Anket Sonuçlarını Görüntüle: Onur ALTUN yeni sezonda hangi bölgeye transfer yapmalı ?

Voters
4. You may not vote on this poll
  • Santrafor

3 75.00%
  • Orta Saha

2 50.00%
  • Defans

0 0%
  • Kaleci

1 25.00%
Multiple Choice Poll.
1 ile 30 arası toplam 378 sonuç

Konu: Bir Teknik Direktörün Hikayesi - 4.Sezon [ Beşiktaş - 2017/2018 ]

Hybrid View

Güzel gidiyorsun dostum Serkan Kırıntılı nasıl ?

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Ankaragücü efsaneye efsane Teknik Direktör yakışır bu arada iyi gidiyoruz
    Sağolasın egecim inşallah bu sene Süper Lig yolu gözüküyor bize.

Quote Originally Posted by Ankaraguclu06 View Post
    Güzel gidiyorsun dostum Serkan Kırıntılı nasıl ?
    Teşekkür ederim kardeşim sezon sonunda istatistiğini paylasıcam çok güzel şuanda memnunum kalecimizi bulduk diyebilirim.

~ GÜNCELLEME GELDİ ~

" ANKARAGÜCÜ SEÇİM'E GİTTİ YENİ BAŞKAN VOLKAN ESEN ! "

" PTT BİRİNCİ LİG DEVAM EDİYOR "

~ İstanbul BBSK - AnkaraGücü ~
    Ptt 1.Lig 26.Hafta

Deplasmanda çıktığımız zorlu maçtan 0-0'lık skorla berabere ayrıldık. Onur ALTUN maç sonu yaptığı açıklamada " Çok zorlu bir müsabakaydı. 1 puan almak bazen iyidir. Takımımın performansından mutluyum. " diyerek sözlerini noktaladı.

" BOMBA TRANSFER GELİYOR "

AnkaraGücü tam transfer sezonunu kapattı derken süpriz bir atakla kendine kulüp bulamayan Fransız oyuncu Nikolas Anelka ile anlaştığını duyurdu. Kadrosuna kattığı 36 yaşındaki yildizin bir sonraki PTT 1.Lig maçında sahada olması bekleniyor...

Onur ALTUN flaş verdiği son dakika kararıyla Anelka'yı kadrosuna dahil ettirdi. Yönetim oyuncuyu ikna etmeyi başardı ve 2 yillik sözleşme imzalandı. Bir çok eleştiriyi üzerine çeken Onur ALTUN bu transfer hamlesinin ne kadar doğru olduğu tartışılıyor. Bazı spor yazarları yanlış bir hamle olarak nitelendirirken, bazılarıda Drogba örneği verip yaşayan efsane ölüsü bile yeter diyorlar...

~ AnkaraGücü - Karşıyaka ~
    Ptt 1.Lig 27.Hafta

AnkaraGücü yaptığı son dakika transferiyle gündeme bomba gibi oturdu. Bugünde Nikolas Anelka ilk 11'de maça başladı. Karşıyaka 12'dakika da Serdar Eylik ile öne geçerken, 26'dakika da Nikolas Anelka şık bir golle beraberliği sağladı. İkinci yarida 49'dakika da Anelka'nın asistiyle Caner Ağca golünü kaydetti ve 3 puanı başkent ekibi aldı.

~ Gençlerbirliği - AnkaraGücü ~
    Ptt 1.Lig 28.Hafta

19 Mayıs stadında oynanan Ankara derbisini Gençlerbirliği kazandı. Ankaragücü'nün yakaladığı fırsatları gole çevirememesi sonucu Gençlerbirliği 19'dakika da Nizamettin'in golüyle skorun üstüne yatarak kazandı.

~ AnkaraGücü - Alanyaspor ~
    Ptt 1.Lig 29.Hafta

Ankaragücü müthiş bir coşkuyla maça başladı. Rakibini 2-0 yenen sarı lacivertli ekip oldukça sevinçliydi. Ortaya koydukları performans taraftar tarafından alkışları topladı. Taraftar 90 dakika hiç susmadan takımlarına olan bağlılıklarını gösterdiler. Anelka'ya özel ilgi olan bu maçta 19.000 kişi tribünde karşılaşmayı takip etti.

~ K.Maraşspor - AnkaraGücü ~
    Ptt 1.Lig 30.Hafta

Sarı lacivertli takım PTT 1.Ligde adım adım aldığı zaferlerle hedefe ilerlemeye devam ediyor. Rakibini Ali Pala'nın 20'dakika da attığı golle yıkan Ankaragücü yönetimi Onur ALTUN'u başarılı bir performans grafiği gösterdiği için tebrik ettiler.

" ANKARAGÜCÜ İLE ÇIKTIĞIMIZ KARŞILAŞMALAR ALINAN SONUÇLAR "

Ankaragücü kariyerinde 23 maça çıkan Onur ALTUN takımının göstermiş olduğu performans ve taktik anlayışıyla alkışları topladı. 13 Galibiyet, 5 Mağlubiyet (3'ü Hazırlık Maçından), 5 Beraberlik (1'i Hazırlık Maçından) alan sarı lacivertli kulüp Süper Lig'e çıkma yolunda adım adım hedefe doğru ilerliyor.

" 30.HAFTA İTİBARİ İLE PUAN DURUMU "

HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE AÇIĞIMDIR...

Not: Takip eden ve mesaj atan herkese teşekkürler...
    Onur ALTUN

Mesaj Yetkileri