1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: The Special One - Yeniden Londra (Chelsea)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim dostum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar
    Teşekkürler
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Başarılar dilerim dostum
    Teşekkür ettim abim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Part 4;

İlk basın toplantısında şunları söyledi Jose;

"Ben mutlu olanım. Daha birkaç gün önce gibi geliyor ama 9 sene oldu. Çok şey değişti. Hala aynı insanım, kalbim duygularım. İşime futbola tutkum var. Şimdi kendimi tanımlamam gerekirse çok mutluyum. Ben bu kulübü çok seviyorum.

Roman ile olan ilişkim özel ve gizli kalacak. Önemli nokta şu ikimizde aynı şeyi istiyoruz ikimizde başarı istiyoruz. Benim yerim futbol sahası. Bu diğer alanlarla da bağlı biliyorum. Takım için elimden geleni yapacağım. Çok mutluyum ve çok rahatım buraya döndüğüm için. Eve döndüm başarılı olduğum güzel sıcak bir eve. Taraftarlar beni burada çok seviyordu. Beklentiler yüksek biliyorum. İnsanlar da benim neler yapabileceğimi biliyor. Kulüp benim mantığımı ve yapabileceklerimi biliyorum. ''
    ------------------------------------------------------------------------------

Artık Londra'daydı ve mutluydu. Mutlu olduğu yerdeydi. Hemen işinin başına geçti.
    İnce eledi sık dokudu, sistemini belirledi. Gidecek futbolcuları seçti ve yönetime raporunu verdi.
    Raporda şu oyuncular yazıyordu;

1-John Obi Mikel
    2-Demba Ba
    3-Fernando Torres
    4-Oscar

Yönetimle görüşme sonucu transfer bütçesi 65M€'ydu. Satılacak oyuncularla birlikte bütçesi daha da
    artacak yeni transferler için büyük bir bütçe oluşturmayı hedefliyordu.

Transferleri belirleyip ve hemen sonuçlandırmak için 3 gün tesislerden ayrılmadı. Gecesini gündüzüne katarak
    Gerekli olan bölgelere transferleri belirledi;

1- Diego Costa-At.Madrid
    2- Mario Mandzukic-Bayern
    3- Fernando-Porto
    4- Jordy Clasie-Feyenoord

Caner,Finnbogason-FB-Herenveen

Yönetime raporu sunduktan sonra oyun felsefesi ve sistemi üzerinde çalıştı.
    4-4-1-1 sistemini kullanacaktı Jose.

Günler geçmiş, listeye koyduğu futbolculara talipler artmıştı. Tüm klüpler tek tek tekliflerini iletiyor
    cevap bekliyordu. Jose ve yönetim toplanarak teklifleri değerlendirmeye başladılar.

Obi Mikel - 19m€ / Monaco
    Demba Ba - 7m€ / Porto
    Oscar - 30m€ / Psg

Fiyatlar uygun bulunmuş ve hemen sonuçlandırılması için klüplere cevap verilmişti.

Fakat, Fernando Torres'e teklif yoktu. Mourinho, Torres ile özel görüşme yaparak takımda düşünmediğini teklif gelmemesi halinde
    yedek takımla antremanlara çıkacağını Torres'e söyledi.
    Bu görüşme Torres'in hoşuna gitmese de elinden gelen birşey yoktu.

Mesaj Yetkileri