka silanlanma çağrısı yaptıkları biliniyordu.

http://www.ahaber.com.tr/webtv/video...silahli-kortej

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri