Quote Originally Posted by attirson View Post
Sizi gercekten tebrik ediyorum savundugunuz adamın tam cizgisindesiniz hiç cıkmıyorsunuz aynı onun gibi davranıyorsunuz.1 dakika boyunca bekledim acaba ne olacak diye 2 kisi otobüsün camını yumruklayıp türbanlılara laf atıyor bu mu yani ? Chp'nin 9-10 milyon secmeni var ve sen 2 kisi üzerinden mi yorumluyorsun Chp'yi ? Burda Akp'nin Antalya mitinginden sonra duraklardaki Chp afislerinin oldugu reklam panolarını yerle bir etti Akpliler simdi bütün Akpliler vandal mı oluyor böyle olunca ? Sacma sapan seyler koyup kücük duruma düsürmeyin surda kendinizi rica ediyorum ben utanıyorum sizin yerinize.
Her partinin militanı vardır aşif parçalar vs. Ama hiçbiri milletin dinine böyle alerjik reaksiyon gösterip, otobüste giden baş örtülüye, kırmızı görmüş boğa gibi saldırmaz. Ne ilk ne son defa oluyor. Dediğim Allah bunların iktidarından korusun. Ak Parti iktidara geldiğinde baş örtülü sayısı katlandı zannetmişlerdi, zaten var olan başı örtülülerin korkmadan sokağa çıkmaya başladığını anlayamadılar.

Quote Originally Posted by omersal View Post
Sonuna kadar hak veriyorum , bir de AKPli kardeşlerimize çok merak ettiğim bir şey soracağım. Bu AKPli zihniyetler neden AKP karşıtlarına yahudi diyor ? Cidden soruyorum yani akit ya da başka şeyler nasıl gaz verdi de böyle düşündünüz ? Yoksa genel şizofreni durumu mu ?
Ben böyle birşey söylemedim, kimden duyduysan ona sorman lazım.