Sayfa 449 / 480 İlkİlk ... 349399439447448449450451459 ... SonSon
13,441 ile 13,470 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Robinho'nun kendisine hayırı yok buraya gelse ne olur?

Yeni stad ve isim olarak takıma seviye atlatacak bir oyuncu aranıyorsa adam gibi birisi alınsın. Robinho'ya verilen para kesinlikle çöp olacaktır.

Beşiktaş'ın sistemine ters bir oyuncu kendisi.

Bu yıldız oyuncu alma işini bir türlü anlayamıyorum. Madem ki böyle bir topa gireceksin, birazcık araştır ve sana yarayacak bir oyuncuya bas paranı.

Robinho bu yaştan sonra ne katar bu takıma?

Ne zaman bir maçı 90 dakika çıkarmış bu adam?
    Sakin ol, bunlar duyumcuların uydurmaları. Ben de bu konuda katılıyorum sana. Robinho'ya harcanacak parayla Demba Ba alınır, işimizi de görür fazlasıyla. Zenit'ten Danny Miguel'i de isterdim mesela. Hücuma dönük her bölgede oynayabiliyor.

Önder Özen ve Bilic imzalı transferleri de çok merak ediyorum bu sene. Genç, ismi duyulmamış; ama bizim duyurabileceğimiz potansiyelde 1 yerli, 1 yabancı alsınlar yine iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Hollanda gol kralı Finnbogason.

http://www.besiktasruhu.com/hollanda...i-takipte.html

Valla Eredivisie'de gol kralı olan adama ne kadar güvenilir bilinmez

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    İçerdeki Sağlam Duyumlara Göre Bastian Schweinsteiger ile İlgileniliyormuş.

Keşke Alsak Adam Tam Bir Profesyonel ve Müthiş Bir Alman Zekasına Sahip Matthaus Etkisi Yaratabilir Takıma
    Tek Bastian kesmez Yanına Yaya'yı almalıyız. Orta sahada Atiba - Veli ikilisinden Bastian - Yaya ikilisine geçiş. Püfff = )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Hollanda gol kralı Finnbogason.

http://www.besiktasruhu.com/hollanda...i-takipte.html

Valla Eredivisie'de gol kralı olan adama ne kadar güvenilir bilinmez
    normalde hollanda ligi gol krallarına güven olmaz ama adamın kendisi kaliteli olduktan sonra ligin çok önemi yok. bölgeselde bile kral olsa kabulüm ama dediğim gibi adamın kendisinde iş olacak

finnbogason kesinlikle o oyunculardan biri. afonso alves gibi balon kral değil. luis suarez gibi hakeden kral. alınmasını çok isterim ancak demba ba ismi konuşuluyorken de yıllarca özlemini çektiğimiz siyahi forvet tercihimdir.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    normalde hollanda ligi gol krallarına güven olmaz ama adamın kendisi kaliteli olduktan sonra ligin çok önemi yok. bölgeselde bile kral olsa kabulüm ama dediğim gibi adamın kendisinde iş olacak

finnbogason kesinlikle o oyunculardan biri. afonso alves gibi balon kral değil. luis suarez gibi hakeden kral. alınmasını çok isterim ancak demba ba ismi konuşuluyorken de yıllarca özlemini çektiğimiz siyahi forvet tercihimdir.
    evet videosunu izledim topu alıp gidiyor finnbogason golleri de güzel. ben de demba ba'yı tercih ederim ama chelsea forvet almadan ba'yı bırakmaz bıraksa bile maliyeti ne kadar olur bilinmez. yıllık maaşı da fazla olur. bence alınacaksa finnbogason uzun vadede daha faydalı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hollanda Ligi'ne güven olmaz sözüne katılmıyorum. Hollanda Ligi çerez bir lig olarak görülüyor ama bu mantıkla bakarak transfer yaparsak oradan yetişen hiç bir dünya yıldızının alınmaması lazım. Beşiktaş bu transferi hem ucuza yapabilir hemde bahanesi az olur (Hollanda gol kralını aldık ama olmadı yapacak bir şey yok vs.)

Afonso alves de kotu topcu degildi premier ligde kendini kaybetti sadece bir daha toparlanamadi. Alfred bir kuzeyli oldugi icin disiplinli calismaya nerede olursa olsun ne kazanirsa kazansin devam edecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.ntvspor.net/video-galeri/...cek-isim-lazim

Ali Ece rahatsızlık falan mı geçirdi? Böyle çok enteresan bakıyor
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by kumbara View Post
    Özellikle de bizi yıldız futbolcu meraklısı zannedenler iyi okusunlar!

EDİT: Bugsaşspor'dayken ilgilenip almadığımız Şener Özbayraklı'yı da bu listeye ekleyebiliriz.

Her zaman söylüyorum, yine söyleyeceğim. Beşiktaş'ın başkanı olmayı hak eden tek isim İbrahim Altınsay'dır bilgisiyle ve kültürüyle; ama ne yazık ki, yeterli lobisi ve desteği yok. 100. yıl döneminde yöneticilik yaptığını da unutmayalım.
    Last edited by footballer33 : 26.Mayıs.2014 at 20:36

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1998-99 Ruud van Nistelrooy 31 PSV
    1999-00 Ruud van Nistelrooy 29 PSV
    2000-01 Mateja Kežman 24 PSV
    2001-02 Pierre van Hooijdonk 24 Feyenoord
    2002-03 Mateja Kežman 35 PSV
    2003-04 Mateja Kežman 31 PSV
    2004-05 Dirk Kuijt 29 Feyenoord
    2005-06 Klaas Jan Huntelaar 33 SC Heerenveen (17)
    Ajax (16)
    2006-07 Afonso Alves 34 SC Heerenveen
    2007-08 Klaas Jan Huntelaar 33 Ajax
    2008-09 Mounir El Hamdaoui 23 AZ
    2009-10 Luis Suárez 35 Ajax
    2010-11 Björn Vleminckx 23 NEC
    2011-12 Bas Dost 32 SC Heerenveen
    2012-13 Wilfried Bony 31 Vitesse

Hollanda ligi gol kralına güven olmaz da ne demek?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hunt'un transfer edilmesinden yanayım ben. Basında Anderson isimleri falan geçiyor. Fakat Beşiktaş'a en uygun olan futbolcu Aaron Hunt bence. Elini çabuk tutup bir an önce imza attırmak lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hunt, wolfsburg'a transfer oldu. geçmişler ola.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yazdıklarına bakılırsa hedefin ben olduğum için cevap verme hakkımın da olduğunu düşünüyorum; ancak onca cümlenin, paragrafın arasından kendine göre bir söylemi cımbızla çekip çıkardığın için yazdıklarına tek tek uzun uzadıya yorum yapmayacağım. Bir tek şunu söyleyeceğim; beni tanımıyorsun ve belki ismimi bile bilmiyorsun. O yüzden benim Beşiktaşlılığımı sorgulamak senin haddine değil! Daha önce de uyarmıştım bu konuda; fakat sanırım dikkate almadın. Skor taraftarı, Almanya'dan taraftar transfer edelim, küçük çocuk falan... Bu muhabbetlere girmen, bu kadar ileri gitmen gereksiz yani.

Önce ne söylemek istediğimi, neleri eleştirdiğimi, doğrular olduğunda alkışlamayı da bildiğimi geçmiş yorumlara bakıp bir gör, ondan sonra yorum yap! Benim Beşiktaşlılığımı, ben biliyorum kimseye bir şeyi ispat etmenin derdinde değilim, kimin ne kadar Beşiktaşlı olduğunun da kararını sen veremezsin! Bilmeden, etmeden konuşmazsan iyi edersin. Bu günden sonra da laf anlatmaya çalışmayacağım artık kimseye bu konuda.
    Benim yorumum sana özel değildi ve seni tanımıyorum ama kime bu yorum diye soruyorsan benim fikrime göre Beşiktaş taraftarının %60-70 civarı skor taraftarıdır, bu yorumum onlaraydı. Sende onlardan biriysen o yazdıklarım senin için de geçerli.

Bu kadar ileri gitmem gerçeklerin dışa vurumudur. Özellikle sosyal medyada liseliler diye tahmin ediyorum ki o yüzden küçük çocuk dedim arkadaş öyle bir transfer istekleri var ki sanki Manchester takımlarından birisiyiz. Bu taraftar ne zaman bir futbolcuya 2.5 milyon eurodan fazla veremeyeceğimizi anlarsa o zaman yola geliriz.

Son hafta Gençlerbirliği maçı bir de utanmadan 80000 kişi olimpiyata diye hashtag açtılar. Sonuç nedir ? Olsun gene de sayı tutmuş Soma'ya 80000 lira gönderdiler. Bütün gazetelerde, televizyon programlarında o gün sonuç önemli değil önemli olan mesaj diye manşetler atılırken takım berabere kaldığında ıslıkladı taraftar. Kendilerini küçük düşürüyorlar haberleri yok.

Demirören gittikten sonra takım taraftarıyla Dortmund gibi düştüğü yerden kalkar diye hayalim vardı ama Dortmund kiiim biz kim ? Adamların bir sezonda maça gelen taraftar ortalaması 80558. Bizim ortalama resmi veriler yok ama 10000 dolaylarındadır diye tahmin ediyorum. Daha sonra kalkıp 42000 kişilik stat mı olur 50000, 60000 yapsınlar diyen taraftar var. Sen inönü'yü dolduruyor muydun da daha fazlasını istiyorsun ?

Kusura bakmayın arkadaşlar bu konuda çok doluyum, bazen ağlayasım bile geliyor. Beşiktaş şerefli ikinciliklerin takımıdır, sevinmek için sevmedik diye beste yapılmıştır adına. Galatasaray ve Fenerbahçe'den farklı bir yanı vardı. Son zamanlarda bunu kaybetmek üzereyiz. Bizim son 10 yılda kaç tane şampiyonluğumuz var da bu taraftar bu kadar sabırsızlaştı. Neden bu kadar çok teknik direktör değiştiriyoruz veya yıldızlara bel bağlıyoruz ? Bunu bir sorun kendinize ya. Bu yeni nesilden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum. Bu takım bu sene 3. olabilir. Bilmiyor musunuz takımın yaşadıklarını, bilmiyor musunuz yönetimin altından kalkmaya çalıştıklarını. Neye bu isyan ? Beşiktaş'ın istikrara ihtiyacı var. O yüzden yönetimine, teknik direktörüne, oyuncusuna sahip çıkılmalıdır.

Son 10 yılda çok şey değişti. Zengin başkan vardı, dünyada isim yapmış antrenörler, hocalar vardı. Büyük kulüplerde oynamış yıldızlar vardı ama 1 kere oldu işte. Olmayınca olmuyor. Benimkisi suçu başka yerde aramak. Hoca beceremiyor mu değiştir sonuç yine olmadı, oyuncu mu olmadı değiştir yine olmadı ee nereye kadar ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Benim yorumum sana özel değildi ve seni tanımıyorum ama kime bu yorum diye soruyorsan benim fikrime göre Beşiktaş taraftarının %60-70 civarı skor taraftarıdır, bu yorumum onlaraydı. Sende onlardan biriysen o yazdıklarım senin için de geçerli.

Bu kadar ileri gitmem gerçeklerin dışa vurumudur. Özellikle sosyal medyada liseliler diye tahmin ediyorum ki o yüzden küçük çocuk dedim arkadaş öyle bir transfer istekleri var ki sanki Manchester takımlarından birisiyiz. Bu taraftar ne zaman bir futbolcuya 2.5 milyon eurodan fazla veremeyeceğimizi anlarsa o zaman yola geliriz.

Son hafta Gençlerbirliği maçı bir de utanmadan 80000 kişi olimpiyata diye hashtag açtılar. Sonuç nedir ? Olsun gene de sayı tutmuş Soma'ya 80000 lira gönderdiler. Bütün gazetelerde, televizyon programlarında o gün sonuç önemli değil önemli olan mesaj diye manşetler atılırken takım berabere kaldığında ıslıkladı taraftar. Kendilerini küçük düşürüyorlar haberleri yok.

Demirören gittikten sonra takım taraftarıyla Dortmund gibi düştüğü yerden kalkar diye hayalim vardı ama Dortmund kiiim biz kim ? Adamların bir sezonda maça gelen taraftar ortalaması 80558. Bizim ortalama resmi veriler yok ama 10000 dolaylarındadır diye tahmin ediyorum. Daha sonra kalkıp 42000 kişilik stat mı olur 50000, 60000 yapsınlar diyen taraftar var. Sen inönü'yü dolduruyor muydun da daha fazlasını istiyorsun ?

Kusura bakmayın arkadaşlar bu konuda çok doluyum, bazen ağlayasım bile geliyor. Beşiktaş şerefli ikinciliklerin takımıdır, sevinmek için sevmedik diye beste yapılmıştır adına. Galatasaray ve Fenerbahçe'den farklı bir yanı vardı. Son zamanlarda bunu kaybetmek üzereyiz. Bizim son 10 yılda kaç tane şampiyonluğumuz var da bu taraftar bu kadar sabırsızlaştı. Neden bu kadar çok teknik direktör değiştiriyoruz veya yıldızlara bel bağlıyoruz ? Bunu bir sorun kendinize ya. Bu yeni nesilden mi kaynaklanıyor yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum. Bu takım bu sene 3. olabilir. Bilmiyor musunuz takımın yaşadıklarını, bilmiyor musunuz yönetimin altından kalkmaya çalıştıklarını. Neye bu isyan ? Beşiktaş'ın istikrara ihtiyacı var. O yüzden yönetimine, teknik direktörüne, oyuncusuna sahip çıkılmalıdır.

Son 10 yılda çok şey değişti. Zengin başkan vardı, dünyada isim yapmış antrenörler, hocalar vardı. Büyük kulüplerde oynamış yıldızlar vardı ama 1 kere oldu işte. Olmayınca olmuyor. Benimkisi suçu başka yerde aramak. Hoca beceremiyor mu değiştir sonuç yine olmadı, oyuncu mu olmadı değiştir yine olmadı ee nereye kadar ?
    'Parasız başkan mı olur ya' sözüme istinaden bir cümle kurdun bir önceki yazında, ben de ona istinaden bana karşı yazdığını düşündüm o yazıları. Hedefin ben değilsem bir yanlış anlaşılma olmuş. Kusura bakma o yüzden.

Genel olarak yazdıklarına katılıyorum. Ergen tipte taraftarların varlığını ve senin düşüncenle skor taraftarlarını ben de biliyorum, görüyorum ve rahatsızlık duyuyorum bu durumdan. Özellikle de sosyal medyada bunlara rastlamak mümkün.

Bilic'e, Önder Özen'e en azından sözleşmeleri bitene kadar sabır göstermek gerektiğini düşünenlerdenim. Hatta umarım çok başarılı olup uzun yıllar da kalırlar; ancak yöneticilerimiz ve başkanımız konusunda seninle aynı fikirde değilim. Fikret Orman ve ekibinin yetersiz olduğuna inanıyorum. Özellikle Deniz Atalay, Erdal Torunoğulları, Ahmet Kavalcı gibi boşboğazlara tahammül edemiyorum. Onların yüzünden Bilic ve Önder Özen de işlerini rahatça yapamıyorlar maalesef.

En büyük isteğim, stadın bir an evvel bitmesi ve bir sonraki başkanlık seçiminde İbrahim Altınsay'ın aday olup seçimi kazanması veya Fikret Orman'ın yönetimini büyük oranda değiştirmesi. Şu saydığım 3-5 gereksizden kurtulup işinin ehli adamları yönetimine alsa ona da razıyım.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ajax (16)

Kezman, Afonso Alves, El Hamdaoui, Vleminckx ve Bas Dost'un sonraki istatistiklerini bir gözden geçir. Fiyasko. Evet Hollandalı forvetler yıldız oluyor ama Hollanda Ligi'nde oynayan yabancı forvetlerin bir numarası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ajax (16)

kardeşim hollanda ligi gol kralına güven olmaz dediğim tek etiketi hollanda ligi gol krallığı olmamalı yani onu diyorum. yazdığın isimler içinde dünya starları var ama bu adamlar dediğim gibi zaten iyi olan adamlar , başarısını dışarıda da sürdürebilenler daha doğrusu bu potansiyeli dışarıya fazlasıyla gösterip transfer olabilenler.

sadece hollanda ligi gol kralı etiketi olanlar dışarıda fos çıktılar. afonso alver bunlardan birincisi. vleminckx , bas dost falan da üst düzey adamlar değiller bana kalırsa. diğer isimleri zaten tartışmaya gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman, Afonso Alves, El Hamdaoui, Vleminckx ve Bas Dost'un sonraki istatistiklerini bir gözden geçir. Fiyasko. Evet Hollandalı forvetler yıldız oluyor ama Hollanda Ligi'nde oynayan yabancı forvetlerin bir numarası yok.
    aynen öyle.

suarez bu listenin dışında tutulabilir ama o da 1 yıl ülkesinde prof futbol oynadıktan sonra direk gröningen'e geçiş yaptı ve 5 yıl boyunca hollanda futbolunun tozunu yuttu. kendi kalitesi zaten tartışılmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

en büyük balonda şu bas dost oldu heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hacım oyuncuları Real Madrid seviyesinde değil de Beşiktaş seviyesinde değerlendirmek lazım
    Kezman ve El Hamdoui iyi topçulardı. Afonso Alves o dönem bombaydı tam anlamıyla ama yanlış tercihleriyle çok garip bir şekilde yalan oldu ama sonuç olarak hollanda ligi gol kralını küçümsememek lazım ki Finbogason kalitesini belli eden bir adam, herif iskandinav en basitinden

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

goygoya erken basladik bu yil, bastian, finnbogason, ba, anderson, robinho. valla cok eglenceli

besiktaslilar alinmasin, her takimin transfer goygoyu hosuma gidiyor. ironi olsun diye yazmadim
    fenerin sadece biraz durgun, baskan diegoyu alcaz o kadar deyince goygoy bitti. gs ve bjk cok hareketli sagolsunlar

bu arada finnbogason ismi gecmis. adam izlandali, her turlu is yapar. besiktasa da yakisir. robinho falan olacagina 3-5 yil sonra misli misli degerine satabileceginiz bi finnbogason nokta transfer olur. pedro da var, gelecegin besiktasi kurulur. yerliler zaten 22 yas ortalama. efsane besiktas da boyle kuruldu zamaninda. metin ali feyyaz.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Hacım oyuncuları Real Madrid seviyesinde değil de Beşiktaş seviyesinde değerlendirmek lazım
    Kezman ve El Hamdoui iyi topçulardı. Afonso Alves o dönem bombaydı tam anlamıyla ama yanlış tercihleriyle çok garip bir şekilde yalan oldu ama sonuç olarak hollanda ligi gol kralını küçümsememek lazım ki Finbogason kalitesini belli eden bir adam, herif iskandinav en basitinden
    Yani iki önceki mesajımda belirtmiştim zaten Finnbogason'un videosunu izledim iyi topçuya benziyor golleri güzel diye. Bu adam gelecekse sorun olmaz

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Forvete siyahi yırtıcı bir forvet almalıyız. Genel olarak taraftarın istediği forvet tipi. Gomis alınsa aslında fena olmaz. Bizim için transferde kilit nokta stoper ve forvet transferleri. Gerisi fasa fiso. Savunmanın ortasına tecrübeli bir oyuncu alınmalı. Mesela PSG'den Alex'i çıkıp biri alsa getirse Beşiktaş'a : ) Tam aradığımız oyuncu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Manchester City'de Micah Richards vardı bir ara hem sağ bek hem stoper oynuyordu.Son zamanlarda hiç görünmüyor, gözden düşmüş galiba alabilsek çok işe yarar.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Manchester City'de Micah Richards vardı bir ara hem sağ bek hem stoper oynuyordu.Son zamanlarda hiç görünmüyor, gözden düşmüş galiba alabilsek çok işe yarar.
    Sakatlanmıştı diye biliyorum. Sakatlıktan sonra kadroya giremiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Attığımız her adım yalan oluyor. Yine transfer son dakikalara kalacak yine her ilgilendiğimizi kaptırıcaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olcan icin Besiktas ile gorusuyormusuz

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Olcan icin Besiktas ile gorusuyormusuz
    Olcan bize gelirse Gökhan Töre de G.Saray'a gidebilir, ki bu hiç iyi olmaz. Hem Olcan hem G.Töre çok zor; ancak o zoru da resmiyete dökmeliyiz bence. Olcan için takas+para, G.Töre için de 3 ile 5 milyon euro arası bir bonservis yeterli olabilir.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    'Parasız başkan mı olur ya' sözüme istinaden bir cümle kurdun bir önceki yazında, ben de ona istinaden bana karşı yazdığını düşündüm o yazıları. Hedefin ben değilsem bir yanlış anlaşılma olmuş. Kusura bakma o yüzden.

Genel olarak yazdıklarına katılıyorum. Ergen tipte taraftarların varlığını ve senin düşüncenle skor taraftarlarını ben de biliyorum, görüyorum ve rahatsızlık duyuyorum bu durumdan. Özellikle de sosyal medyada bunlara rastlamak mümkün.

Bilic'e, Önder Özen'e en azından sözleşmeleri bitene kadar sabır göstermek gerektiğini düşünenlerdenim. Hatta umarım çok başarılı olup uzun yıllar da kalırlar; ancak yöneticilerimiz ve başkanımız konusunda seninle aynı fikirde değilim. Fikret Orman ve ekibinin yetersiz olduğuna inanıyorum. Özellikle Deniz Atalay, Erdal Torunoğulları, Ahmet Kavalcı gibi boşboğazlara tahammül edemiyorum. Onların yüzünden Bilic ve Önder Özen de işlerini rahatça yapamıyorlar maalesef.

En büyük isteğim, stadın bir an evvel bitmesi ve bir sonraki başkanlık seçiminde İbrahim Altınsay'ın aday olup seçimi kazanması veya Fikret Orman'ın yönetimini büyük oranda değiştirmesi. Şu saydığım 3-5 gereksizden kurtulup işinin ehli adamları yönetimine alsa ona da razıyım.
    İbrahim Altınsay konusuna da değinmek istiyorum. Yanılmıyorsam 1 transfer yaptı ve o da Oğuzhan. Performans-potansiyel/fiyat karşılaştırması yaptığımızda açık ara ligin en iyi oyuncusu. Bir arkadaşın paylaştığı yazıyı da okudum o Hakan'ı ve İshak'ı vs. Altınsay'ın istediği yazıyı. Açıkçası kaynağa pek güvenemedim ama adamın bir şeyler bildiğine inanıyorum.

Gel gelelim ayrıldığı sezonda yaşananlar beni kendisi hakkında olumsuz düşünmeye sevk etti. Sonuçta sen bir yöneticisin, dediğin kabul görmeyebilir. Böyle bir şey olduğunda direkt istifa ederek kulübü terk etmek mi gerekiyor ? Madem bir şeyler biliyorsan, Beşiktaş'ın kaderini değiştirebileceksin neden ısrar etmiyorsun ? İlk yıl Rangnick'in gelememesi ve Samet Aybaba'nın gelmemesi onda dediğim kabul görmüyor neden uğraşayım demesine sebep olabilir. Ama Altınsay'ın Önder Özen'li, Slaven Bilic'li bir ortama hayır diyeceğini asla düşünmüyorum. Biraz sabredebilseydi şu dönemde birlikte çok iyi işlere imza atabilirlerdi ama ne yazıkki benim gözümde kulübü terketti.

Altınsay ne iş yapar, başkanlığa aday olmak ister mi onlar da önemli bir konu ama bugün bir seçim olsa Fikret Orman'ı savunduğum yok, belki Altınsay ondan daha iyi işler yapabilir, ama Fikret Orman'ın kaybedeceğini sanmıyorum. Çünkü sportif başarıların dışında önemli işler yapıyor. Dediğim gibi sportif tarafına Altınsay kalsaydı da Bilic-Özen-Altınsay birlikte baksalardı çok acayip bir şey olurdu ama geldiğimiz durum bu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hunt'u da Wolfsburg kapmış bu arada.

Mesaj Yetkileri