Sayfa 442 / 480 İlkİlk ... 342392432440441442443444452 ... SonSon
13,231 ile 13,260 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Fanatik

Werder Bremen'le sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki orta saha oyuncu Türk basın mensuplarının, "Beşiktaş'a gidecek misiniz?" sorusuna, "Gideceğim" cevabı verdi. Werder Bremen dışında başka takımda forma giyemeyen yıldız futbolcunun takımdan ayrılacak haberleri yeşil beyazlı taraftarları üzdü. Antrenman sonrası Hunt'un yanına giden ve imza alan taraftarlar O'nun takımdan ayrılacak olmasının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdiler.

Artık kesinleşti gibi Hunt transferi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hunt'un karısı Türk müş . Bundan dolayı Türk vatandaşlığı alıp Türk statusunde oyniyabilir diyorlar.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Yok yahu karısı bence etkilemez Türk statüsünü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Karısının türk olmasıyla türk statüsünün ne alakası var yahu
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Türk vatandaşlığı için, ''her Türk annenin ya da Türk babanın çocuğu Türk'tür'' yazıyor Anayasa kitabında; ancak ben hiç ''her Türk kadının kocası ya da Türk erkeğin karısı Türk'tür'' diye bir şey görmedim. Hunt da, gelirse Türk statüsünde oynamaz bence.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

http://www.nvi.gov.tr/Files/File/Mev..._nedeniyle.pdf

Burada yazıyor, 3 yıldır evliyse ve Türkiye de ikamet ederse oluyormuş. Birkaç detay daha var sanırım. Bizim bir yönetici de paylaşmış böyle bir durumun olduğunu ve değerlendirileceğini... Ayrıca DHA nın haberi var, Hunt ın ağzından Beşiktaşla anlaştım şeklinde.
    Last edited by Rehavi : 29.Mart.2014 at 21:35 Reason: İkamet şartı da yokmuş yanlış okumuşum

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Türk vatandaşlığı için, ''her Türk annenin ya da Türk babanın çocuğu Türk'tür'' yazıyor Anayasa kitabında; ancak ben hiç ''her Türk kadının kocası ya da Türk erkeğin karısı Türk'tür'' diye bir şey görmedim. Hunt da, gelirse Türk statüsünde oynamaz bence.
    Türk statüsüne daha çabuk geçer sadece milli takımda oynadığı için yine 5 yıl sonra türk statüsünde oynayabilir

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Yalnız Hunt ın Türk Vatandaşı olması, Türk statüsünde oynaması yeterliyse ki olmaması saçma olur Hunt ı kesin Türkiye den bir takım alır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Hunt evliliğinin 3. yılını doldurdu ise Almanya'dan dahi Türk konsolosluğu aracılığı ile T.C. Vatandaşlığı alabilir. Türkiye'de lisansı çıkmadan önce (burası önemli) T.C. Vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayabilir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hunt evliliğinin 3. yılını doldurdu ise Almanya'dan dahi Türk konsolosluğu aracılığı ile T.C. Vatandaşlığı alabilir. Türkiye'de lisansı çıkmadan önce (burası önemli) T.C. Vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayabilir.
    Şimdi bizim Hajrovic in lisansı var köklerinden dolayı T.C vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayamıcak mı şimdi ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Şimdi bizim Hajrovic in lisansı var köklerinden dolayı T.C vatandaşlığı alır ise yerli statüsünde oynayamıcak mı şimdi ?
    Ömer Abi de, ben de açıklamıştım daha önce. Keza kökenleri nedeni ile zaten kazanması mümkün değil. Ebeveynleri T.C. Vatandaşı değil, amcasının sonradan kazandığı vatandaşlık etki etmez.

Türkiye'de lisanslı oyunculardan T.C. Vatandaşlık kazananlar için TFF'nin tüzüğündeki maddeler geçerli.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Önder Özen Van Der Vaart ile Batefimbi Gomis'i takibe almış.
    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/105450/ozen-takipte

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Van der Vaart'ın alınması Oğuzhan'ın yedeğe çekilmesi demek. İkisi bir arada oynayamaz. Oynasalar bile Veli'ye inanılmaz yük biner ki bu da vereceği verimi düşürür.

Ama Van der Vaart da Ajax'tan beri keşke gelse dediğim bir adam yahu

V d vaart yanlış olur biraz oguzhan varken.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    V d vaart yanlış olur biraz oguzhan varken.
    Bir de şu var; Oğuzhan sahada olmadığında kim oynayacak, yıllardır bir şeyler yapmasını beklediğimiz ancak henüz kendini geliştirememiş Muhammed Demirci mi? Hem bence kiralık gönderilmesi bile gerekiyor bizde forma şansı bulamadığı için. A2 takımla ya da antrenmanlarla falan geliştiremez kendisini. Sözün kısası, Fernandes'in yerine alınabilir Van Der Vaart.

Bir de şu var; Oğuzhan sahada olmadığında kim oynayacak, yıllardır bir şeyler yapmasını beklediğimiz ancak henüz kendini geliştirememiş Muhammed Demirci mi? Hem bence kiralık gönderilmesi bile gerekiyor bizde forma şansı bulamadığı için. A2 takımla ya da antrenmanlarla falan geliştiremez kendisini. Sözün kısası, Fernandes'in yerine alınabilir Van Der Vaart.
    Alternatiflendirmek tabi ki sart ancak rotasyon oyuncusunu iyi secmen lazım. Oguzhan'in onune bir adam alirsan cocugu bozarsin bizim selcuk muhabbetine donebilir. Dikkatli davranmak lazım. Özellikle maas konusunda

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Gelmesini istemem dediginiz gibi Oguzhan'in önünü keser. Oguzhan'i yedekliyebilen bir oyuncu lazim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oğuzhan'ın yedekleyeceği ve sorun çıkarmayacak bir futbolcu da aklıma gelmiyor benim. Yerli olarak belki Mehmet Ekici olabilir, yabancı isim bulamıyorum ama.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Oğuzhan'ın yedekleyeceği ve sorun çıkarmayacak bir futbolcu da aklıma gelmiyor benim. Yerli olarak belki Mehmet Ekici olabilir, yabancı isim bulamıyorum ama.
    Mehmet Ekici geçen gün açıklama yapmıştı, Türk Medyası çok saçma şeyler yazıyor, Almanya liginden ayrılmaya niyetim yok falan diyordu.Gerçi böyle diyip ertesi sezon Türkiye yolu tutan bir sürü futbolcu gördük.Hayırlısı bakalım..

Oliver torres. Villareal.
    Nihati araya sokup alın pisman olmazsiniz

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Oliver torres. Villareal.
    Nihati araya sokup alın pisman olmazsiniz
    Önder Özen ve scout ekibi izleyip görüyorsa haberleri vardır belki Torres'ten. Yeni stada yeni yıldızlarla girme düşüncesi de var. Bu tarz transferler yapılacağını pek zannetmiyorum.

EDİT: Torres'i de bu genç yaşta bırakmaz Villarreal, bir de o var.

Önder Özen ve scout ekibi izleyip görüyorsa haberleri vardır belki Torres'ten. Yeni stada yeni yıldızlarla girme düşüncesi de var. Bu tarz transferler yapılacağını pek zannetmiyorum.
    Mutlaka vardır.

Ama basari buradan geciyor. Zamaninda bu hataya dustunuz siz. Biz de dustuk. Ama v der vaart hakikaten bitik. Olmaz yani. Bjk da atletico madrid isigi var bakalım seneye ne olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Torres Villarreal'de kiralık. At Madrid hayatta bırakmaz.

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Torres Villarreal'de kiralık. At Madrid hayatta bırakmaz.
    Oyleyse o zaman seneye bjk kiralasin iste rotasyon degil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizimkiler yeni stad,olursa ŞL gazına gelip umarım geçmişte isim yapıp şu an yokları oynayan oyuncu veya oyuncuları alma kumarına girmezler.Bu sezon belli başlı bir şeyler oturdu takımda.İhtiyacımız olan bölgelere Atiba tarzı iş yapacak adamlar kovalamalıyız.İsimli olup olmaması önemli değil.İş ahlakı yüksek ve formda isimler bu takımı ileri taşır.Buraya başarıya doymuş,sırf para için gelecek adamlarla olmadığını görmüş olmamız lazım artık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Fikret Orman Eto'o için İngiltere'ye gidecekmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Doğruluğundan şüpheliyim ama öyleyse bile istemiyoruz arkadaş. Eski yıldız, sönmüş yıldız, sönmek üzere yıldız, Avrupa nın en iyi takımlarında oynamış oyuncu... Şahsen bu kategorilerden hiç birini istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bence yeni stad icin yildiz getirmeye gerek yok, zaten yenilenmis haliyle bile cok seyirci cekecek o stad. mevcut takim bile yaristaydi bu sezon, bu iskeletin uzerine 1-2 takviye ile sampiyonluk yarisinda yine olur. hemen borca girip stad avantaji da yitirilmesin isterim sahsen.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas officials are in London as they attempt to sign Chelsea striker Samuel Eto'o, 33, on a free transfer in the summer.

Full story: Metro

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Eto'o Beşiktaş'a gelirse, Eto'o bitmiş geyikleride son bulur artık.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri