1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Lesandro Parleo | Associazione Calcio Milan

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Kardeş başarılar diliyorum , Kaka'yı sat gitsin ya değeri düşüyor gittikçe bana 450 B'ye önerdiler 2.sezon başı oyuncuya verecek paramız azdı alamadım Bursa'ya
    Öncelikle hangi oyunu oynuyorsun bilmiyorum ama ben şuana kadar belki de 50-60 tane oyun açıp oynamışımdır kesinlikle kendisini satmaya yanaşmıyor takım.

Hatta 20-30 MN €'ya bile çıktığım oldu ama yine de Milan satmak istemiyor. Yaşlı bir oyuncunun değerinin düşmesi kadar normal bir şey yok zaten.

Çok büyük bir düşüş de yaşamıyor ayrıca eğer kullanabilirsen 3-4 sezon çok iyi verim alabilirsin sonrasında zaten emekli oluyor.

Sende bilirsin ki böyle oyuncuları almak, oyuncuya vereceğin paradan geçer mesele zaten onun yıllık maaşını verebilmek.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Öncelikle hangi oyunu oynuyorsun bilmiyorum ama ben şuana kadar belki de 50-60 tane oyun açıp oynamışımdır kesinlikle kendisini satmaya yanaşmıyor takım.

Hatta 20-30 MN €'ya bile çıktığım oldu ama yine de Milan satmak istemiyor. Yaşlı bir oyuncunun değerinin düşmesi kadar normal bir şey yok zaten.

Çok büyük bir düşüş de yaşamıyor ayrıca eğer kullanabilirsen 3-4 sezon çok iyi verim alabilirsin sonrasında zaten emekli oluyor.

Sende bilirsin ki böyle oyuncuları almak, oyuncuya vereceğin paradan geçer mesele zaten onun yıllık maaşını verebilmek.
    Kaka'ya ne kadar hayran olduğunu bir kere daha gösterdin söylediklerine tamamen katılıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post

Benim dediklerim biraz yanlış anlaşılmış en uygun zamanı iken para kazanmaya bak demek istemiştim fakat düşündümde yine kazanacağı miktar Milan için önemli olmaz zaten .

Ama bana önerdiler ve keşke o zaman fotoğraf alsaydım gösterirdim .
    Neyse haklısınız diyorum kapatalım konuyu

Mesaj Yetkileri