Sayfa 450 / 480 İlkİlk ... 350400440448449450451452460 ... SonSon
13,471 ile 13,500 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    İbrahim Altınsay konusuna da değinmek istiyorum. Yanılmıyorsam 1 transfer yaptı ve o da Oğuzhan. Performans-potansiyel/fiyat karşılaştırması yaptığımızda açık ara ligin en iyi oyuncusu. Bir arkadaşın paylaştığı yazıyı da okudum o Hakan'ı ve İshak'ı vs. Altınsay'ın istediği yazıyı. Açıkçası kaynağa pek güvenemedim ama adamın bir şeyler bildiğine inanıyorum.

Gel gelelim ayrıldığı sezonda yaşananlar beni kendisi hakkında olumsuz düşünmeye sevk etti. Sonuçta sen bir yöneticisin, dediğin kabul görmeyebilir. Böyle bir şey olduğunda direkt istifa ederek kulübü terk etmek mi gerekiyor ? Madem bir şeyler biliyorsan, Beşiktaş'ın kaderini değiştirebileceksin neden ısrar etmiyorsun ? İlk yıl Rangnick'in gelememesi ve Samet Aybaba'nın gelmemesi onda dediğim kabul görmüyor neden uğraşayım demesine sebep olabilir. Ama Altınsay'ın Önder Özen'li, Slaven Bilic'li bir ortama hayır diyeceğini asla düşünmüyorum. Biraz sabredebilseydi şu dönemde birlikte çok iyi işlere imza atabilirlerdi ama ne yazıkki benim gözümde kulübü terketti.

Altınsay ne iş yapar, başkanlığa aday olmak ister mi onlar da önemli bir konu ama bugün bir seçim olsa Fikret Orman'ı savunduğum yok, belki Altınsay ondan daha iyi işler yapabilir, ama Fikret Orman'ın kaybedeceğini sanmıyorum. Çünkü sportif başarıların dışında önemli işler yapıyor. Dediğim gibi sportif tarafına Altınsay kalsaydı da Bilic-Özen-Altınsay birlikte baksalardı çok acayip bir şey olurdu ama geldiğimiz durum bu.
    İbrahim Altınsay kalsaydı Önder Özen'e gerek kalmayacaktı; çünkü Özen'in işini yapıyordu zaten. Bilic de gelmezdi; zira İbrahim Altınsay, bildiğim kadarıyla Van Gaal ile anlaşmıştı. O dönemin yöneticisi Tamer Kıran da önce Sven Goran Eriksson ile anlaşıp sonra vazgeçince ve yönetim de SGE'ye tazminat ödeyip Samet Aybaba ile anlaşınca İbrahim Altınsay istifa etmişti. Belki ilk olayda çekip gitmesi seni kızdırmış olabilir; fakat suçun büyüğü, gördüğün üzere yönetimde. Arkadaşın 'okuyun' diyerek paylaştığı yazıda da bu görülüyor.

İbrahim Altınsay'ın gitmesi beni kızdırmaktan öte üzdü. Esas kızgınlığım, Tamer Kıran'ın işgüzarlığına oldu. Çok büyük bir fırsatı kaçırdık gerçekten de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Belhanda'nın da talipleri artıyormuş anlaşıldı o da gitti. Biz bu gidişe anca babangidayı alıcaz
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Belhanda'nın da talipleri artıyormuş anlaşıldı o da gitti. Biz bu gidişe anca babangidayı alıcaz
    Babayaro futbola geri döner sizin için hatta abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Babayaro futbola geri döner sizin için hatta abi
    Oda olur
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Oda olur
    Biseswar'da olabilir aslında

Bana göre Beşiktaş Gökhan'ı da almalı ancak onunda maliyetiyle birlikte artı Olcan'ın da gelmesiyle pek oluru yok gibi...

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

R10, Diego ve Hunt olmadı, en azından Lasse Schöne'yi alabilsek Ajax'tan keşke. Bir ara gündeme de gelmişti sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Arkadaşlar yönetim kurulu içindeki en sağlam kişilerden birinin ağzından çıkan 2.ağızdan aldığım net bir duyumları paylaşıcam. Doğruluğundan %100 eminim hepsinin çünkü aile bağlantıları sayesinde bir yöneticiyle çok yakınız ama yine de Beşiktaş bu olur olmaz bilemem.

* Önder Özen ve Bilic yönetimden Anderlecht'ten Dennis Praet'in ne pahasına olursa olsun alınmasını istemiş. Anderlet'te öyle çok uçuk bir bonservis istememiş ama kulübe yinede fazla gelmiş düşürmek için uğraşılıyormuş fiyat. (tahminimi söylüyorum sanırım 9 milyon gibi bir bedel talep etti anderlecht bizim mezarcılar da 7ye çekmeye çalışıyor)

*Medyada tüm transfer haberleri yönetimin verdiği yemmiş medyaya. (Yabancı oyuncularda) Yani hiç beklemediğimiz yabancılar gelebilir.

*Bütçe konusunda ise başkanın dediği 10-11 milyon euro alt tabanmış 25 milyona kadar bile çıkabilirmiş çünkü başkan bu yıl şampiyonluk istiyormuş.

* Anadolu kulüplerinden yabancı oyuncu transfer edilmeyecekmiş.

* 3 yabancı oyuncu alınacak Özen'in planına göre biri 20li yaşlarda genç olacakmış (sanırım praet olacak) birisi normal orta yaşlı performans verecek bir yabancı ve bedelsiz olacakmıs.3.yabancı ise flaş bir yıldız transfer olacakmış. Yıldız transfer Almanya'dan olacak bunu net olarak belirtti tanıdıgım kişi.

Ben kendi fikrimi yazacak olursam yine planlar yatacak ağustosa kalıcak transferler ve anadolu kulüplerinden bir yabancı alınır 1 tane içi geçmiş boş yabancı kiralanır transfer kapatılır. PRaet'e hiç ihtimal vermiyorum Belçika'da büyük umutlar var bu adam için.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Praet'i almak için Bruma'ya yapıldığı gibi çıkarıp parayı vermemiz gerek öyle az paraya yar etmezler

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Praet'i almak için Bruma'ya yapıldığı gibi çıkarıp parayı vermemiz gerek öyle az paraya yar etmezler
    Sözleşmesinin son senesinde şimdi baktım. Ben de ihtimal vermiyorum çünkü CL'ye direkt gitmiş olsak olur derdim ama gelmesi için sebep göremiyorum o yaşta bir adamın.Ama umarım olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tiago,Gomis iddaaları hakkında bir bilgin var mı arkadaşım ?
    Bide şu ukrayna ligindeki stoper hakkında

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Tiago,Gomis iddaaları hakkında bir bilgin var mı arkadaşım ?
    Bide şu ukrayna ligindeki stoper hakkında
    Gomis de Tiago da Önder Özen'in maliyetsiz , star ve genç olmayan performans oyuncusu kriterine uyuyor ama bir bilgim yok dostum. Ukraynadaki stoper Moledo deniyor , basındaki isimler yalan deniliyor ama yönetimde Deniz Atalay , Kavalcı falan medyaya reklamı seviyorlar bilgi servis ederek , Moledo ile gerçekten görüşülüyor olabilir ve bahsettiğim bu oyuncu Tiago Gomis gibi Moledo da olabilir. Hatta bence Moledo olması daha olası.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Praet'i tanımıyorum ve hiç duymadım desem... Yine de yaşı genç ve yorumlardan anladığım kadarıyla potansiyeli var. Önder Özen de işin içinde olunca bu tarz bir transfer bekliyorum ben kesinlikle.

Bu arada, Almanya'dan alınabilecek yıldız futbolcu kim ola ki? Yoksa Baga Tarkan'ın dediği Bastian Şıvanştayger mi?

Bir de Demba Ba ne alemde? Keşke medyaya atılan yemlerden biri olmasa da gerçekten alabilsek.

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

http://spor.haberler.com/hollanda-ba...082149-haberi/

Finnbogason ile ilgileniyormuşuz bu habere göre.Gelirse güzel olur ama.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Praet'i tanımıyorum ve hiç duymadım desem... Yine de yaşı genç ve yorumlardan anladığım kadarıyla potansiyeli var. Önder Özen de işin içinde olunca bu tarz bir transfer bekliyorum ben kesinlikle.

Bu arada, Almanya'dan alınabilecek yıldız futbolcu kim ola ki? Yoksa Baga Tarkan'ın dediği Bastian Şıvanştayger mi?

Bir de Demba Ba ne alemde? Keşke medyaya atılan yemlerden biri olmasa da gerçekten alabilsek.
    Praet iyidir dostum alınırsa bence yılın transferi yapılmış olur. Takım arkadaşı Tom de Sutter kendisi için yeni iniiesta demiş hatta. https://twitter.com/SportVoetbal/sta...16229883523073

Valla dostum tam ayrıntılı olarak bilmiyorum birinci ağızdan değil duyduklarım Tekirdağspor yöneticisi akrabamın Tekirdağsporun maddi destekçisi olan Beşiktaş yöneticisiyle olan masa sohbetleri yani samimiyetlerinden dolayı paylaştıkları. Kaptan Demir-Çelik diyim sadece.

Ama Demba Ba eğer yönetim tarafından star olarak görülmüyorsa ki yıldz isim Demba değildir muhtemelen , diğer iki kategoriye de uymuyor sanmıyorum olacağını ben.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Praet iyidir dostum alınırsa bence yılın transferi yapılmış olur. Takım arkadaşı Tom de Sutter kendisi için yeni iniiesta demiş hatta. https://twitter.com/SportVoetbal/sta...16229883523073

Valla dostum tam ayrıntılı olarak bilmiyorum birinci ağızdan değil duyduklarım Tekirdağspor yöneticisi akrabamın Tekirdağsporun maddi destekçisi olan Beşiktaş yöneticisiyle olan masa sohbetleri yani samimiyetlerinden dolayı paylaştıkları. Kaptan Demir-Çelik diyim sadece.

Ama Demba Ba eğer yönetim tarafından star olarak görülmüyorsa ki yıldz isim Demba değildir muhtemelen , diğer iki kategoriye de uymuyor sanmıyorum olacağını ben.
    Eyvallah, hayırlısı artık.

1-2 genç yerli ya da yabancı futbolcu, G.Töre, Motta, Moledo, Sefa ve Demba Ba ile transferi kapatsalar 'niye şunu da almadınız' diye yakınmam şahsen. Bakalım kimleri göreceğiz takımda?

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

An itibariyle Dany, Escude, Motta, G.Töre, Fernandes, Jones ve Almeida Beşiktaş'ın futbolcusu değiller. Şu saydıklarım arasından Gökhan ve Motta dışında hepsinin gidişinden memnuniyet duyarım. Fernandes için, Lokomotiv Moskova ile anlaşmış diyorlar nitekim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer gelirse yıllardır aradığımız o soğukkanlı ve bitiriciliği iyi forvetimize kavuşmuş oluruz.

[YOUTUBE="EPDvpl2nNvs"]sadasda[/YOUTUBE]

Buda Dennis Praet;

[YOUTUBE="yYlVJPm0VCY"]dsadadas[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Praet iyimiş fakat vardır böyle bir adamın talipleri.

Ne Kadar Doğru Bilinmez Ama Önceki Mesajda Belirttiğim Scweinsteiger'e Yıllık 5,5M € Teklif Etmişiz.

Fotomaç'a Göre Birde Forvet İçin Anelka Diyorlar.

(Tapatalk)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fotomaçla Fanatik'i dikkate almayın artık yahu. Tiraj yükseltmek için uyduruyorlar işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Ne Kadar Doğru Bilinmez Ama Önceki Mesajda Belirttiğim Scweinsteiger'e Yıllık 5,5M € Teklif Etmişiz.

(Tapatalk)
    Böyle bir şey olamaz çünkü F.O geçenlerde verdiği röportajda maksimum limitimiz 2.5 demişti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

(Tapatalk)
    Schweinsteiger zaten 10M euro kazanıyor.Beşiktaşa gelmesi kıyamet alameti gibi bir şey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 milyon euro ve Sivok ile Holosko'yu öneriyormuşuz Olcan için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivok neden veriliyor anlamadım ? Özelliklede stoper sıkıntısı varken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Escochae View Post
    Sivok neden veriliyor anlamadım ? Özelliklede stoper sıkıntısı varken.
    Sakatlıktan sonra düzelemedi o bi türlü. Kronik sakat gibi bişey olacak oda sanki öyle geliyor bana. Taze kanlar lazım bize artık. Yabancıda revizyon şart.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

(Tapatalk)
    http://transfermarkt.de/bastian-schw...l/spieler/2514

bu adamı almanın messi yi ronaldo yu almaktan hiç bi farkı yok yani cidden inanıyomusun bilmiyorum ama inanmamlısın bence

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim forumlarda gecen duyumlarda ise

2m + Pektemek + koybasi (kiralik) yaziliyor

2m'u garantide bence oyuncular uzerinde anlasilamiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olcan iyi ya da kötü bir şekilde gelecek bence. Kim karlı çıkar bu işten onu bilemem ama ben kesin olarak görüyorum. Tolga olayına benzedi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

(Tapatalk)
    Abi Bayern'in para + Sivok ve Holosko'yu istediği doğru mu ? öyle olursa karlı çıkan bayern olur.

Çok trabzon maçı izlemiyorum ama Olcan'da biraz bencillik var gibi duruyor fakat kısa vade de Gökhan Töre'den fazla katkı vereceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bencede Besiktas alacak. Galatasaray daha cok Gokhan Toreyi istiyor gibime geldi.

Mesaj Yetkileri